Domov Zabava Zdaj je znano ali zmagovalca Kmetije čaka denarna kazen

Zdaj je znano ali zmagovalca Kmetije čaka denarna kazen

S prstom so pokazali na zmagovalca Kmetije in TV hišo spraševali, če bo prejel denarno kazen, ker je pred finalno oddajo priredil zabavo. Zdaj je znano, kako se bo zadeva razpletla.

Pravzaprav se zadeva s TV hišo niti ni zapletla, tako da tudi samega razpleta ni moč pričakovati. Druženje, ki ga je imel Tilen Brglez tri dni pred finalno oddajo, namreč ni bilo skrito pred POP TV, poleg tega pa 23-letnik ni nikjer oglaševal ali kako drugače najavljal, da prireja zabavo ob zmagi v šovu Kmetija. Kot je povedal za portal njena.si, je prišlo do nesporazuma, ki je eskaliral, ko so se na družbenem omrežju pojavili utrinki zasebnega druženja.

Tilen, ki ga je razžalostilo, kako vneto so se novinarji obračali na POP TV z vprašanji o denarni  kazni, sicer poudarja, da bi vse pojasnil, če bi ga le kdo o tem povprašal.
Kot poroča omenjen portal, se je 23-letnik v težavah znašel zaradi tega, ker je druženje načrtoval na večer finalne oddaje, kar pa se je zapletlo, saj je bila slednja tedne po že načrtovanem dogodku na sporedu kasneje. Brglez je tako dogodek prilagodil počastitvi druščine, zmagovalno slavje pa prestavil na kasneje, o čemer je seznanil tudi Pro Plus-ovo službo za stike z javnostmi. Slednje so za njena.si iz TV hiše tudi potrdili.

Foto: POP TV