Connect with us

Zanimivosti

Lisa Kudrow zagotavlja “Friends” oboževalcem nepozabno srečanje

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Lisa Kudrow je prav tako navdušena kot oboževalci nanizanke, da se “Friends” vračajo na HBO Max.

“Komaj čakam, da se to zgodi,” je Kudrow, ki je v priljubljeni seriji igrala Phoebe Buffay, povedala za oddajo Nischelle Turner- ET o prihodnjem posebnem ponovnem srečanju. “Že 25 let nas ni bilo skupaj v sobi… Lahko si le predstavljam. To bo zabavno”.

https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/

56-letna igralka je dejala, da igralska zasedba razmišlja o ponovni združitvi. “Če sem iskrena, mislim, da ko je serija prešla na Netflix je šlo tako dobro, da sem se zavedala, da sta Marta in David tako “velika” in vedela sta kaj počneta”. Soustvarjalca prijateljev sta namreč Marta Kauffman in David Crane.

Po mesečnem razmišljanju, kdaj se bodo Prijatelji vrnili, so sedaj dali v javnost uradno novico. Prijatelje bodo v torek znova začeli prenašati na HBO Max, oboževalci pa bodo morali zaradi preložitve pandemije koronavirusa počakati na ponovno srečanje igralcev.

Kudrowova se je medtem na televizijo vrnila s komedijo Vesoljske sile s Stevom Carellom, Johnom Malkovichem, Diano Silvers in drugimi. Silvers je za ET priznala, da je bila izjemno navdušena nad igranjem Erin Naird, hčerke likov Carell in Kudrow, generala Marka R. Nairda in Maggie Naird.

“To so legende. Veste, delam z legendami,” je o svojih soigralcih povedala 22-letna igralka. “Od Lise do Stevea, Johna Malkovicha do Bena Schwartza v Parks & Rec. Bilo je samo veselje, mojstrski razred najboljših igralcev na svetu”.

Foto: SHUTTERSTOCK

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zanimivosti

Goran Dragić navdušil s takšno fotografijo, na kateri je s svojo srčno izbranko

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Goran Dragić ne skriva, da je ponovno srečno zaljubljen …

Nekdanji vrhunski košarkar Goran Dragić je spet srečen v ljubezni. Po ločitvi od žene Maje, s katero ima tudi dva otroka, je srečo v ljubezni našel z lepotico Greice Murphy. Da sta srečno zaljubljena, ne skrivata več.

Dragić je pred kratkim na družbeno omrežje Instagram dodal nekaj fotografij, na njih je skupaj s svojo srčno izbranko.

Fotografije, ki so takoj požele številne všečke, so nastale na tekmi med košarkarjevim nekdanjim klubom Phoenix Suns in moštvom Houston Rockets.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Delovna akcija: Ana razkrila, kaj jo je pri ustvarjanju oddaj najbolj prizadelo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Voditeljica oddaje Delovna akcija, Ana Praznik, je razkrila, ob kateri zgodbi je bila najbolj čustveno prizadeta.

Na televizijske zaslone se je vrnila zelo priljubljena oddaja Delovna akcija. Voditeljica Ana Praznik pa je za portal zadovoljna.si razkrila, katera zgodba jo je do sedaj najbolj prizadela.

»To je definitivno zgodba iz prve sezone, in sicer zgodba družine Dajić. Ne vem, mogoče tudi zaradi tega, ker je bila to zame prva sezona, pa sem te zgodbe res dokaj projicirala nase, ampak zgodba Klavdije in njenih sinov me je res mogoče celo malo zaznamovala in od vseh najbolj prizadela je povedala.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zanimivosti

Luka Basi popolnoma v šoku: razkril je, kaj se je v resnici dogajalo

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znani slovenski glasbenik Luka Basi je priznal, da je še vedno v šoku …

Znani in priljubljeni slovenski glasbenik Luka Basi je bil pred kratkim gost na Radiu 1. Tam ga je Denis Avdič popolnoma presenetil.

Kaj se je dogajalo, si lahko pogledate tukaj.

Basi pa je poleg posnetka razkril še, kako se je počutil v resnici.

»Brez besed, v šoku še zdaj. Na kraj pameti mi ni prišlo, kaj mi pripravlja Denis Avdič z ekipo. Mislil sem, da grem na Radio 1 nastopat z bandom, v RESNICI pa so me presenetili in šokirali in najavili največji letošnji koncert, za katerega še nihče ni vedel (niti jaz 100%) no, to pa se je meni odvijalo in pletlo v resnici po glavi je zapisal.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals