Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lisa Kudrow zagotavlja “Friends” oboževalcem nepozabno srečanje

Objavljeno

V redu

Lisa Kudrow je prav tako navdušena kot oboževalci nanizanke, da se “Friends” vračajo na HBO Max.

“Komaj čakam, da se to zgodi,” je Kudrow, ki je v priljubljeni seriji igrala Phoebe Buffay, povedala za oddajo Nischelle Turner- ET o prihodnjem posebnem ponovnem srečanju. “Že 25 let nas ni bilo skupaj v sobi… Lahko si le predstavljam. To bo zabavno”.

https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/

56-letna igralka je dejala, da igralska zasedba razmišlja o ponovni združitvi. “Če sem iskrena, mislim, da ko je serija prešla na Netflix je šlo tako dobro, da sem se zavedala, da sta Marta in David tako “velika” in vedela sta kaj počneta”. Soustvarjalca prijateljev sta namreč Marta Kauffman in David Crane.

Po mesečnem razmišljanju, kdaj se bodo Prijatelji vrnili, so sedaj dali v javnost uradno novico. Prijatelje bodo v torek znova začeli prenašati na HBO Max, oboževalci pa bodo morali zaradi preložitve pandemije koronavirusa počakati na ponovno srečanje igralcev.

Kudrowova se je medtem na televizijo vrnila s komedijo Vesoljske sile s Stevom Carellom, Johnom Malkovichem, Diano Silvers in drugimi. Silvers je za ET priznala, da je bila izjemno navdušena nad igranjem Erin Naird, hčerke likov Carell in Kudrow, generala Marka R. Nairda in Maggie Naird.

“To so legende. Veste, delam z legendami,” je o svojih soigralcih povedala 22-letna igralka. “Od Lise do Stevea, Johna Malkovicha do Bena Schwartza v Parks & Rec. Bilo je samo veselje, mojstrski razred najboljših igralcev na svetu”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

To si želi Tanja Žagar. Bi vi tudi?

Objavljeno

V redu

Avtor

Je tudi vam njena želja blizu? Mi priznamo, da ji kimamo! In dodajamo, da je videti čudovito.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je včeraj oglasila preko družbenih omrežij in svojim oboževalcem pokazala, kako je preživljala sončno nedeljo. Privoščila si je izlet do morja in objavila fotografijo, na kateri je nasmejana. Tanja, ki je sedaj mamica dveh malih sončkov, sina Karla in hčere Marine, neizmerno uživa.

»Morska jesen je nekaj prečudovitega! Bi se šla kar malo namočit,« pa je pripisala zraven fotografije, s katero je razveselila svoje spletne prijatelje in seveda požela veliko število všečkov in lepih komentarjev.

Mi ji kimamo. Pa vi?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Končno se je oglasila Saša Lendero. To iskreno sporoča o svoji nenavadni bolezni …

Objavljeno

V redu

Avtor

Delila je iskren zapis in pojasnila, da bolezen traja že več tednov …

Pred časom so mediji pisali o tem, da naj bi slovenska pevka Saša Lendero hudo zbolela. Njena bolezen pa očitno še vedno traja, pevka se le redko oglasi preko družbenega omrežja in zato jo je njen mož, Miha Hercog prosil, naj pomiri svoje sledilce in oboževalce.

Tako je Saša danes zapisala: “Prosim, objavi nekaj na svoj Fb, saj mi ljudje ves čas množično, zaskrbljeno pišejo in me sprašujejo, kako je s tvojim zdravjem!” mi je pravkar rekel mož.”

Zato, najprej in predvsem najlepša HVALA vsem, ki ste mi v preteklih dnevih in tednih pošiljali lepe misli in dobre želje, domače recepte, protokole in srčne nasvete! Še vedno ne vem, kaj točno me je “zadelo”… Vsi testi, vključno z nedavnim so bili negativni, krvni izvid kaže na virusni infekt, vleče se za ponoret, ni pa nikoli bilo občutka, da me ogroža. V preteklosti so me že dosti bolj bolela pljuča, bila sem dosti bolj zamašena in tudi glavobol je bil že marsikdaj hujši. Ampak… res ni tako izrazito slabo počutje še nikoli vztrajalo tako zelo dolgo… Povsem jasno mi je naprimer, da se še dooolgo ne bom lotila pomivanja kuhinjskih omaric, hehe Ne gre!

Vse lepo vam želim in se vam še enkrat iz vsega srca zahvaljujem za vašo podporo in skrb! Ogreli sta mi srce!!!!

Objem!

Tako kot mnogi, ji tudi mi želimo, da hitro okreva!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je videti partnerica Lada Bizovičarja po drugem porodu. Vau, mi smo navdušeni!

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si fotografije, tudi vi boste presenečeni nad njeno postavo.

Še nedolgo nazaj je drugo hčerko rodila spletna vplivnica Anela Šabanagić, srčna izbranka Lada Bizovičarja, ki trenutno kot žirant navdušuje v šovu Slovenija ima talent. Sedaj pa je svoje oboževalce razveselila s fotografijami, s katerimi je pokazala, kako popolno postavo ima tudi po drugem porodu.

Se strinjate z nami, da se Aneli prav nikjer ne pozna, da je že drugič mamica? Čudovita je, mar ne?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO

sidereals