Domov Zanimivosti Priljubljeni znani slovenski par šokiral z resnico: Zapuščata Slovenijo in to je...

Priljubljeni znani slovenski par šokiral z resnico: Zapuščata Slovenijo in to je pravi razlog

Priljubljena znana Slovenca sta mnoge šokirala z novico, da odhajata iz Slovenije. razkrila sta tudi, zakaj bosta to storila …

Zelo znana Slovenca, uspešna poslovneža in vplivneža, Jasna in Miha Culiberg, sta svoje spletne sledilce presenetila z novico, da ne bosta izvedla projekta potovanje okoli sveta, ampak, da sta sprejela odločitev, da se selita. Zapustila bosta Slovenijo in se preselila v Salvador.

»Ne gremo okoli sveta. Ne zdaj. Projekt varno počiva v predalu in bo počakal, da ga obudimo. Ne takoj, a kmalu in zagotovo.

Življenje nam je namreč namenilo nekaj drugega. In midva sva povabilo sprejela. Ponovno se bova preizkusila tudi z delom in postavljanjem novih projektov v tujini. Selimo se v El Salvador ??. Majhno, zeleno in vulkansko, po velikosti skoraj enako veliko kot je Slovenija, obkroženo s Hondurasom, Gvatemalo in Pacifiškim oceanom je Jasna razkrila svojim spletnim prijateljem.

»Čaka nas zanimivo obdobje, kjer bo Miha večkrat potoval v Slovenijo, jaz pa bom z otroki ves čas tam in poleg obveznosti v El Salvadorju bom na daljavo še naprej delala tudi na najinih slovenskih podjetjih in projektih. Kljub temu, da je odločitev stara manj kot dva meseca, smo 95 % pripravljeni, občutki so pozitivni, drugačnosti se veselimo, prav tako spoznavanja nove kulture in jezika. Verjameva, da bo ta korak na nas kot družino vplival pozitivno. Zavihati bo sicer treba tudi rokave, saj je na novem, nepoznanem trgu težje delati, predvsem, ko veš, da manj kot 7 % ljudi govori angleško. Veliko časa zato sedaj namenjava učenju španščine, našla sva fantastično metodo za hitro učenje in srkanje znanja novega jezika, ki se imenuje @lma_slovenija in nama že res kar dobro gre,« je dodala.

Posnetek si lahko pogledate tudi spodaj.

Foto: Facebook