Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sanjsko: Poglejte si, kako je obletnico poroke praznovala Sanja Grohar

Objavljeno

V redu

Nekdanja pevka, voditeljica in manekenka Sanja Grohar, ki je danes uspešna spletna vplivnica in živi ter ustvarja v Londonu, je pred kratkim prispela v Slovenijo. Naužila se je slovenskega morja, obiskala prijateljice in domače, sinu Nicolaiju zagotovo razkazala mnogo lepot Slovenije. med drugim pa je praznovala tudi drugo obletnico svoje poroke. Z možem Matejem sta izbrala zelo romantično, skorajda sanjsko lokacijo za njun poseben dogodek – Brdo pri Kranju.

Uspešna vplivnica, ki v Londonu snuje tudi svojo zelo uspešno znamko oblačil, je svoje sledilce na družbenem omrežju razveselila z romantičnimi fotografijami, ki so nastale med trenutki, ki sta si jih samo zase vzela mlada zakonca in proslavila njuno obletnico.

36-letnica je bila navdušena nad romantičnim piknikom, ki sta ga bila, poleg vsega drugega, deležna zakonca. »Toliko sva ze prepotovala ampak ta vecer na Brdu pri Kranju je bil verjetno eden najlepsih. Najprej voznja po Brdu s kocijo in nato se voznja z golf buggy in piknik kosarico. Kosarico na nivoju. Notri je bilo full dobrot, zakljucila pa sva s sladico in penino,« je zapisala poleg čudovite fotografije, dodala pa je tudi posnetek njunega uživanja v dvoje.

View this post on Instagram

Romantic picnic for our wedding anniversary at @brdoestate 🤍 (see the video in Reels Video section 🐴 🧺 💕). Toliko sva ze prepotovala ampak ta vecer na Brdu pri Kranju je bil verjetno eden najlepsih. Najprej voznja po Brdu s kocijo in nato se voznja z golf buggy in piknik kosarico. Kosarico na nivoju 🧺 . Notri je bilo full dobrot, zakljucila pa sva s sladico in penino 🍾. . Lahko si pogledas video v Reels-ih na prvi strani mojega IG-ja. Noroooo💕 #picnicdate #romanticdate . . . . . . #happyanniversarymylove #brdoestate #romanticcouples #couplegoals❤️ #ifeelslovenia #vsezarazgled #romanticdinner

A post shared by 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐚 | Mommy & Fashion (@sanjagrohar) on

Foto: Facebook

Zanimivosti

Glasbeni svet žaluje, umrla je znana pevka, ki smo jo poznali vsi

Objavljeno

V redu

Avtor

Umrla je svetovno znana pevka, katere pesmi smo poznali in prepevali vsi.

Bila je dobitnica grammyja in oskarja, pevka Irene Cara se je poslovila v 64. letu starosti. Svet jo pozna po naslovni pesmi filma Flashdance, za katerega je posnela pesem What a Feeling.

Novico o njeni smrti je pred nekaj dnevi preko družbenih omrežij sporočila njena predstavnica za stike z javnostjo. Ta je dejala: »Umrla je na svojem domu v Floridi, vzrok smrti je za zdaj še neznan.«

Pevka je postala slavna, ko je dobila vlogo v filmu Fame, leta 1980, zanj je posnela tudi istoimensko pesem in tudi balado. Za vlogo, ki jo je odigrala, je bila nominirana za zlati globus, skladba pa ji je prinesla dve nominaciji za grammyja.

Tri leta pozneje je dobila oskarja za najbolj izvirno filmsko skladbo Flashdance in grammyja za najboljšo pop izvajalko.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Modrijani poskrbeli za presenečenje, ki ga nihče ni pričakoval

Objavljeno

V redu

Avtor

Že veste, kaj so storili? Tudi vas bo to zelo presenetilo.

Priljubljena slovenska glasbena skupina Modrijani je svoje moči združila s skupino Booom, ki postaja vse bolj priljubljena. Skupaj so predstavili novo pesem Spomin, ki je takoj navdušila številne.

Pod avtorje besedila se je poleg članov skupine Booom (Patrik Mrak, Matevž Derenda, Luka Cvetičanin) podpisal tudi legendarni Jan Plestenjak.

Tako Modrijani kot tudi skupina Booom so novico o skupni pesmi že delili na Instagramu, naleteli pa na zelo pozitiven odziv.

»Bravo, fantje, pesem je čudovita,« se je glasil eden izmed komentarjev.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, hči znane pevke razkrila svoj talent in osupnila

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da ima ta znana slovenska pevka tako nadarjeno hči?

Da je pevka Natalija Kolšek zelo ponosna na svoje tri otroke, to večkrat poudari.  V zakonu so se ji rodili trije, sin Anej, ter hčeri Aisha Naja ter Anisa. Starejša, Aisha Naja pa je očitno po materi podedovala pevski talent, saj ima zares izjemen glas. To je pokazala v kratkem napovedniku, s katerim sta skupaj z materjo napovedali pesem, ki prihaja.

»Z največjim veseljem, skupaj s hčerko Aisho Najo, pošiljava med vas Pesem upanja,« sta povedali mati in hči, Aisha Naja pa je že v napovedniku dokazala, da ima zares čudovit glas.

Pesem, ki prihaja v začetku naslednjega meseca bo zagotovo naletela na zelo pozitiven odziv med poslušalci.

Foto: YouTube

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals