Domov Glasba Kaj se dogaja v družini Kardashian? Na dan prihajajo čudne skrivnosti …

Kaj se dogaja v družini Kardashian? Na dan prihajajo čudne skrivnosti …

Raper Kanye West je prejšnjo sredo na Twitterju zapisal, da se skuša ločiti z ženo, resničnostno zvezdnico Kim Kardashian, tvit pa je nekaj minut kasneje izbrisal.

Poskušam se ločiti, odkar se je Kim srečala z Meekom v Warldolfu glede reforme zapornega sistema,” je West napisal v sporočilu brez nadaljnjih obrazložitev.

Kim Kardashian že nekaj časa aktivno dela na reformi zaporniškega sistema in na to temo snema dokumentarec.

Najprej jo je obtožil, da ga želi zapreti. V ponedeljek je West že objavil serijo tvitov, ki so jih kasneje izbrisali, kjer pravi, da ga njegova žena poskuša zapreti glede na njegovo zdravstveno stanje in se primerjal z Nelsonom Mandelo.

Temu nizu tvitov je sledil, potem ko se je v nedeljo lotil predsedniške kampanje z shodom v Charlestonu, kjer je precej ležerno govoril o različnih temah, vključno z odločitvijo, ki jo je sprejel skupaj s Kim, da ne bosta prekinila nosečnosti. Kim je, ko je bila noseča, želela narediti splav, a naj bi jo West pregovoril.

https://www.instagram.com/p/CC99QGJHVnd/

Trik za prodajo albuma?

43-letni West je oboževalce pustil v dvomih, ali je njegova predsedniška kampanja resnična ali je le izgovor, s katerim se želi oglasiti za prodajo albuma. Pri družini Kardashian nikoli ne vemo ali je resnična zgodba, ali je te trik s katerim želijo svojo gledanost le še povečati.

Preobrat in opravičilo

Potem ko so bili njegovi nekoliko zmedeni tviti izbrisani, pa se je West ponovno oglasil in na Twitter zapisal, da se želi svoji ženi javno opravičiti za vso zmedo, ki jo je povzročil s tvitanjem in da upa, da mu bo oprostila.

Oglasila se je tudi Kim, ki je javnost prosila za razumevanje, saj naj mi West trpel za bipolarno motnjo.

Foto: Shutterstock