Connect with us

Zanimivosti

Priljubljeni znani slovenski par šokiral z resnico: Zapuščata Slovenijo in to je pravi razlog

Published

on

Priljubljena znana Slovenca sta mnoge šokirala z novico, da odhajata iz Slovenije. razkrila sta tudi, zakaj bosta to storila …

Zelo znana Slovenca, uspešna poslovneža in vplivneža, Jasna in Miha Culiberg, sta svoje spletne sledilce presenetila z novico, da ne bosta izvedla projekta potovanje okoli sveta, ampak, da sta sprejela odločitev, da se selita. Zapustila bosta Slovenijo in se preselila v Salvador.

»Ne gremo okoli sveta. Ne zdaj. Projekt varno počiva v predalu in bo počakal, da ga obudimo. Ne takoj, a kmalu in zagotovo.

Življenje nam je namreč namenilo nekaj drugega. In midva sva povabilo sprejela. Ponovno se bova preizkusila tudi z delom in postavljanjem novih projektov v tujini. Selimo se v El Salvador 🇸🇻. Majhno, zeleno in vulkansko, po velikosti skoraj enako veliko kot je Slovenija, obkroženo s Hondurasom, Gvatemalo in Pacifiškim oceanom je Jasna razkrila svojim spletnim prijateljem.

»Čaka nas zanimivo obdobje, kjer bo Miha večkrat potoval v Slovenijo, jaz pa bom z otroki ves čas tam in poleg obveznosti v El Salvadorju bom na daljavo še naprej delala tudi na najinih slovenskih podjetjih in projektih. Kljub temu, da je odločitev stara manj kot dva meseca, smo 95 % pripravljeni, občutki so pozitivni, drugačnosti se veselimo, prav tako spoznavanja nove kulture in jezika. Verjameva, da bo ta korak na nas kot družino vplival pozitivno. Zavihati bo sicer treba tudi rokave, saj je na novem, nepoznanem trgu težje delati, predvsem, ko veš, da manj kot 7 % ljudi govori angleško. Veliko časa zato sedaj namenjava učenju španščine, našla sva fantastično metodo za hitro učenje in srkanje znanja novega jezika, ki se imenuje @lma_slovenija in nama že res kar dobro gre,« je dodala.

Posnetek si lahko pogledate tudi spodaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Po novici o odhodu se je oglasila Rosvita Pesek in zapisala takšne besede

Published

on

S takšnimi besedami se je oglasila znana televizijska voditeljica Rosvita Pesek …

Številni mediji so pisali, da novinar in televizijski voditelj Luka Svetina v prihodnosti ne bo več vodil informativne oddaje Odmevi na RTV Slovenija, saj se je vodstvo odločilo za nekaj sprememb.

Znano je, da jih bodo po novem vodili Igor E. Bergant, Rosvita Pesek in Tanja Starič.

Kot pišejo slovenske novice, pa je zanje Svetina med drugim dejal, da mu ni žal, da je sprejel izziv voditelja Odmevov, povedal je, da mu je bila v veliko pomoč tudi mentorica, kolegica Rosvita Pesek, ki omenjeno oddajo vodi že vrsto let.

Preko družbenega omrežja je novico, da ne bo več voditelj zapisal Svetina. Na družbeno omrežje X je zapisal: »Danes me je v.d. odgovorne urednice obvestila, da name ne računa več kot voditelja Odmevov, ostajam pa del info programa. Hvala prejšnjemu vodstvu za priložnost in

@RosvitaP

za pomoč. Svoje novinarsko poslanstvo bom še naprej opravljal po svoji vesti in stremel k objektivnosti.”

Njegovo objavo pa je komentirala tudi Peskova, ki je pripisala: »Kolega

@LukaSvetina

, proces “uvajanja” je tekel v obe smeri.”

In dodala, da je hvaležna za vse učne ure.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Veliko presenečenje: Še ena športnica, ki jo poznamo vsi, je postala mamica

Published

on

Svetovno znana športnica je postala mamica …

Kot poročajo danes številni hrvaški mediji, ekskluzivno pa je o tem poročal portal Story, je nekdanja smučarska asica Janica Kostelić že drugič postala mamica. Zanje naj bi veselo novico potrdil njen brat, Ivica Kostelić, ki pa je ostal zelo redkobeseden. Ni povedal, kakšnega spola je otrok, niti tega, kako je porod potekal in ali se oba počutita dobro.

Spomnimo, da je bila novica, da je Janica noseča, razkrita julija, ko je bila v drugem trimesečju. Tako kot prvič Janica svoje nosečnosti ni javno komentirala.

Ivica je v začetku meseca povedal, da je sestri vedno na voljo. “Menim, da mora vsak otroke vzgajati po svoje, zato posebnih nasvetov nimam. Smo pa kot družina vedno na voljo za kakršno koli pomoč,” je takrat za Story povedal Ivica.

Janica je leta 2019 rodila sina Oskarja

V začetku leta 2019 je rodila sina Oskarja. Po tem se je umaknila iz javnosti. Novico o prvi nosečnosti je delila le z najožjimi družinskimi člani in prijatelji ter jo zamolčala pred javnostjo.

Janica o svojem zasebnem življenju redko govori v javnosti, je pa leto dni po Oskarjevem rojstvu ugotovila, da je fantek zelo igriv in da se odlično znajde v vlogi mamice.

Že pred rojstvom Oskarja je nekdanja smučarka večkrat povedala, da obožuje otroke. Fotografi so jo pogosto videli med druženjem z otroki svojega brata Ivice Kostelića, piše hrvaški portal index.hr.

Več najdete tukaj.

Foto: Facebook, pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Filmski svet žaluje: Poslovila se je še ena legenda, ki smo jo v tej seriji radi gledali vsi

Published

on

Filmski svet je zavit v črnino, poslovila se je še ena velika igralska ikona. Navduševal je s to vlogo …

Kot poročajo številni domači in tuji mediji, se je poslovil britanski igralec David McCallum, ki je bil mnogim najbolj znan po vlogi tajnega agenta v priljubljeni televizijski seriji Mož iz agencije U.N.C.L.E., mnogi pa so ga radi gledali tudi v znani nanizanki Preiskovalci na delu (NCIS). Kot poročajo mediji, je umrl v bolnišnici, star pa je bil 90 let.

Kot poroča portal 24ur.com, je po pisanju tujin medijev, njegov sin Peter McCallum po njegovi smrti izjavil: »Bil je na primer sposoben dirigirati simfoničnemu orkestru in če bi bilo potrebno, bi lahko dejansko izvedel obdukcijo na podlagi njegovih desetletij trajajočih študij za njegovo vlogo v Preiskovalcih na delu.«

Od igralca pa so se preko družbenih omrežij poslovili tudi številni znani obrazi.

»Globoko smo užaloščeni nad smrtjo Davida McCalluma in privilegirani, da je bil CBS toliko let njegov dom. David je bil nadarjen igralec in avtor, ki so ga imeli radi mnogi po svetu. Živel je neverjetno življenje, njegova zapuščina pa bo za vedno živela skozi njegovo družino in neštete ure na filmu in televiziji, ki nikoli ne bodo izginile. Pogrešali bomo njegovo toplino in prikupen smisel za humor, ki je osvetlil vsako sobo ali zvočni oder, na katerega je stopil, pa tudi briljantne zgodbe, ki jih je pogosto delil iz dobro preživetega življenja. Sočustvujemo z njegovo ženo Katherine in celo njegovo družino in vsemi tistimi, ki so Davida poznali in ljubili,« so zapisali na družbenem omrežju The NCISverse.

Foto: pexels.com, The NCISverse

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals