Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 28.5.2020

  • Avtor: Asya
  • 28/05/2020

»Vstopam v novo življenjsko obdobje, ki bo temeljilo na prijaznosti, prijateljstvu, partnerstvu in sodelovanju. Blagodejno sprejemam sebe in druge, iskreno se povezujem s pravimi ljudmi, v sebi in drugih iščem njihove moči in ne pomanjkljivosti.«

Dobro jutro, dober dan!

Danes zapeljite ambiciozno in aktivno v novo zgodbo. Usmerite se v delovanje in soustvarjanje v paru ali v skupini in uspeli boste.  Dobro pretehtani načrti, ustvarjalnost, velikodušnost, prilagodljivost in toleranca so ključi do uspeha in blagostanja. Morda vas povabijo k sodelovanju v gledališče, v orkester, v športno ekipo, v TV napovedovalni par. Morda se odpravite s prijateljem na pohod v hribe, plezanje ali jadranje. Morda že dolgo razmišljate, da se zavrtite v paru. Odličen dan za pričetek s plesnimi vajami.

Premlevanje preteklih dogodkov, slabih izkušenj in stare zamere znajo zaustavljati vašo ustvarjalnost in preprečevati vizijo. Lažje boste šli naprej, če boste malce bolj zaupali v dobre namene ljudi, s katerimi sodelujete. 

Bodite nežni do sebe in prizanesljivi ter razumevajoči  in prijateljski do drugih. Ne merite venomer moči. Zaradi moči intelekta lahko izgubljate v partnerstvu, na področju zdravja in posla. 

Bodite previdni, da ne zabredete v zakonske ali pravne težave. Roka pravice bo danes sicer bolj velikodušna in pravična kot sicer. 

Želim vam miren dan v soustvarjanju in sodelovanju z drugimi. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko