Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Britney Spears želi povedati svojo zgodbo, a je še vedno ne sme

Objavljeno

V redu

Britney Spears ne želi, da bi kdo filtriral njene besede, zato ima več kanalov po katerih bi rada povedala vso resnico, vse o svojem življenju, a ne sme, tudi to preprečuje očetovo skrbništvo.

Potem, ko je Oprah Winfey v pogovoru z Meghan Markle in princem Harryjem opravila življenjski intervju, so mnogi javno izrazili željo, da bi kraljica televizijskih intervjujev pred kamero pripeljala ujetniško pop princeso Britney Spears. Zdi se namreč, da Britneyino zgodbo v zadnjem času pripovedujejo vsi, od novinarjev, dokumentarnih filmov, oboževalcev, mnogi imajo tudi svojo teorijo o vročem pravnem boju, ki ga pevka vodi z lastnim očetom. Čeprav vsi govorijo o njenem življenju, se zdi, da si le pop princesa ne želi.

A sodeč po tem, kar pravijo obveščeni viri, Britney zelo zanima, da bi končno spregovorila o vseh špekulacijah in iskreno o svojem življenju, vendar ne namerava iti po isti poti kot kraljevi par in posneti velik življenjski intervju, v katerem nobena tema ni prepovedana. 

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Njeni oboževalci, ki so leta zaskrbljeni zaradi situacije v katero je ujeta, so zasuli družbena omrežja in izrazili željdo, pritisk na Oprah Winfrey, naj da priložnost, da tudi Britney spregovori.
Britney bi rada povedala svojo zgodbo in si je že od nekdaj želela pisati spomine, vendar skrbništvo to zelo otežuje oziroma prepoveduje”, je razkril vir in potrdil, da gre skrbništvo, ki ga ima nad njo njen oče tako daleč, da ji preprečuje nastopanje in kakršnokoli svobodno izražanje v vseh oblikah. 

Drugi vir je potrdil, da Britney Spears želi, da bi se njen glas slišal, a vendar ne preko televizijskega intervjuja: “Britney intervjuja ni omenila. Želi govoriti in to bi lahko storila na družbenih omrežjih, s pomočjo fanta Sama Asgharija na njegovih platformah” in dodal, da pevka ” ne želi, da bi kdo filtriral tisto, kar bo rekla”

39-letna glasbenica doslej z mesta zakonitega skrbnika ni uspela odstraniti očeta Jamieja Spearsa, ki upravlja vse njene zasebne in osebne sfere življenja ter tudi bogastvo, ocenjeno na 60 milijonov dolarjev. 

Zanimivosti

Tako zelo resno je zdravstveno stanje znane Slovenke, ki je zaprta v tujini

Objavljeno

V redu

Avtor

Oglasila se je in pojasnila, da bolezen ni nedolžna.

Slovenska pevka Gaja Prestor te dni preživlja pravo moro na Tajskem. Na testiranju so ugotovili, da je pozitivna na novi koronavirus in jo poslali v karanteno. Sama je tako v majhni hiški ob plaži.

Kljub temu, da se pevka počuti dobro, pa so jo odpeljali na rentgen pljuč, ta pa je pokazal, da ima kovid pljučnico.

»Če mi ne bi tega odkrili, bi lahko bilo ful bad (slabo, op. a.), ker veliko folka to ne ve in se lahko potem ful poslabša,« je razložila v Instagram zgodbi in pojasnila še, da se počuti dobro, je pa dobila tablete.

Gaji želimo hitro okrevanje!

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals