Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 28.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 28/06/2020

»Moj svet skrbi zame!«

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj predvidevajo števila za današnjo nedeljo!

Pred nami je dan presenečenj in nepredvidenih situacij. Vseh mogočih. 

Lahko se zgodi kakšen dogodek, ki ga ne bomo razumeli in bomo razloge ter pojasnila zanj iskali na duhovnih nivojih.  To je lahko razlog za spreminjanje svoje osebnosti in priložnost za ustvarjanje novih življenjskih okoliščin in boljših rezultatov. Torej, pametno je malce preveriti vrednote in spremeniti nekatera prepričanja.

Danes bi bilo dobro krotiti svoje orkane strasti, poželenja, ljubosumja.

Veliko več bomo dosegli z razumevanjem drugih in s sodelovanjem kot z merjenjem mentalnih moči. Ne si jemati notranje radosti. Srce zboli, če ga mental duši. Manj pozornosti bomo posvečali skrbem, če bomo zavestno vnašali v življenje nežnost in ljubezen do sebe in drugih. 

Lahko imamo korist od nasprotnega spola danes. Takšno ali drugačno.

Danes je pametno vlagati le v čiste in preverjene posle ter se izogibati pravnih sporov. Dan je negotov. 

Miren dan vam želim danes.  Za sopotnico čez dan pa vam pripenjam pikapolonico.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com