Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Je manekenka Heidi Klum res pretiravala, kot pravijo njeni oboževalci?

Objavljeno

V redu

Za supermodel Heidi Klum pogosto pravijo, da se stara kot vino. Ona pa je, kot je nekoč že rekla, rada stara in še danes s ponosom pokaže svoje brezhibno telo. Ena najbolj znanih manekenk na svetu, 47-letna Heidi Klum še naprej vznemirja, zdaj pa je pokazala, kako brezhibno izgleda na robu petdesetih. Nemka, ki trenutno uživa na poletnih počitnicah s 16-let mlajšim možem, glasbenikom Tomom Kaulitzom, je videti bolje kot kdaj koli prej.

Heidi se nikoli ni sramovala pokazati svojih atributov in že leta svoje sledilce sem in tja razveseli z malo bolj posebnimi fotografijami. A tokrat je šla, sodeč po komentarjih, predaleč, njena zadnja objava je tako ‘razdelila’ sledilce. Gre za fotografijo, na kateri nekdanji supermodel pozira v toplesu, njena objava pa je povzročila plaz komentarjev. Medtem, ko nekateri menijo, da ima pravico, da s svojim telesom počne, kar hoče, drugi komentirajo, da tovrstno vedenje ni primerno za njeno starost. ‘Bila mi je ljuba, zdaj pa res pretirava. Kriza srednjih let? Nisi več stara 20 let, bodi dobra mama in zgledna žena ‘, je le nekaj komentarjev na družbenih omrežjih.

Kariero supermodela je sicer zaključila in se posvetila drugim poslom, a zato mnogi njeni hčerki Leni napovedujejo izjemno prihodnost v svetu mode. Leni je stara komaj 16 let,a pred kratkim je debitirala v svetu manekenstva, na naslovnici nemške izdaje revije Vogue. ‘Pri večini drugih služb bi morala zatreti svoj nori značaj, da bi ustvarila’ profesionalni ‘vtis. Kot model pa sem lahko to, kar sem. To delo je odličen izhod za vso energijo, ki jo nosim v sebi, ” je nekoč dejala Leni in pojasnila, da se bo potrudila, da bo stopila po stopinjah svoje matere Heidi.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

foto: Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO