Connect with us

Zabava

Ljubezen po domače: Jure Natašo postavil pred dejstvo: Kaj se dogaja med njo in Mitjem?

Published

on

Ste pričakovali, da bo Natašo povedala to o Mitji Rusu?

Ko je Nataša Masten prispela na ranč Jureta Strune in ko je prišel pravi trenutek, da sta se lahko v miru pogovorila, je Jureta seveda zanimalo, kakšna čustva še goji, če jih, do Mitje Rusa, za katerega se je potegovala v prejšnji sezoni šova.

»Veš kaj me zanima, ampak res iskreno …, glede na to, da je to zate že drugi šov, kako se ti zdi zdaj … jaz sem malo gledal, nekaj, ene par nadaljevank sem gledal in se mi zdi, da si bila unemu kandidatu (Mirji Rusu, op. a.) zelo všeč …,« je pričel Jure, a ga je Nataša hitro prekinila z besedami: »Kaj pa temu, sem mu všeč?« Jure je seveda pritrdil.

Kasneje je Nataša v kamero dejala, da se ji zdi, da jo Jure preizkuša, da ima očitno sume, da se tam (pri Mitji, op. a.), še vedno nekaj dogaja. »Verjetno ne razume, kaj se je v resnici dogajalo in kaj se ni, kaj se zdaj dogaja in kaj se zdaj ne dogaja. Mislim, da on se kar nekaj boji, da jaz sem še vedno tam tako z enim očesom in da sem z drugim tukaj, ampak ne, sem tukaj,« je pojasnila Nataša.

Ji bo Jure zaupal?

Nataša pravi, da je z mislimi pri Juretu. Je res?

Foto: Voyo

Zabava

Presenečenje pri Delavni akciji: Tako je reagiral Tomas, ko je videl, kaj so mu pripravili

Published

on

Tokrat bo Delavna akcija razveselila mamo samohranilko, ki skrbi za sina s posebnimi potrebami.

Poleg tega, da v delavni akciji Ana z mojstri prenavlja stanovanja, poskrbi še za marsikatero prijetno presenečenje. V tokratni oddaji bomo lahko videli, kako prijetno bo presenetila mamo Suzano in njenega sina Tomasa. Izpolnila jima bo namreč dolgoletno željo.

Ana je dejala Tomasu, da ve, da je zelo športno aktiven, vprašala ga bo, s katerim športom se, poleg košarke, še ukvarja.

»Z biciklom in plavanjem,« je razložil Tomas in na vprašanje, če se boji višine, odkimal. Nato je povedala, da bosta poletela z balonom.

»Zdaj se mi je želja uresničila, sem si že dolgo to želela,« je priznala Suzana, kasneje v balonu pa povedala, da jo je malce strah.

»Kako je svet od tukaj lep,« je še dodala in razkrila, da je zelo vesela, da sta s Tomasom to doživela.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Po Delovni akciji prenove pri Gregi, so se sedaj oglasili s POP TV, to so razkrili

Published

on

V prejšnji oddaji je bila prenova Gregorjevega doma zelo odmevna. Sedaj so se oglasili še s POP TV.

Zagotovo še niste pozabili simpatičnega kuharja Grego, ki mu je Delovna akcija prenovila hišo njegovih staršev.

Komaj 22-letni Gregor je ostal sam in se vrnil v staro in razpadajočo hišo. Njegovi sodelavci so opazili stisko in poklicali Ano na pomoč. Ta mu je z mojstri uredila stanovanje, sedaj je toplo in čudovito.

Mnogi gledalci so se po oddaji strinjali, da si Gregor to zelo zasluži, menijo, da je bila to ena najlepših oddaj.

»In tako je življenje postalo spet polno barv in nove energije. “Za take trenutke je vredno početi to, kar počnemo,” pravi ekipa.,« pa so zapisali na Instagramu še na POP TV in razkrili, da po vsaki dobro opravljeni akciji tudi ekipa ne ostane ravnodušna.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Lina Majcen (Kmetija, Exatlon) presenetila s svojim videzom. Tega se je lotila zelo resno

Published

on

Lina, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, je svoje številne oboževalce presenetila s takšnimi fotografijami.

Lina Majcen, resničnostna zvezdnica, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija, nato pa jo spremljali še v šovu Exatlon, kjer ji je zmaga za las ušla, je zelo velika ljubiteljica športa. To dokazuje tudi s fotografijami, s katerimi razveseljuje svoje spletne prijatelje.

Nedavno je objavila niz fotografij, s katerimi je pokazala, da je že nazaj v top formi in da je videti več kot odlično. Njena popolna postava dokazuje, da pridno trenira.

»Če imaš možnost ljubiti, ljubi najprej sebe,« je pripisala poleg in požela številne všečke. Njene fotografije boste našli tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals