Connect with us

Zabava

Produkcija Bara je imela z dvojčkoma takšne načrte! Ste to pričakovali?

Objavljeno

on

V srbskem šovu Bar so si želeli oba brata Klobasa, ki bi bila kot dvojčka odlična popestritev razvedrilnega programa. Ideja je padla v vodo, kljub temu pa je znano, kakšni so bili njihovi načrti …

Tilen Klobasa vsekakor ni oseba, ki bi si želela medijske pozornosti. Ker ga resničnostni šovi ne zanimajo, se tudi na predlog produkcije šova Bar ni odzval z navdušenjem. Kot poroča portal njena.si, je Janov brat sodelovanje zavrnil, pristal pa ni niti na predlog, da poskrbi za malo akcije s tridnevno udeležbo v šovu.

»Predlog je bil takšen, da bi tekmovalci mislili, da gre za enega novega tekmovalca, v resnici pa bi se eden izmed naju nahajal v lokalu, drugi pa v stanovanju. Na ta način bi zmedli člane šova in popestrili dogajanje,« je za omenjen portal pojasnil Jan in nadaljeval, da Tilna tudi ta predlog ni premamil, pomembneje se mu namreč zdi, da se še naprej marljivo posveča svoji službi.

FOTO: POP TV

Zabava

Nekdanji obraz POP TV razkriva resnico o resničnostnih šovih

Objavljeno

on

Avtor:

Znana Slovenka je sklenila, da javno pove resnico o najbolj priljubljenih resničnostnih šovih.

Nekdanja resničnostna zvezdnica, obraz POP TV, Nina Radi, ki se je udeležila najprej šova Sanjski moški, nato pa je tekmovala še v šovu Kmetija, je v pogovorni oddaji za 24ur.com povedala, kako je ona doživljala resničnostne šove.

Na vprašanje novinarke, v katerem šovu je bilo težje, v Kmetiji ali v Sanjskem moškem, je odgovorila, da je bila zanjo težja preizkušnja Kmetija. “Saj se ve, tam, kjer so punce, je ponavadi nepotrebna drama, ampak, Kmetija pa je psihično ful bolj napeta. Zanimivo mi je bilo v kmetiji to, da vidiš, kaj so ljudje pripravljeni narediti za denar. Kakšne so to umazane igre v ozadju, spletke in vse to. Tega pri sanjskem ni bilo,” je razkrila Nina.

Na vprašanje, kje je bilo težje živeti, je odgovorila, da na kmetiji, ker niso imeli niti za prati ali sušiti oblačil. Dejala je, da so imeli oblečena vlažna oblačila, posledično so sledili prehladi. Tudi hrane ni bilo v izobilju, na kmetiji so bili večinoma ogljikovi hidrati, medtem ko so v sanjskem imeli v hotelu celo svojega kuharja.

Dotaknila se je tudi svoje romance s tekmovalcem Kmetije Ambrožem Vahnom Kraljem. Pojasnila je, da z Ambroćem danes nista v stikih. “Nimava odnosa. Se občasno srečava na kaki veselici … ampak ne prijateljujeva, daleč od tega,” je pojasnila.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Ni še konec: Polfinalne oddaje Talenta so mimo, a prihaja veliko presenečenje

Objavljeno

on

Avtor:

Polfinalne oddaje šova Slovenija ima talent so mimo, a prihaja še nekaj …

Prejšnjo nedeljo se je s peto oddajo zaključil niz polfinalnih oddaj šova Slovenija ima talent. Dobili smo deset finalistov, ki se bodo predstavili v finalni oddaji šova Slovenija ima talent, ki bo potekala 17. decembra.

Finalisti so: Acro connection, Arbadakarba, Tatjana Gajanović, Jure Kotnik, Nina Sirk, Špela Šemrl, Cirkus star, Ahmed Kullab, Domen Kljun in Maria Sofia Tovar Brčić.

A še pred finalno oddajo, bo na POP TV oddaja, v kateri bodo finalisti sedli na vroči stol.

“Medtem ko se 10 finalistov mrzlično pripravlja na verjetno najpomembnejši nastop njihovih življenj, sta si voditelja zanje izmislila poseben izziv. Bodoče zvezdnike in zvezdnice bosta pripravila na življenje po finalu, ko bodo morali znati odgovarjati na prijazna, pa tudi nekoliko manj prijazna, včasih morda tudi nagajiva ali pikantna vprašanja gledalcev, novinarjev in javnosti. Zato ne zamudite oddaje, v kateri bodo finalisti sedli na vroči stol in pred celo Slovenijo razgalili ne samo svoja srca, ampak tudi marsikakšno do zdaj še nikomur znano skrivnost o oddaji pojasnjujejo na POP TV. Ta bo na sporedu naslednjo nedeljo, 10. decembra, ob 20. uri.

Zanimivo bo!

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Ne boste verjeli svojim očem: Tako je Tamara (Kmetija) videti danes

Objavljeno

on

Avtor:

Tamara, ki je tekmovala v letošnjem šovu Kmetija, je vse šokirala s fotografijo, ki jo je objavila. Tako je videti danes …

Zagotovo niste pozabili prijazne blondinke Tamare Talundžić, ki je tekmovala v letošnjemu šovu Kmetija. Bila je prijazna, delovna, nekonfliktna. V šovu je navezala prava prijateljstva, po porazu v areni se je veselila, ker se je vrnila nazaj k svoji družini, k hčerki, ki jo je zelo pogrešala.

Kmetijo je ohranila v lepem spominu, dejala je, da je bila to zanj nepozabna izkušnja. »Moji občutki so grenko sladki. Pogrešala bom tekmovalce, pogrešala bom kmetijo. Vesela pa sem, da grem k družini,« je dejala potem, ko je izpadla.

Tamara, ki je tudi spletna vplivnica, je mnoge presenetila s svojo zadnjo objavo, s katero je pokazala, kako je videti, kadar je naličena. Mnogi menijo, da je skoraj neprepoznavna.

Objavo najdete tukaj.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals