Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lisa Kudrow zagotavlja “Friends” oboževalcem nepozabno srečanje

Objavljeno

V redu

Lisa Kudrow je prav tako navdušena kot oboževalci nanizanke, da se “Friends” vračajo na HBO Max.

“Komaj čakam, da se to zgodi,” je Kudrow, ki je v priljubljeni seriji igrala Phoebe Buffay, povedala za oddajo Nischelle Turner- ET o prihodnjem posebnem ponovnem srečanju. “Že 25 let nas ni bilo skupaj v sobi… Lahko si le predstavljam. To bo zabavno”.

https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/

56-letna igralka je dejala, da igralska zasedba razmišlja o ponovni združitvi. “Če sem iskrena, mislim, da ko je serija prešla na Netflix je šlo tako dobro, da sem se zavedala, da sta Marta in David tako “velika” in vedela sta kaj počneta”. Soustvarjalca prijateljev sta namreč Marta Kauffman in David Crane.

Po mesečnem razmišljanju, kdaj se bodo Prijatelji vrnili, so sedaj dali v javnost uradno novico. Prijatelje bodo v torek znova začeli prenašati na HBO Max, oboževalci pa bodo morali zaradi preložitve pandemije koronavirusa počakati na ponovno srečanje igralcev.

Kudrowova se je medtem na televizijo vrnila s komedijo Vesoljske sile s Stevom Carellom, Johnom Malkovichem, Diano Silvers in drugimi. Silvers je za ET priznala, da je bila izjemno navdušena nad igranjem Erin Naird, hčerke likov Carell in Kudrow, generala Marka R. Nairda in Maggie Naird.

“To so legende. Veste, delam z legendami,” je o svojih soigralcih povedala 22-letna igralka. “Od Lise do Stevea, Johna Malkovicha do Bena Schwartza v Parks & Rec. Bilo je samo veselje, mojstrski razred najboljših igralcev na svetu”.

Foto: SHUTTERSTOCK

Zanimivosti

Opa, ali je Tanja Žagar kar gola v postelji? Sedaj je to tudi pokazala

Objavljeno

V redu

Avtor

Z nasmehom do ušes je pokazala, kaj nosi v postelji.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar se je preko svoje Instagram zgodbe tokrat oglasila z razkritjem, kaj najraje nosi za v posteljo.

»Občutek je tak, kot da nimaš nič na sebi,« je v smehu priznala in pokazala svojo poletno pižamo. Mi pa smo opazili tudi, da je mlada mamica dveh majhnih otrok, sina Karla in hčere Marine, že nazaj v top formi. Njena postava je čudovita.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tragično: V hudi nesreči umrla mlada slovenska športnica

Objavljeno

V redu

Avtor

Tragična nesreča se je zgodila na pripravah …

Kot poroča portal Siol, je na pripravah na Norveškem umrla komaj 19-letna Hana Mazi Jamnik, ki je bila članica slovenske A-reprezentance v teku na smučeh. Javnost so o njeni smrti obvestili iz Smučarske zveze Slovenija, prosijo za spoštovanje zasebnosti njenih domačih.

»Hana Mazi Jamnik je bila ena od najbolj perspektivnih tekmovalk v smučarskem teku, odlična pa je bila tudi v rolkarskem teku.

Lani je na svetovnem prvenstvu na tekaških rolkah na prelazu Lavazze in v Zianu v Italiji osvojila zlato in srebrno odličje v mladinski konkurenci. Naslov svetovne mladinske prvakinje je osvojila v drsalni tehniki, naslov podprvakinje pa v klasični tehniki,« med drugim še poroča omenjeni portal.

Iskreno sožalje svojcem.

Foto: facebook

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Opa, ta želeni slovenski pevec nič več samski! Kdo je njegova nova lepotica?

Objavljeno

V redu

Avtor

Če smo ravnokar pisali o tem, da je samski, sedaj ni več tako.

Najmlajši član priljubljene skupine Čuki, Miha Novak, je očitno ponovno zaljubljen do ušes. Pred nekaj meseci smo pisali, da je končal svojo zvezo z Lili Rodošek, takrat je za revijo Lady dal tudi izjavo: »Ja, res je, z Lili nisva več skupaj. Najine poti so se razšle, a o tem ne bi želel javno razglabljati

Sedaj pa portal njena piše, da je ponovno srečen v ljubezni. Njegova nova srčna izbranka naj bi bila simpatična Lea Slapar, s katero sta skupaj dopustovala tudi na Kreti.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals