Connect with us

Zanimivosti

Meghan Markle se je končno pojavila in zasenčila vse prisotne

Objavljeno

on

Meghan Markle in princ Harry sta sodelovala na koncertu ‘Global Citizen’ v New Yorku, vojvodinja pa je navdušila v beli kreaciji.

V New Yorku je to soboto potekal velik koncert “Global Citizen” v okviru 24-urnega festivala, ki je bil organiziran na šestih celinah za ozaveščanje o podnebnih spremembah, cepljenju proti virusu covid in zavesti o krizi lakote.
Velika imena svetovnega A-seznama, med njimi Jennifer Lopez, Lizzo, Billie Eilish, Cindy Lauper, Camila Cabello in Shawn Mendes, so nastopila v New Yorku, na oder pa sta stopila princ Harry in njegova žena Meghan Markle.

Vojvoda in vojvodinja sta spregovorila o pomenu distribucije cepiv proti covidu po svetu. „Cepiva so temeljno vprašanje človekovih pravic. Vsak posameznik si zasluži enak dostop do cepiva. Okoliščine, v katerih ste se rodili, ne bi smele narekovati vaše sposobnosti preživetja, «je rekel Harry.

A vseeno je Meghanina obleka požela največ pozornosti. Prispela je v črnem plašču, a ga je v nekem trenutku slekla in pokazala belo kreacijo San Gallo Couture z Valentinovim podpisom. Mimogrede, cena obleke je okoli 4.000 evrov, , z njo pa je kombinirala črno torbo Dior. Poleg tega je nosila nakit Cartier, uhane za okoli 14 tisoč evrov, uro za približno 10 tisoč in zapestnico za okoli 6.000 evrov.

A koncert ‘Global Cytozen’ ni bil njun edini razlog za prihod v New York. Par naj bi namreč svoje tridnevno potovanje v New York na skrivaj posnel za dokumentarec Netflix o svojem življenju. Tako sta vojvoda in vojvodinja na svoje tridnevno potovanje odšla s svojim snemalcem, ki ju spremlja na vsakem koraku, pa tudi s posebnim fotografom.

Foto: Shutterstock

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals