Sanjsko: Poglejte si, kako je obletnico poroke praznovala Sanja Grohar

Nekdanja pevka, voditeljica in manekenka Sanja Grohar, ki je danes uspešna spletna vplivnica in živi ter ustvarja v Londonu, je pred kratkim prispela v Slovenijo. Naužila se je slovenskega morja, obiskala prijateljice in domače, sinu Nicolaiju zagotovo razkazala mnogo lepot Slovenije. med drugim pa je praznovala tudi drugo obletnico svoje poroke. Z možem Matejem sta izbrala zelo romantično, skorajda sanjsko lokacijo za njun poseben dogodek – Brdo pri Kranju.

Uspešna vplivnica, ki v Londonu snuje tudi svojo zelo uspešno znamko oblačil, je svoje sledilce na družbenem omrežju razveselila z romantičnimi fotografijami, ki so nastale med trenutki, ki sta si jih samo zase vzela mlada zakonca in proslavila njuno obletnico.

36-letnica je bila navdušena nad romantičnim piknikom, ki sta ga bila, poleg vsega drugega, deležna zakonca. »Toliko sva ze prepotovala ampak ta vecer na Brdu pri Kranju je bil verjetno eden najlepsih. Najprej voznja po Brdu s kocijo in nato se voznja z golf buggy in piknik kosarico. Kosarico na nivoju. Notri je bilo full dobrot, zakljucila pa sva s sladico in penino,« je zapisala poleg čudovite fotografije, dodala pa je tudi posnetek njunega uživanja v dvoje.

Foto: Facebook

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com