Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Britney Spears želi povedati svojo zgodbo, a je še vedno ne sme

Objavljeno

V redu

Britney Spears ne želi, da bi kdo filtriral njene besede, zato ima več kanalov po katerih bi rada povedala vso resnico, vse o svojem življenju, a ne sme, tudi to preprečuje očetovo skrbništvo.

Potem, ko je Oprah Winfey v pogovoru z Meghan Markle in princem Harryjem opravila življenjski intervju, so mnogi javno izrazili željo, da bi kraljica televizijskih intervjujev pred kamero pripeljala ujetniško pop princeso Britney Spears. Zdi se namreč, da Britneyino zgodbo v zadnjem času pripovedujejo vsi, od novinarjev, dokumentarnih filmov, oboževalcev, mnogi imajo tudi svojo teorijo o vročem pravnem boju, ki ga pevka vodi z lastnim očetom. Čeprav vsi govorijo o njenem življenju, se zdi, da si le pop princesa ne želi.

A sodeč po tem, kar pravijo obveščeni viri, Britney zelo zanima, da bi končno spregovorila o vseh špekulacijah in iskreno o svojem življenju, vendar ne namerava iti po isti poti kot kraljevi par in posneti velik življenjski intervju, v katerem nobena tema ni prepovedana. 

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Njeni oboževalci, ki so leta zaskrbljeni zaradi situacije v katero je ujeta, so zasuli družbena omrežja in izrazili željdo, pritisk na Oprah Winfrey, naj da priložnost, da tudi Britney spregovori.
Britney bi rada povedala svojo zgodbo in si je že od nekdaj želela pisati spomine, vendar skrbništvo to zelo otežuje oziroma prepoveduje”, je razkril vir in potrdil, da gre skrbništvo, ki ga ima nad njo njen oče tako daleč, da ji preprečuje nastopanje in kakršnokoli svobodno izražanje v vseh oblikah. 

Drugi vir je potrdil, da Britney Spears želi, da bi se njen glas slišal, a vendar ne preko televizijskega intervjuja: “Britney intervjuja ni omenila. Želi govoriti in to bi lahko storila na družbenih omrežjih, s pomočjo fanta Sama Asgharija na njegovih platformah” in dodal, da pevka ” ne želi, da bi kdo filtriral tisto, kar bo rekla”

39-letna glasbenica doslej z mesta zakonitega skrbnika ni uspela odstraniti očeta Jamieja Spearsa, ki upravlja vse njene zasebne in osebne sfere življenja ter tudi bogastvo, ocenjeno na 60 milijonov dolarjev. 

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Njeno slavno mati pozna cela Slovenija

Objavljeno

V redu

Avtor

V takšno lepo dekle odrašča hči znane slovenske lepotice …

Pred kratkim so se slovenski mediji razpisali o hčeri priljubljene televizijske voditeljice, ki je praznovala že 12. rojstni dan. njene fotografije so na družbenih omrežjih zelo redke, mi pa smo našli še to, o kateri vas sprašujemo.

Če ste ugibali, da je to Sofia, hči poznavalke mode Lorelle Flego, se niste zmotili. Deklica je pred kratkim praznovala, v ta namen pa se je oglasila tudi njena mati, ki je preko Instagrama delila zares čustven zapis.

»Za nobeno stvar na svetu ne bi zamenjala biti mama tebi, Sofia, v dobrem in slabem, z vsem, kar prestajava vsak dan, s smehom, solzami, potovanji, klepeti pod kovtrom in objemi, ki dišijo po neskončnosti. Ker ti si moje nebo in mavrica, luna in zvezde, vesolje in vsi planeti, del mene za vse večne čase. Morda biti mama pomeni prav to: živeti hkrati v svojem in drugem telesu,« je zapisala svoji hčerki.

Kako lepo, kajne?

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ta znana Slovenka se je poročila na skrivaj! To pa je popolno presenečenje za vse

Objavljeno

V redu

Avtor

Nihče ni vedel, da se je poročila s tem zelo znanim Slovencem …

Vsaka skrivnost pride na dan, tudi ta je. Priljubljena slovenska športnica Petra Majdič je poročena. Poročila se je s svojim dolgoletnim partnerjem in nekdanjim trenerjem Ivanom Hudačem, s katerim pa ima tudi dve hčerki.

Kot poročajo slovenski mediji, sta zakonsko zvezo sklenila na matičnemu uradu v Ljubljani pred županom Zoranom Jankovićem.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Razkrito, zakaj je Prevc v resnici zaključil s smučarskimi skoki

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste bili tudi vi nad novico zelo presenečeni? Preberite vso resnico o tem.

Včeraj je mnoge presenetila novica, da se skakalec Cene Prevc poslavlja od tekmovanja. Še zadnjič ga bomo videli kot predskakalca ob koncu sezone v Planici.

Kakšen je pravi razlog, da se je Prevc odločil za tako velik korak?

“Prišel sem do točke, ko mi ostale stvari v življenju predstavljajo večji izziv. Primarno je to dokončanje obeh šol, ki jih imam odprti. To sta fakulteta za elektrotehniko ter visoka šola v Strahinju za upravljanje podeželja in krajine, na kratko rečeno za kmeta,” piše Svet24 in dodaja: “Samo s šolama se bom najbrž ukvarjal dve leti, da ju opravim. Ko pa bo tega konec, je še ogromno stvari, v katerih se lahko najdem. Poti je ogromno, puščam si odprto vse, le včasih moram paziti, da vsemu ne rečem hkrati da, saj ne morem biti na treh koncih hkrati.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals