Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Poglejte, kako je Tanjo Žagar presenetil njen sinček Karlo

Objavljeno

V redu

Pevka je priznala, da je bila zares zelo presenečena.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar, ki je mamica sinu Karlu in hčeri Marini, je tokrat za revijo Lady razkrila, kako zelo jo je presenetil njen sin. razkrila je, da jo je želel fotografirati.

»Tako zelo samozavestno je nastopil in mi ukazal, kako naj se postavim, da sem ga ubogala in na koncu od začudenja kar zazijala. Naredil je ne kaj zelo lepih fotografij in očitno sem dobila novega osebnega fotografskega mojstra,« je pojasnila za omenjeno revijo in dodala tudi, da se je nad fotografiranjem zelo navdušil.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tragedija: Znani glasbenik umrl na svojo poročno noč

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova žena je zapisala besede, zaradi katerih boste zajokali tudi vi.

V 38. letu starosti je umrl country pevec Jake Flint. Novico o njegovi smrti je preko družbenega omrežja objavila njegova žena Brenda.

Flint je umrl le nekaj ur po poroki, zaspal je v spanju. Vzrok njegove smrti pa še ni znan.

»Morala bi pregledovati poročne fotografije, namesto tega pa moram izbrati oblačila, v katerih pokopljem moža.

Ljudje ne bi smeli čutiti toliko bolečine. Moje srce je izginilo in res ga potrebujem, da se vrne. Ne morem več dolgo zdržati. Potrebujem ga tukaj,« je zapisala njegova žena na družbeno omrežje Facebook, potem ko je nekaj ur po poroki postala vdova.

Dodala je tudi vesel posnetek, pokazala trenutke, ki so se zgodili na njuni poroki, kjer sta bila oba že neznansko srečna.

A njuna poročna noč se je zanjo spremenila v veliko tragedijo.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

43-letna znana slovenska televizijska voditeljica pokazala nosečniški trebušček

Objavljeno

V redu

Avtor

Uresničile so se ji sanje, končno bo postala mamica.

Priljubljena televizijska voditeljica, ki na POP TV že več kot dvajset let vodi vremensko napoved, Katja Jevšek, je v veselem pričakovanju.

Razkrila je, da sta se s partnerjem sedem let trudila, da bi zanosila, želja se je končno uresničila.

»V mesecu, ko tudi sama praznujem rojstni dan, bom postala mamica,« je povedala za 24ur in dodala, da ni več tako zelo mlada, aprila prihodnje leto bo dopolnila 44 let.

To pa je tudi razlog, da je o svoji nosečnosti dlje časa molčala, da je v veselem pričakovanju, je razkrila šele v 22. tednu.

»Pri teh letih želim biti pazljiva, ker nikoli ne veš, kako se bodo stvari odvijale, zato je bila odločitev, da to zadržim zase in bližnje, popolnoma logična. Trebušček pridno raste in ga ni več možno skriti,« je še pojasnila za omenjeni portal.

Pr se bo prihodnje leto razveselil deklice.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, znani Slovenec izgubil zavest in bil prepeljan v bolnišnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se mu je huda nesreča, ki se je zgodila tik pred predstavo. To je še odigral, nato pa izgubil zavest.

Že pred časom je slovenski igralec in televizijski voditelj Nik Škrlec svoje spletne prijatelje pozdravil iz bolnišnične postelje. Takrat je dejal, da ga je doletela nesreča, da si je zlomil vretence in doživel pretres možganov. To se je zgodilo pred predstavo.

Kaj točno se je dogajalo, pa piše portal žurnal24, zanje je igralec pojasnil: »“Pred predstavo sem vadil dodatni akrobatski element, ki sem ga želel malce spremenjenega dodati v predstavo. Pri tem sem padel na hrbet, izgubil zavest in prišli so reševalci. Sprva nisem čutil bolečine in sem predstavo, ki je sledila, odigral, a po predstavi se je moje stanje hitro poslabšalo. Pomoč sem poiskal v UKC Ljubljana in tam so odkrili, da imam pretres možganov ter počeno vretence.”

Igralec je okreval in je že doma.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals