Domov Glasba Rihanna brez cenzure o trenutni situaciji

Rihanna brez cenzure o trenutni situaciji

Med Instagram pogovorom v živo, prejšnji petek je oboževalec 32-letno pevko vprašal, kdaj bo izšel njen naslednji album? “Če me ena od mamic znova vpraša o albumu, ko poskušam rešiti svet, za razliko od vašega predsednika. Borili se bomo. Trenutno glasba ni na prvem mestu.” je oboževalcu izjavila Rihanna, ki je tudi med izbruhom koronavirusa trdo delala.

V nedavni izjavi za javnost pevkinih predstavnikov, je bilo objavljeno tudi, da je fundacija Clara Lionel pevki podarila pet milijonov dolarjev za različne namene.

Organizacije, ki prejemajo sredstva Fundacije Rihanna, podpirajo lokalne banke s hrano, pospešujejo testiranje, zagotavljajo zaščitno opremo, pomagajo pri razvoju cepiv in še več.

Pred kratkim je sodelovala z direktorjem Twitterja Jackom Dorseyjem, da bi prispevala 4,2 milijona dolarjev za pomoč žrtvam nasilja v družini.

Čeprav ni določila datuma izida albuma, je Rihanna prej obljubila, da bo na voljo v letu 2019. Vendar je pred kratkim za britanski Vogue povedala, da se zelo trudi z pripravo nove glasbe. “Želi delati po inspiraciji, ne pa kot robot,” je zaupala svojim oboževalcem.

Foto: Reuters