Domov Glasba Andrea Bocelli potrjuje, da je imel korona virus

Andrea Bocelli potrjuje, da je imel korona virus

Andrea Bocelli je trenutno zadnja zvezda na dolgem seznamu zvezdnikov, ki so imeli COVID-19.

V videoposnetku italijanskega časopisa La Stampa, je 61-letni operni pevec skupini novinarjev potrdil, da se je skupaj z družino okužil z korona virusom.“Vsi smo imeli vročino – čeprav na srečo ni bila visoka ter s kihanjem in kašljanjem”. Nadaljeval je: “Veliko koncertov sem moral odpovedati … Bilo je kot nočna mora, ker sem se počutil, kot da ne morem nadzorovati stvari. Upal sem, da se bom vsak trenutek zbudil”.

Po navedbah medijev so posnetek posneli pred bolnišnico v Pisi, kjer sta z ženo donirala denar raziskavam COVID-19.

Med zvezdniki, ki so imeli COVID-19 so tudi Tom Hanks z ženo Rito Wilson, pevka Pink ter princ Charles, dedič britanskega prestola.

Bocelli, ki je slep že od 12. leta, je z svojim glasom prejšnji mesec poslal impresivno velikonočno sporočilo s koncertem v živo, ki je odmeval po svetu iz prazne katedrale.

Ta zgodovinski dogodek z naslovom “Glasba za upanje: V živo iz milanske katedrale” je bil zelo dobro sprejet med oboževalci po vsem svetu, ki so si v prvih 24 urah 30-minutno oddajo na YouTub-u pogledali več kot 28 milijonov krat. Pozneje je podrl rekorde kot najbolj gledani klasični glasbeni dogodek v zgodovini YouTuba.