Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lisa Kudrow zagotavlja “Friends” oboževalcem nepozabno srečanje

Objavljeno

V redu

Lisa Kudrow je prav tako navdušena kot oboževalci nanizanke, da se “Friends” vračajo na HBO Max.

“Komaj čakam, da se to zgodi,” je Kudrow, ki je v priljubljeni seriji igrala Phoebe Buffay, povedala za oddajo Nischelle Turner- ET o prihodnjem posebnem ponovnem srečanju. “Že 25 let nas ni bilo skupaj v sobi… Lahko si le predstavljam. To bo zabavno”.

https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/

56-letna igralka je dejala, da igralska zasedba razmišlja o ponovni združitvi. “Če sem iskrena, mislim, da ko je serija prešla na Netflix je šlo tako dobro, da sem se zavedala, da sta Marta in David tako “velika” in vedela sta kaj počneta”. Soustvarjalca prijateljev sta namreč Marta Kauffman in David Crane.

Po mesečnem razmišljanju, kdaj se bodo Prijatelji vrnili, so sedaj dali v javnost uradno novico. Prijatelje bodo v torek znova začeli prenašati na HBO Max, oboževalci pa bodo morali zaradi preložitve pandemije koronavirusa počakati na ponovno srečanje igralcev.

Kudrowova se je medtem na televizijo vrnila s komedijo Vesoljske sile s Stevom Carellom, Johnom Malkovichem, Diano Silvers in drugimi. Silvers je za ET priznala, da je bila izjemno navdušena nad igranjem Erin Naird, hčerke likov Carell in Kudrow, generala Marka R. Nairda in Maggie Naird.

“To so legende. Veste, delam z legendami,” je o svojih soigralcih povedala 22-letna igralka. “Od Lise do Stevea, Johna Malkovicha do Bena Schwartza v Parks & Rec. Bilo je samo veselje, mojstrski razred najboljših igralcev na svetu”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Znana slovenska pevka povedala resnico, takšnih komentarjev ni pričakovala

Objavljeno

V redu

Avtor

Zato ker je povedala resnico brez dlake na jeziku, je dobila takšne komentarje.

Priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek je s svojim iskrenim zapisom ponovno navdušila mnoge svoje spletne oboževalce.

»Dober dan Nisem normalna, z vidika slovenske glasbene mašinerije, saj si ne kupujem ogledov na you tube, ne nosim lasnih podaljškov, nimam lepotnih operacij, čeprav bi bilo slednje smiselno, glede na leta no, barva las pa že od nekdaj posebna Ampak število ogledov je izjemno veliko, realno Hvaležna, da me sprejemate, odprto, preprosto “Kaj te češ, taka pač sn” Največ na svetu mi pomeni resnica in brezpogojna ljubezen je zapisala in za te besede prejela več sto komentarjev.

»Super si, nič ne spreminjaj. Naravna si najlepša,« je zapisal eden izmed mnogih komentatorjev.

Na tako velik odziv se je pevka ponovno javila in priznala, da tega res ni pričakovala. »Toliko lepih besed in pohval …« je zapisala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Se ta zelo znani in priljubljeni slovenski par res ločuje?

Objavljeno

V redu

Avtor

Veljata za enega najlepših slovenskih znanih parov, a govorice o tem, da se ločujeta, so vse glasnejše. Kaj se dogaja?

V medijih je odjeknila novica, da naj bi se razhajala priljubljena slovenska glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek Volasko, ki sta poročena dobri dve leti.

Par velja za enega najbolj talentiranih, skupaj ustvarjata glasbo. A kot poroča žurnal24, naj bi se v njunem zakonu pojavile težave in naj bi se zasebno razhajala, še vedno pa naj bi sodelovala kot glasbenika.

»Zaenkrat tega ne morem komentirati, bo pa vse jasno v tednu ali dveh. Veliko je v zraku, so vzponi in so padci, a to je življenje,” je odgovoril Alex Volasko za omenjeni portal.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragedija: Znani glasbenik umrl na svojo poročno noč

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova žena je zapisala besede, zaradi katerih boste zajokali tudi vi.

V 38. letu starosti je umrl country pevec Jake Flint. Novico o njegovi smrti je preko družbenega omrežja objavila njegova žena Brenda.

Flint je umrl le nekaj ur po poroki, zaspal je v spanju. Vzrok njegove smrti pa še ni znan.

»Morala bi pregledovati poročne fotografije, namesto tega pa moram izbrati oblačila, v katerih pokopljem moža.

Ljudje ne bi smeli čutiti toliko bolečine. Moje srce je izginilo in res ga potrebujem, da se vrne. Ne morem več dolgo zdržati. Potrebujem ga tukaj,« je zapisala njegova žena na družbeno omrežje Facebook, potem ko je nekaj ur po poroki postala vdova.

Dodala je tudi vesel posnetek, pokazala trenutke, ki so se zgodili na njuni poroki, kjer sta bila oba že neznansko srečna.

A njuna poročna noč se je zanjo spremenila v veliko tragedijo.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals