Numerološka usmeritev dneva – Torek, 28. 7. 2020

  • Avtor: Asya
  • 28/07/2020

»Vstopam v novo življenjsko obdobje, ki bo temeljilo na prijaznosti, prijateljstvu, partnerstvu in sodelovanju. Blagodejno sprejemam sebe in druge, iskreno se povezujem s pravimi ljudmi, v sebi in drugih iščem njihove moči in ne pomanjkljivosti.«

Danes zapeljite ambiciozno in aktivno v novo zgodbo. Ne bojte se sprememb. Dobro pretehtani načrti, ustvarjalnost, vztrajnost, komunikativnost so ključi do uspeha in blagostanja. Morda vas povabijo k sodelovanju v gledališče, v orkester, v športno ekipo, na televizijo, na radio, v gledališče. Danes bi vam koristilo sodelovanje in primerna komunikacija.

Premlevanje preteklih dogodkov, slabih izkušenj in stare zamere znajo zaustavljati vašo ustvarjalnost in preprečevati vizijo. Lažje boste šli naprej, če boste malce bolj zaupali v dobre namene ljudi, s katerimi sodelujete.

Bodite nežni do sebe in prizanesljivi ter razumevajoči  in prijateljski do drugih. Ne merite venomer moči. Zaradi moči intelekta lahko izgubljate v partnerstvu, na področju zdravja in posla. Bodite previdni, da ne zabredete v zakonske ali pravne težave.

Želim vam miren v soustvarjanju in sodelovanju z drugimi.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko