Kontaktirajte nas

Zanimivosti

George Clooney si je v času pandemije omislil nov hobi, ki ob živce spravlja njegovo ženo

Objavljeno

V redu

Ker se sam striže že 25 let, je slavni igralec hotel pokazati svoje spretnosti otrokom, a je to precej razburilo njegovo ženo. Clooney še priznava, da je postal mojster gospodinjskih opravil. 

George Clooney, ameriški igralec in “večni samec” kot so ga klicali, dokler se ni dokončno ustalil je razkril nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja z ženo Amal Clooney in njunima dvema otrokoma. Med pandemijo in zaprtjem je Clooney, tako kot mnogi drugi starši, odkril spretnosti, za katere sploh ni vedel, da jih ima.

Povedal vam bom nekaj o mojih novih hobijih. Vsak dan operem dva, tri pralne stroje in večkrat pomijem posodo, ker sta najina otroka prava packa” je razkril šaljivi oče triletnih dvojčkov, Elle in Alexandra.

“In otroke je treba občasno kopati … sinu sem celo ostrigel lase, vendar se je to izkazalo za zelo slabo. Sam se lažje postrižem, moji lasje so kot slama. Vendar pa bodo njegovi lasje hitro zrasli. Hčerke si nisem upal striči., ker bi bi zašel v hude težave. Žena mi je namreč rekla, da me bo ubila, če se dotaknem hčerkinih lepih dolgih las «je dodal igralec, ki sebe postriže s posebno napravo.

Amal z dvojčkoma

Naj spomnimo, 59-letni igralec ni želel pred oltar potem, ko se je leta 1993 ločil od Talie Balsam. Popustil je, ko spoznal Amal odvetnico za človekove pravice, ki je bil po rodu iz Libanona. Prejšnji mesec je Clooney povsem iskreno razkril, kako ohranja strast v zakonu tudi po sedmih letih.  “Tudi v času “lockdowna” sem napisal pismo in ga položil na njeno mizo ali pa ga je napisala ona in mi ga pustila pod mojo blazino. Še vedno namreč močno verjamem v pisma,” je George še razkril in dodal “imam pisma, ki so jih napisali Paul Newman, Walter Cronkite, Gregory Peck. Uokviril sem jih in jih obesil po hiši. Če bi dobil le sporočila z mobilnega telefona, bi se počutil drugače. Mogoče gre za generacijsko stvar, morda ne bo več tako čez 20 let, a res zelo cenim, da je nekdo sedel in napisal z roko«. 

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Slavna igralka je izdala, zakaj je na črni listi igralca Toma Cruisa

Objavljeno

V redu

Avtor

Po nesrečnem incidentu, ko je slavna igralka Kyra Sedgwick v Tomovi hiši pritisnila na gumb, ki se ga ne sme dotakniti, je hollywoodski  zvezdnik ni nikoli več povabil na večerjo.

Ameriška igralka Kyra Sedgwick je na seznamu gostov, ki jih Tom Cruise ne bo nikoli več povabil na večerjo oziroma spustil v svoj dom. Kako je prišla tja, je nedavno v svojem podcastu, kjer gosti hollywoodske zvezde, razkrila kolegici Drew Barrymore. Nesrečni incident se je zgodil med snemanjem filma ” A Few Good Men” v zgodnjih 90-ih, v katerem je njen mož Kevin Bacon igral s Tomom Cruiseom, šlo je za interno predvajanje filma, hollywoodska zvezda pa je še vedno jezna zaradi dogodka.

Tom Cruise (foto: Oliver Polombi/ Mega)

Pred predvajanjem jo je slavni Top Gun Tom z možem povabil k sebi na večerjo. “Z nami so bili njegova takratna žena Nicole Kidman, Demi Moore in Bruce Willis , ki je tudi  igrala v filmu in režiser Rob Reiner. Vse je bilo super, dokler nisem, ne vem kako, odkrila nenavaden gumb, preoblečen v del kamina,”  je povedala igralka, ki je znana po vlogi namestnice šefa policije Brende Leigh Johnson v zločinski drami The Closer. Opazovala je gumb in se poskušala upreti radovednosti, a nenavadna  podrobnost jo je pritegnila. Bila je v pozni nosečnosti s hčerko Sosie in želje nosečnic je težko razložiti. Skratka, pritisnila je gumb in pričakovala, da se bo zgodilo kaj zabavnega.

A nič se ni zgodilo. Toma sem potrepljala po rami, bil je namreč ravno sredi zgodbe, in rekla: “pritisnila sem ta gumb.” Bil je zelo presenečen: “Pritisnila si ta gumb?” Pokimala sem. Rekel je: “to je gumb za kritične situacije.” “Pred vilo se je ustavilo več kot pet policijskih avtomobilov. Projekcija je bila ustavljena, policija se je morala pogovoriti s Tomom … in nikoli več me ni povabil v goste,” je zaključila igralka.

foto: CHRISTOPHER POLK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Sara Rutar tragično izgubila očeta

Objavljeno

V redu

Avtor

Nekdanja tekmovalka Kmetije in zmagovalka MasterChefa je ostala brez očeta.

Saro Rutar smo spoznali v resničnostnem šovu kmetija, svoje kuharsko znanje pa je dokazala v kuharski oddaji MasterChef, kjer je tudi zmagala.

Njeno življenje je pretresla zelo žalostna novica, izgubila je očeta. Kot poroča spletni portal njena.si, je imel včeraj njen oče Janko zdravniški pregled v Novi Gorici. A med potjo je 64- letnik tragično preminil.

Kot je za omenjeni portal povedala Sara, naj bi njen oče doživel srčni infarkt.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Petra Kerčmar se je razveselila dojenčka

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica je znova postala teta.

Voditeljica 24UR Petra Kerčmar ima lep razlog za radost, srečo in veselje. Kako le ne, ko pa je nedavno znova postala teta. Njena mlajša sestra Tatjana je namreč konec marca rodila drugega otroka. Starša sta se po deklici Lizi, ki je na svet privekala marca 2016, tokrat razveselila rojstva sinka.

Petra je sicer z mlajšima sestrama Nino in Tatjano tesno povezana. Odkar so vse tri mamice, so njihove vezi še močnejše, saj jih povezuje še več skupnih točk.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO