Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kurt Russel jo ljubi že 38 let

Objavljeno

V redu

Hollywoodski igralec, ki je bil pogosto na seznamu najbolj seksi moških že 38 let ljubi samo eno žensko, s katero še nikoli ni stal pred oltarjem. 

Kurt Russell je praznoval okrogli 70. rojstni dan in večino življenja preživel z Goldie Hawn

Kurt, čigar oče je bil tudi slavni igralec Bing Russell, je kariero začel kot otroški igralec, v šestdesetih letih pa je nastopil v številnih filmih, med drugim tudi “Zgodilo se je na svetovni razstavi” (1963) z Elvisom Presleyjem v glavni vlogi.

Zanimivo je, da je 16 let kasneje Elvisa utelešal v istoimenski mini seriji, za katero je bil nominiran za emmyja. Istega leta 1979 se je poročil z igralko Season Hubley, s katero sta bila poročena štiri leta, skupaj pa sta dobila sina Bostona. 

Skupaj sta že 38 let.

Goldie je spoznal na snemanju filma “Edinstvena, resnična, izvirna družinska godba” iz leta 1967. Takrat je imela 21 let, on pa šele 16 let in se nista takoj ujela. A ko sta se 15 let kasneje spet srečala na snemanju romantične drame “Swing Shift”, se jima je zgodila ljubezen, ki traja vse do danes.

Čeprav sta skupaj že skoraj štiri desetletja, Kurt in Goldie ljubezni nikoli nista okronala s poroko in je tudi ne nameravata.
Všeč mi je biti Kurtovo dekle. Veseli smo,” je v intervjuju povedala Goldie.

In za seboj ima en propadel zakon. Goldie je bila med letoma 1976 in 1982 poročena z glasbenikom Billom Hudsonom, s katerim  ima sina Oliverja in hčerko zelo znano igralko Kate Hudson.  Kurt ju je sprejel in vzgojil kot svoja.

foto Shutterstock

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals