Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Mija razkrila, kaj počne Milan, ko kamere ne snemajo. To pa je res nerodna zadeva …

Objavljeno

V redu

Razkrila je, da ga poznajo že vse ženske v Kočevju. Vseeno mu je, ali so samske ali poročene. Kaj počne?

Kot boste lahko videli v naslednji epizodi šova Ljubezen po domače, se bosta v pogovor zapletla Mija in njen kandidat Milan. Ta ji bo dejal, da deluje zmedena, da najbrž razmišlja, kako se bo odločila glede svojih kandidatov. A mu bo pojasnila, da se je globoko v sebi že odločila.

Beseda pa bo nanesla tudi na Milanov odnos do žensk. Mija mu bo dejala, da je videla, da je že na spoznavnem pikniku tekal okrog deklet in jih prijemal za roko. A to se je nadaljevalo tudi kasneje.

»Ko so sosedje imeli neko delo, je on prvi rekel, gremo pomagat … ampak, ni mogel iz svoje kože. je še tam kar sosedo nekaj …,« bo pojasnila Mija in dodala, da mu je povedala, da je soseda poročena, a to ga ni odvrnilo, da je ne bi osvajal.

»On je res nekaj neverjetnega, … takoj je bil opažen. Mene prijateljice kličejo: Pa kdo je ta?,« je razlagala Mija, dodala še, da se je z njeno psičko sprehajal po Kočevju in ogovarjal dekleta. »On kar telefonske številke zbira,« je še povedala Mija in dodala, da še ni našel prave in ker je simpatičen, telefonske številke tudi dobi.

Bo Milan našel pravo zase?

MIja in Milan sta se pogovorila …

Foto: Voyo

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals