Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Jure Natašo postavil pred dejstvo: Kaj se dogaja med njo in Mitjem?

Objavljeno

V redu

Ste pričakovali, da bo Natašo povedala to o Mitji Rusu?

Ko je Nataša Masten prispela na ranč Jureta Strune in ko je prišel pravi trenutek, da sta se lahko v miru pogovorila, je Jureta seveda zanimalo, kakšna čustva še goji, če jih, do Mitje Rusa, za katerega se je potegovala v prejšnji sezoni šova.

»Veš kaj me zanima, ampak res iskreno …, glede na to, da je to zate že drugi šov, kako se ti zdi zdaj … jaz sem malo gledal, nekaj, ene par nadaljevank sem gledal in se mi zdi, da si bila unemu kandidatu (Mirji Rusu, op. a.) zelo všeč …,« je pričel Jure, a ga je Nataša hitro prekinila z besedami: »Kaj pa temu, sem mu všeč?« Jure je seveda pritrdil.

Kasneje je Nataša v kamero dejala, da se ji zdi, da jo Jure preizkuša, da ima očitno sume, da se tam (pri Mitji, op. a.), še vedno nekaj dogaja. »Verjetno ne razume, kaj se je v resnici dogajalo in kaj se ni, kaj se zdaj dogaja in kaj se zdaj ne dogaja. Mislim, da on se kar nekaj boji, da jaz sem še vedno tam tako z enim očesom in da sem z drugim tukaj, ampak ne, sem tukaj,« je pojasnila Nataša.

Ji bo Jure zaupal?

Nataša pravi, da je z mislimi pri Juretu. Je res?

Foto: Voyo

Zabava

Znan slovenski obraz resničnostnih šovov v težavah zaradi droge

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkril je vso resnico …

Spoznali smo ga v zadnji sezoni šova MasterChef, sedaj pa je za Joonglo razkril, s kakšnimi hudimi težavami se je soočal v preteklosti. Bernard Bečan je iskreno spregovoril o svoji zasvojenosti s trdimi drogami. Kot je pojasnil, se je pričel drogirati zaradi nenehnega kreganja s starši, razšel pa se je tudi z dekletom.

»Zame osebno je bila to napaka v življenju. To je trajalo kar šest let. S kolegom sva tudi spala na klopcah. Ampak počasi dojemaš, da telo ne more več. Psiha ne more več. Najslabša je bila paranoja. Nisi spal, nisi pil. Vedno občutek, da ti nekdo sledi,« je med drugim razkril in povedal tudi, da mu je iz objema drog pomagala njegova partnerka, s katero sta bila skupaj pet let.

Več si lahko pogledate v spodnjem posnetku.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Slovenski zvezdnici razočarani. To se jima je zgodilo na Hrvaškem

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedali sta, da ju tam ne vidijo več.

Nerazdružljivi prijateljici, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se tokrat odpravili na morje, mahnili sta jo v sosednjo Hrvaško, v Reko. V svoji Instagram zgodbi sta pokazali, kako lep hotel sta rezervirali, resnično sta bili navdušeni nad njim, nato pa se je malce zalomilo. Ko sta odšli na večerjo, sta bili zelo razočarani. V restavraciji sta čakali skoraj eno uro.

»Že tričetrt ure čakava, … tu me več ne vidijo. Prvič, zadnjič in nikoli več,« je svojim sledilcem zaupala Osovnikarjeva. A to še ni bilo vse. Ko sta končno dobili krožnik, sta bili zelo razočarani.

»Zdaj pa me še vprašajte, če je bilo dobro, neeee. To pa me še toliko bolj razkuri. Čakaš tako dolgo in na koncu pa še ni dobro. Pa kaj je lahko še slabše, prosim,« je ob fotografiji zapisala Osovnikarjeva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Slovenska resničnostna zvezdnica se sooča s takšnim nadlegovanjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je jezna kot ris. Kaj se dogaja?

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Ana Pusovnik, se je tokrat svojim oboževalcem oglasila preko Instagram zgodbe zato, da jim je razkrila, kaj se ji dogaja. Svojo pripoved je začela s stavkom: »Jezna sem ko ris!«

Kot je razkrila, se je začelo dogajati, da si še posebej moki želijo, da bi jo lahko kontaktirali in si zamišljajo, da je prisotna na raznih spletnih straneh. »Na nekih oglasih, na nekih avanturah, ne vem, kaj vse. Vam jaz zgledam, da se rabim s kom dobivat?!«

V zgodbi je zapisala še, da se nikoli ni in nikoli ne bo dobivala v živo, da ne potrebuje moških, da bi ji plačevali, saj si je sposobna za svoje življenje plačati vse sama. »Če piše Slovenj Gradec, to še ne pomeni, da sem to jaz. Ker tam mene ni,« je še jezno dodala.

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals