in

Aleš Valič razkril, kaj z ženo počneta že 25 let

Odkrito je povedal, da mu to daje občutek svobode …

Priljubljeni slovenski igralec Aleš Valič, ki z vlogo dr. Edvarda Steinerja navdušuje v seriji Skrito v raju, je za revijo Jana odgovoril tudi na vprašanje o te, klaj mu pomeni potovanje z avtodomom in preživljanje prostega časa tako, da kampira.

»Prej smo vedno kampirali. Najprej smo bili v šotoru, potem v prikolici. Avtodom je pa naši družini dal novo kakovost. Ta skupna potovanja, skupne, zelo sproščene vožnje v enem prostoru družine z majhnimi otroki zelo poveže. Ves čas se pogovarjaš, vse počneš skupaj, in to je zelo pomembno v življenju, avtodom ti omogoča tudi svobodo. Takoj ko sva kupila prvega, smo se odločili, da bomo šli za mesec dni na jug Italije in malo raziskovali.

To smo počeli le en dan in pol, ker smo potem prišli v prečudovit kamp z visokimi evkaliptusovimi drevesi, notri je bila senca, ki je dišala po evkaliptusih, tako da smo tam kar ostali in raziskovali okoliške kraje. Ker z ženo vročine ne prenašava, potujeva največkrat zunaj sezone. Se je že zgodilo, da sva šla od doma proti morju, se vozila kakšnih 40 minut, pa sem ženo vprašal, kaj pa imava v hladilniku. Ustavila sva se, ura je bila najbrž sedem, osem zvečer, nekaj pojedla, potem sva pa tam kar prespala. Ja, dobre pol ure od doma lahko nekje prespiš. Ta svoboda se mi zdi pomembna.

Ker pri igralcu je tako – v gledališču ti drugi določajo urnik, kot tudi na snemanju. Stalno ti življenje nekako narekuje sistem – kdaj in kaj boš delal, in potem je ta občutek svobode na nekaterih področjih nujen.   ,« je povedal za omenjeno revijo.

Foto: voyo

Tinkara Kovač s takšno fotografijo sprožila val navdušenja

Ula Furlan razveselila s fotografijo, na kateri je skupaj s srčnim izbrancem