Domov Zabava Po dogodku pri Miji (Ljubezen po domače), ki bi se lahko končal...

Po dogodku pri Miji (Ljubezen po domače), ki bi se lahko končal tragično, se je oglasila njena dementna mama

Mija je objavila fotografije, ob kateri vam bo zastal dih …

Mija, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kjer je našla svojo ljubezen, Lovra, s katerim sta še vedno skupaj, je med svoje prijatelje na družbenem omrežju delila fotografije, s katerimi je pokazala, kaj je storila njena mati.

»Za trenutek sem vceraj pustila odprta ograjna vrata in mami je to takoj izkoristila..seveda ni pogledala,če mogoče prihaja avto.Ko sem jo vprašala in okregala…kam je namenjena je odvrnila..proti soncu in svobodi k svoji mami in ocetu.Zelo me je stisnilo pri srcu…ne..nisem še pripravljena…nisem se še pobrala od odhoda ljubega moža in 6 mesecev pred njim očeta..No mamiko sem opazila pri nevarnem pocetju ter jo pofotkala…na sreco se je vse dobro končalo,« je zapisala in dodala nekaj fotografij, s katerimi je pokazala, kako se je mamam na invalidskem vozičku pripeljala na cesto.

foto: osebni arhiv

K sreči se je njena dogodivščina srečno končala.

foto: osebni arhiv

Je pa kasneje objavila še čudovit posnetek, na katerem se njena mama Justina vsem lepo zahvaljuje za čestitke. Praznovala je namreč svoj 93. rojstni dan. Posnetek si lahko pogledate na njeni Facebook strani.

Foto: Voyo/posnetek zaslona