in

Poroka na prvi pogled: Olga razkrila žalostno resnico

Olga je razkrila, kaj se ji je v preteklosti dogajalo ..

Na zadnji ceremoniji eksperimenta Poroka na prvi pogled je Olga vse presenetila z izpovedjo. Razkrila je, kaj se ji je v preteklosti dogajalo. Povedala je, da se je odločila, da razkrije svojo zgodbo potem, ko je poslušala Irenino in Jernejino zgodbo.

Povedala je, da jo je oče prvič udaril, ko je bila stara komaj tri leta. Takrat je izgubila zaupanje v družino.

“Jaz sem spoznala moškega, ki je bil privlačen, delaven, pameten, ineteligenten in kot ti rečeš, sem začutila metulje,” se je obrnila proti Mihi. “Zato jih nočem čutiti nikoli več. Čez nekaj časa, ko se je začel najin odnos razvijati, sem ugotovila, da ta človek nima empatije, nima inteligence, da me razume kot žensko in samo tlači. In takrat sem zaznala te meni znane znake iz otroštva,” je povedala Olga, ki je nato razkrila, da je imela zlomljeno rebro, strgano mišico, pretres možganov, poškodovana vezivna tkiva in še nekaj drugih poškodb.

“Šla sem čez hud sodni postopek, ki je trajal skoraj dve leti. Zakaj vse to govorim? Zato, da povem, da je bil to način mojega odraščanja, zelo krut način, in pridobivanja znanja o tem, na kakšni zemlji jaz živim, ker pred tem sem bila otrok v ženskem telesu,” je o svoji težki preteklosti povedala Olga.

Ostali udeleženci šova so ob tem priznali, da zdaj na Olgo gledajo z malo drugačnimi očmi, čeprav nekateri verjamejo, da če bi Olga svojo težko preteklost z Miho delila prej, da bi tudi njuna zveza lahko bila uspešnejša.

Miha je ob Olgini izpovedi zajokal in dejal, da je škoda, ker mu tega ni razkrila že prej.

Foto: planet tv

Skrito v raju: Ste vedeli, da je Meri zasebno mati treh sinov?

Alya presenetila z razkritjem, tudi vi boste presenečeni