Domov Zanimivosti Britney Spears želi povedati svojo zgodbo, a je še vedno ne sme

Britney Spears želi povedati svojo zgodbo, a je še vedno ne sme

Britney Spears ne želi, da bi kdo filtriral njene besede, zato ima več kanalov po katerih bi rada povedala vso resnico, vse o svojem življenju, a ne sme, tudi to preprečuje očetovo skrbništvo.

Potem, ko je Oprah Winfey v pogovoru z Meghan Markle in princem Harryjem opravila življenjski intervju, so mnogi javno izrazili željo, da bi kraljica televizijskih intervjujev pred kamero pripeljala ujetniško pop princeso Britney Spears. Zdi se namreč, da Britneyino zgodbo v zadnjem času pripovedujejo vsi, od novinarjev, dokumentarnih filmov, oboževalcev, mnogi imajo tudi svojo teorijo o vročem pravnem boju, ki ga pevka vodi z lastnim očetom. Čeprav vsi govorijo o njenem življenju, se zdi, da si le pop princesa ne želi.

A sodeč po tem, kar pravijo obveščeni viri, Britney zelo zanima, da bi končno spregovorila o vseh špekulacijah in iskreno o svojem življenju, vendar ne namerava iti po isti poti kot kraljevi par in posneti velik življenjski intervju, v katerem nobena tema ni prepovedana. 

Njeni oboževalci, ki so leta zaskrbljeni zaradi situacije v katero je ujeta, so zasuli družbena omrežja in izrazili željdo, pritisk na Oprah Winfrey, naj da priložnost, da tudi Britney spregovori.
Britney bi rada povedala svojo zgodbo in si je že od nekdaj želela pisati spomine, vendar skrbništvo to zelo otežuje oziroma prepoveduje”, je razkril vir in potrdil, da gre skrbništvo, ki ga ima nad njo njen oče tako daleč, da ji preprečuje nastopanje in kakršnokoli svobodno izražanje v vseh oblikah. 

Drugi vir je potrdil, da Britney Spears želi, da bi se njen glas slišal, a vendar ne preko televizijskega intervjuja: “Britney intervjuja ni omenila. Želi govoriti in to bi lahko storila na družbenih omrežjih, s pomočjo fanta Sama Asgharija na njegovih platformah” in dodal, da pevka ” ne želi, da bi kdo filtriral tisto, kar bo rekla”

39-letna glasbenica doslej z mesta zakonitega skrbnika ni uspela odstraniti očeta Jamieja Spearsa, ki upravlja vse njene zasebne in osebne sfere življenja ter tudi bogastvo, ocenjeno na 60 milijonov dolarjev.