Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Umrl 33-letni ameriški glasbenik in igralec

Objavljeno

V redu

Ameriški glasbenik in igralec Kevin Clark, zvezdnik filma “School of Rock” je umrl v starosti 33 let.

Ključ do uspeha bobnarja je, da se nikoli ne preda tudi, če imate krvave žulje in palic ne morete več držati v rokah. In še neka: začeti morate igrati dovolj zgodaj, da se v celoti seznanite z inštrumentom, tako je Kevin Alexander Clark, genialni bobnar in zvezdnik generacijsko uspešnega filma “School of Rock” povzel svojo glasbeno in življenjsko filozofijo. Zvezdnik je v sredo umrl v prometni nesreči, star 33 let.

Po neuradnih informacijah naj bi se Clark domov vračal z vaje s svojo skupino Jessie Bess in The Intentsions, s katero je prejšnjo soboto v živo odigral prvi koncert po olajšanju epidemioloških ukrepov zaradi pandemije koronavirusa.

Po poročilu čikaške policije, ki je na prizorišče prispela uro po polnoči v sredo, 26. maja, se je Kevin Clark s kolesom vozil proti Michiganskemu jezeru proti zahodu. Med poškodbami je Clark umrl ob 14.04 v medicinskem centru okrožja Cook County Medical.

Njegova neutolažljiva mati Allison Clark je zbrala moč le za kratko izjavo lokalnemu portalu: “Kevin je bil neverjeten glasbeni talent. In zasebno človek zlatega srca.”

Kevin Clark je zaslovel kot 13-letnik z vlogo v glasbeni komediji “School of Rock” v kateri je glavno vlogo kitarista željne slave, ki je s svojimi učenci ustanovil skupino igral slavni ameriški komik Jack Black. Kritiki in občinstvo menijo, da je film brezhibno režiran, glasbeno zasvoji in sprosti in je eden najboljših filmov prvih let našega tisočletja. Vloga Kevina Clarka v vlogi Freddyja Jonesa pa je bila in ostaja edina filmska vloga v njegovi karieri.

 foto: Instagram

Zanimivosti

Marjetka Vovk izlila takšna močna čustva, a tokrat ne svojemu srčnemu izbrancu

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kako se je ob njem počutila.

Nič drugega ni bilo pričakovati, kot to, da bo koncert, ki ga je prejšnjo soboto imel Jan Plestenjak s številnimi gosti, odmeval še zelo dolgo. Pevec je ponovno napolnil dvorano Stožice, poskrbel pa tudi za mnoga presenečenja, z njimi so zapeli številni znani obrazi, med njimi tudi Marjetka Vovk, s katero sta pred časom skupaj posnela pesem V naju še verjamem.

Da se je nastop pred številno množico oboževalcev zelo dotaknil tudi Marjetke, je priznala z zapisom, ki ga je delila na svoj Instagram račun.

»Uau, iskreno lahko rečem, da je bil včeraj zame eden najlepših večerov. Kako krasna publika, nora energija. Iskrena zahvala tebi dragi @janplestenjak , da s tako krasnim človekom in glasbenikom delim tvojo-najino pesem V naju še verjamem in hvala, da sem včeraj za trenutek delila tudi tvojo prekrasno publiko v Stožicah.  Čestitke za razprodane Stožice in kapo dol,« je iskreno zapisala.

Ste bili na koncertu?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals