Connect with us

Zabava

Sanjski moški: Razkrito, zakaj je Lara v resnici odrinila Tjašo

Published

on

Lara Goršek Kos ne mara igranja, na ceremoniji vrtnic je odrinila sotekmovalko Tjašo Kramarič. Pojasnila je, zakaj je to storila.

V šovu Sanjski moški, se tekmovalki Lara Goršek Kos in Tjaša Kramarič očitno nista najbolje razumeli. Ko Lara ni dobila vrtnice in se je poslavljala od deklet, Tjaše ni želela objeti, odrinila jo je stran in ji tudi dejala, da nje ne bo objemala. Tjaša je bila vidno presenečena in sprva je kazalo, da niti ne ve, zakaj je tako.

A Lara je za portal 24ur.com pojasnila, zakaj je Tjašo odrinila: “Tjaša je bila v šovu do mene osebno hinavska, z mano je bila nekaj, z Leo nekaj drugega, z ostalimi puncami je bila spet drugačna, in ko so se vklopile kamere, spet drugačna (smeh). Taprava Francozinja … Sama ji zamerim, ker je za mojim hrbtom govorila o meni, z mano pa je bila ‘pocukrana’, polna lepih besed, hkrati pa je govorila, kako je nevtralna in z vsemi dobra ter povsod po malem. Bonus za trud, minus za izvedbo. Se mi pa zdi, da v realnem svetu res ni slaba ženska in da bi bila, roko na srce, vsaj na papirju idealna za Gregorja. Ali pa celo malo predobra zanj.

Svoje mnenje pa je za omenjeni portal povedala tudi Tjaša.

 “Samo povedala sem svoje mnenje, je pa tukaj moja napaka, da nisem šla do njiju, in jima povedala, kaj si mislim. Hinavka pa nisem in nikoli nisem bila. Ko smo me novinke prišle v oddajo, je bilo razumljivo, da smo bile nevtralne, potem pa, ko čas mineva, se z enimi dobro razumeš, z drugimi pa pač ne. V realnem življenju je tudi tako, da ko prideš v novo družbo, si nevtralen, ampak s časom ti ene osebe bolj odgovarjajo, druge pa manj. Temu se reče diplomacija,« je pojasnila in dodala še, da pred to dramo niti ni začutila, da bi bilo med njima kaj narobe.

Tjaša je bila presenečena, ker je Lara ni želela objeti. (foto: osebni arhiv/POP TV)

Foto: POP TV

Zabava

Se spomnite Karin iz šova Kmetija? Samo poglejte jo danes!

Published

on

Zagotovo se tudi vi še dobro spomnite simpatične tekmovalke šova Kmetija. Tako je videti danes …

Karin Lipovnik, ki smo jo v šovu Kmetija gledali dve sezoni, se je po dolgem času oglasila preko družbenih omrežij. To je storila v svojem hudomušnem stilu.

»Ena da vas spomnem da je smeh pol zdravja je zapisala poleg fotografije, iz katere mežika.

Seveda je takoj požela številne všečke.

Karin je po prihodu iz zadnje sezone šova Kmetija presenetila svoje številne oboževalce, pokazala je svojega srčnega izbranca in razkrila, da sta zelo srečna skupaj …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Šok: Andrej Škufca še pred pričetkom Talentov storil to: Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli ta posnetek, boste tudi vi popolnoma presenečeni …

Avdicije za novo sezono šova Slovenija ima talent so že v polnem teku, žiranti imajo polne roke dela.

Letos pa je na žirantski stolček prvič sedel tudi plesalec Andrej Škufca, ki je zamenjal dolgoletnega žiranta Branka Čakarmiša.

In če so nekateri dvomili, da odslej zardi menjave ne bo več tako zanimivo, so se krepko ušteli. Škufca je namreč že na avdiciji dokazal, da bo njegova prisotnost zelo popestrila celotno dogajanje.

Poglejte si posnetek spodaj, tudi vi boste navdušeni!

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Vesela novica za vse ljubitelje resničnostnih šovov: Vrača se najbolj priljubljeni šov

Published

on

Ljubitelji šovov se boste zagotovo zelo razveselili. Vrača se Kmetija.

Čeprav smo tik pred vstopom v poletje, ki je čas, ko resničnostni šovi niso na sporedu, pa je televizijska voditeljica Natalija Bratkovič, ki že nekaj let vodi šov Kmetija, sporočila zelo veselo novico: odprte so prijave za novo sezono.

»Odprte so prijave za novo sezono Kmetija. Pohiti, ne zamudi. Če rabiš nekaj novega v svojem življenju, je to idealna priložnost zate,« je sporočila v kratkem posnetku.

Kot je še razkrito, pa bo naslednja sezona Kmetije že 10. zapovrstjo, tudi zato ustvarjalci šova obljubljajo temu primerno vzdušje.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals