Kontaktirajte nas

Zabava

Sanjski moški: Razkrito, zakaj je Lara v resnici odrinila Tjašo

Objavljeno

V redu

Lara Goršek Kos ne mara igranja, na ceremoniji vrtnic je odrinila sotekmovalko Tjašo Kramarič. Pojasnila je, zakaj je to storila.

V šovu Sanjski moški, se tekmovalki Lara Goršek Kos in Tjaša Kramarič očitno nista najbolje razumeli. Ko Lara ni dobila vrtnice in se je poslavljala od deklet, Tjaše ni želela objeti, odrinila jo je stran in ji tudi dejala, da nje ne bo objemala. Tjaša je bila vidno presenečena in sprva je kazalo, da niti ne ve, zakaj je tako.

A Lara je za portal 24ur.com pojasnila, zakaj je Tjašo odrinila: “Tjaša je bila v šovu do mene osebno hinavska, z mano je bila nekaj, z Leo nekaj drugega, z ostalimi puncami je bila spet drugačna, in ko so se vklopile kamere, spet drugačna (smeh). Taprava Francozinja … Sama ji zamerim, ker je za mojim hrbtom govorila o meni, z mano pa je bila ‘pocukrana’, polna lepih besed, hkrati pa je govorila, kako je nevtralna in z vsemi dobra ter povsod po malem. Bonus za trud, minus za izvedbo. Se mi pa zdi, da v realnem svetu res ni slaba ženska in da bi bila, roko na srce, vsaj na papirju idealna za Gregorja. Ali pa celo malo predobra zanj.

Svoje mnenje pa je za omenjeni portal povedala tudi Tjaša.

 “Samo povedala sem svoje mnenje, je pa tukaj moja napaka, da nisem šla do njiju, in jima povedala, kaj si mislim. Hinavka pa nisem in nikoli nisem bila. Ko smo me novinke prišle v oddajo, je bilo razumljivo, da smo bile nevtralne, potem pa, ko čas mineva, se z enimi dobro razumeš, z drugimi pa pač ne. V realnem življenju je tudi tako, da ko prideš v novo družbo, si nevtralen, ampak s časom ti ene osebe bolj odgovarjajo, druge pa manj. Temu se reče diplomacija,« je pojasnila in dodala še, da pred to dramo niti ni začutila, da bi bilo med njima kaj narobe.

Tjaša je bila presenečena, ker je Lara ni želela objeti. (foto: osebni arhiv/POP TV)

Foto: POP TV

Zabava

Šok! Jure Novak sedaj razkril vse – tudi to je bil načrt produkcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega pa res nismo pričakovali …

Jure Novak danes na šov Ljubezen po domače gleda drugače kot je gledal pred vstopom vanj. Kot nam je pojasnil, še sam ni točno vedel, v kaj se podaja.

»Pred snemanjem tako ali tako ne veš, kako zadeve potekajo. Misliš, da si boš kandidatke izbral sam, ampak ti jih tako ali tako izbere produkcija in pri meni je bilo razočaranje že v štartu,« je iskreno priznal.

Povedal je tudi, da še enkrat v šov Ljubezen po domače ne bi vstopil. »Če pa bom kdaj v kakšnega drugega, bom pa še videl,« se poigrava z mislijo na nove izzive.

Jure si kandidatk ni izbral sam. (foto: POP TV)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Žagar razkrila veselo novico! Vau, to pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjemite, tudi vi boste veseli tega.

Priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, se ponovno vrača na male zaslone. Tokrat jo bomo lahko gledali kot četrto žirantko v priljubljenem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas. To pa naj bi bil tudi njen prvi javni nastop po rojstvu hčere.

“Res je, to bo moj prvi televizijski nastop po rojstvu hčerke Marine in vem, da sem za to izbrala pravo oddajo, saj je polna vedrine in tiste navdihujoče, pozitivne energije, ki jo vsi še kako potrebujemo,« je za 24ur.com povedala Žagarjeva.

Se tudi vi veselite, da jo boste lahko gledali?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Danica (Poroka na prvi pogled) odkrito: »Tega prej nisem javno izpostavljala!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da že mnogo let počne tudi to? Presenečeni boste.

Danica, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima zelo veliko srce. Sama namreč že 15 let, kadar le lahko, sodeluje pri dobrodelnih organizacijah.

“Sama že več kot 15 let pomagam v različnih dobrodelnih duštvih, kot tudi individualno zbiram za družine, otroke, invalide…

Tudi Društvu PSO, sem nekajkrat priskočila v pomoč.

Nikoli ne veš, kdaj boš sam rabil pomoč, zato kadar le lahko  se potrudim in pomagam,« je pojasnila, pred kratkim je namreč sprejela vabilo in se udeležila dobrodelne prireditve,  ki jo je organiziralo Društvo Pomagajmo slovenskim otrokom.

Prireditve pa se ni udeležila sama, spremljala sta jo tudi njena otroka.

»Svoja otroka že od malih nog učim, da je treba ljudem pomagati, učim ju solidarnosti in empatije je še pojasnila in dodala: »Sama se skozi leta nisem javno izpostavljala glede moje dobrodelnosti, vendar, če lahko izkoristim mojo trenutno prepoznavnost iz eksperimenta Poroka na prvi pogled in pri tem privabim še koga, ki bi lahko pomagal, potem bom izkoristika ta trenutek.”

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals