Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Meghan Markle se je končno pojavila in zasenčila vse prisotne

Objavljeno

V redu

Meghan Markle in princ Harry sta sodelovala na koncertu ‘Global Citizen’ v New Yorku, vojvodinja pa je navdušila v beli kreaciji.

V New Yorku je to soboto potekal velik koncert “Global Citizen” v okviru 24-urnega festivala, ki je bil organiziran na šestih celinah za ozaveščanje o podnebnih spremembah, cepljenju proti virusu covid in zavesti o krizi lakote.
Velika imena svetovnega A-seznama, med njimi Jennifer Lopez, Lizzo, Billie Eilish, Cindy Lauper, Camila Cabello in Shawn Mendes, so nastopila v New Yorku, na oder pa sta stopila princ Harry in njegova žena Meghan Markle.

Vojvoda in vojvodinja sta spregovorila o pomenu distribucije cepiv proti covidu po svetu. „Cepiva so temeljno vprašanje človekovih pravic. Vsak posameznik si zasluži enak dostop do cepiva. Okoliščine, v katerih ste se rodili, ne bi smele narekovati vaše sposobnosti preživetja, «je rekel Harry.

A vseeno je Meghanina obleka požela največ pozornosti. Prispela je v črnem plašču, a ga je v nekem trenutku slekla in pokazala belo kreacijo San Gallo Couture z Valentinovim podpisom. Mimogrede, cena obleke je okoli 4.000 evrov, , z njo pa je kombinirala črno torbo Dior. Poleg tega je nosila nakit Cartier, uhane za okoli 14 tisoč evrov, uro za približno 10 tisoč in zapestnico za okoli 6.000 evrov.

A koncert ‘Global Cytozen’ ni bil njun edini razlog za prihod v New York. Par naj bi namreč svoje tridnevno potovanje v New York na skrivaj posnel za dokumentarec Netflix o svojem življenju. Tako sta vojvoda in vojvodinja na svoje tridnevno potovanje odšla s svojim snemalcem, ki ju spremlja na vsakem koraku, pa tudi s posebnim fotografom.

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Vroče! Špela Grošelj je takole videt v kopalkah. Sezulo vas bo …

Objavljeno

V redu

Avtor

Objavila je zares zapeljivo fotografijo. Ostali boste brez besed.

Da je slovenska pevka in članica skupine Atomik Harmonik, Špela Grošelj, čez zimo pridno trenirala, smo vedeli. Nismo pa vedeli, da je tako noro dobro že videti. Objavila je fotografijo, na kateri je v čudovitih kopalkah in najbrž nam ni potrebno niti pisati, da je zažgala splet.

»So HOT today… I mean the weather.

Kopalke &
🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni je pripisala poleg, pohvale pa dežujejo in dežujejo.

Vau, zares je vroča!

Fotografijo najdete tukaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Jan Plestenjak sedaj delil posnetke, ki jih še niste videli! Naježila se vam bo koža

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli to, boste začutili velik utrip.

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je s svojim koncertom, ki ga je imel pred kratkim v Stožicah, ponovno navdušil in popolnoma prevzel množico svojih oboževalcev. Prepričani smo, da se bo o nepozabnem koncertu še dolgo govorilo, je pa tudi Plestenjak dodal na družbeno omrežje posnetek, ki je nastal v sklopu tega koncerta in ob katerem se vam bo zagotovo naježila koža.

»…končno spet skupaj! To je bil čaroben začetek…Pred nami je letos veliko koncertov-komaj čakam! J. je pripisal poleg. Posnetek si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Renata Bohinc osupnila vse! Tako lepa nevesta je

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed.

Nekdanja žena nekoč vrhunskega smučarja Primoža Peterke, Renata Bohinc, je svoje spletne prijatelje zares presenetila, ko je objavila fotografije, na katerih je v čudoviti poročni obleki. Mnogi so ji zapisali, da je videti naravnost popolno in ko boste fotografije pogledali tudi vi, boste zagotovo prikimali.

»Lepotička,« se je glasil eden izmed mnogih komentarjev.

Kaj pa pomeni njena poročna obleka? Se je poročila?

Kot je razvidno iz objave, je bila Bohinčeva model, torej je obleko oblekla zgolj iz poslovnih namenov.

Kakorkoli že, mamica treh otrok je v njej videti čudovito.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals