Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nekdanja misica Jinny Ribič služi z vročimi fotografijami

Objavljeno

V redu

Bila je miss osebnosti za Miss Earth, pa tudi udeleženka šova Slovenija ima talent. Danes pa zelo dobro služi s svojimi fotografijami na spletni strani OnlyFans.

Jinny Ribič je še eno ime, ki se je odločila, da bo zaslužila s svojo lepoto. Odprla je profil na spletni strani OnlyFans in kot je povedala za portal 24ur.com, se ji je to že v nekaj tednih obrestovalo. V dobrem tednu zasluži znesek v višini kar nekaj slovenskih povprečnih plač, pravi.

“Najprej sem posnela nekaj klasičnih fotografij, nato pa še v kostumu mačkice,” hitro pristavi in ob tem prizna, da je bila nad odzivom naročnikov več kot navdušena, saj je v zgolj osmih dneh zaslužila znesek v višini nekaj slovenskih povprečnih plač, vztrajno pa raste tudi število ljudi, ki si želijo njenih vročih fotografij. “Iskreno sem pozitivno presenečena nad odzivom tako naročnikov kot tudi medijev, saj takšnega odziva sedme sile nisem doživela že leta. Neverjetno, kako so vsi navdušeni nad mano v kostumu mačkice!” je povedala in dodala še, da se ji ta spletna stran zdi odlična ideja za dekleta, ki želijo biti finančno neodvisna. Jinny ima redno službo v Švici, a kot še pravi:“Seveda se da živeti od tega, vendar pod pogojem, da za tem stojijo trdo delo, profesionalen odnos in redno ukvarjanje s športom.”,« je med drugim povedala za omenjeni portal.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Lea Sirk ‘ujeta’ s sinčkom. Čudovita sta!

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa so fotografije, ki jih morate nujno videti …

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk, ki je pred meseci še tretjič postala mamica, svojega sina Taija ne izpostavlja na družbenih omrežjih. Tudi zato smo še toliko bolj veseli, kadar pa svojim številnim spletnim prijateljem nameni nekaj utrinkov iz svoje zasebnosti. Tokrat je dodala tri fotografije, pokazala je, kako njen sinček uživa v vozičku, obenem pa tudi, kako popolno postavo ima sama.

»Z bebejčkom na poti,« je pripisala poleg fotografij peka, ki se je pred kratkim prelevila v črnolasko.

Vam je všeč?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals