Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Doslej neznana strast Marte Zore

Objavljeno

V redu

Si jo predstavljate v tej vlogi?

Nekoč ena najbolj znanih slovenskih pevk Marta Zore se danes le redko pojavlja v novicah. No, slednje seveda ne pomeni, da nič več ne ustvarja v glasbi, če morda niste vedeli, naj vam zaupamo, da skupaj z legendarnim Gojcem tvorita duet, s katerim sta v minulem obdobju poskrbela za špasno glasbeno kratkočasenje.

Modrooka gospa, ki je še vedno zelo čedna ženska, pa si čas zelo rada krajša tudi z, ne boste verjeli, kartami. Kot je pojasnila za revijo Nova, ker za prav posebno strast …

»Tarok igram že več let, in sicer s stalno klapo, v kateri so moj sin, moja sestra in njen partner. Na silvestrovo imamo vedno finalno igro in tisti, ki je vse leto do zadnje igre zbral največ točk, dobi čisto pravi pokal. Najslabši pa dobi medaljo, na kateri piše, da je bil to leto zanič. To medaljo potem nosi obešeno okoli vratu vse igre naslednjega leta. Za denar ne igramo, kakšno pivo pa le pade vmes.«

Foto: Festival Lent

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals