Domov Zabava Ljubezen po domače: Mija razkrila, kaj počne Milan, ko kamere ne snemajo....

Ljubezen po domače: Mija razkrila, kaj počne Milan, ko kamere ne snemajo. To pa je res nerodna zadeva …

Razkrila je, da ga poznajo že vse ženske v Kočevju. Vseeno mu je, ali so samske ali poročene. Kaj počne?

Kot boste lahko videli v naslednji epizodi šova Ljubezen po domače, se bosta v pogovor zapletla Mija in njen kandidat Milan. Ta ji bo dejal, da deluje zmedena, da najbrž razmišlja, kako se bo odločila glede svojih kandidatov. A mu bo pojasnila, da se je globoko v sebi že odločila.

Beseda pa bo nanesla tudi na Milanov odnos do žensk. Mija mu bo dejala, da je videla, da je že na spoznavnem pikniku tekal okrog deklet in jih prijemal za roko. A to se je nadaljevalo tudi kasneje.

»Ko so sosedje imeli neko delo, je on prvi rekel, gremo pomagat … ampak, ni mogel iz svoje kože. je še tam kar sosedo nekaj …,« bo pojasnila Mija in dodala, da mu je povedala, da je soseda poročena, a to ga ni odvrnilo, da je ne bi osvajal.

»On je res nekaj neverjetnega, … takoj je bil opažen. Mene prijateljice kličejo: Pa kdo je ta?,« je razlagala Mija, dodala še, da se je z njeno psičko sprehajal po Kočevju in ogovarjal dekleta. »On kar telefonske številke zbira,« je še povedala Mija in dodala, da še ni našel prave in ker je simpatičen, telefonske številke tudi dobi.

Bo Milan našel pravo zase?

MIja in Milan sta se pogovorila …

Foto: Voyo