Kontaktirajte nas

Zabava

Zdaj je znano ali zmagovalca Kmetije čaka denarna kazen

Objavljeno

V redu

S prstom so pokazali na zmagovalca Kmetije in TV hišo spraševali, če bo prejel denarno kazen, ker je pred finalno oddajo priredil zabavo. Zdaj je znano, kako se bo zadeva razpletla.

Pravzaprav se zadeva s TV hišo niti ni zapletla, tako da tudi samega razpleta ni moč pričakovati. Druženje, ki ga je imel Tilen Brglez tri dni pred finalno oddajo, namreč ni bilo skrito pred POP TV, poleg tega pa 23-letnik ni nikjer oglaševal ali kako drugače najavljal, da prireja zabavo ob zmagi v šovu Kmetija. Kot je povedal za portal njena.si, je prišlo do nesporazuma, ki je eskaliral, ko so se na družbenem omrežju pojavili utrinki zasebnega druženja.

Tilen, ki ga je razžalostilo, kako vneto so se novinarji obračali na POP TV z vprašanji o denarni  kazni, sicer poudarja, da bi vse pojasnil, če bi ga le kdo o tem povprašal.
Kot poroča omenjen portal, se je 23-letnik v težavah znašel zaradi tega, ker je druženje načrtoval na večer finalne oddaje, kar pa se je zapletlo, saj je bila slednja tedne po že načrtovanem dogodku na sporedu kasneje. Brglez je tako dogodek prilagodil počastitvi druščine, zmagovalno slavje pa prestavil na kasneje, o čemer je seznanil tudi Pro Plus-ovo službo za stike z javnostmi. Slednje so za njena.si iz TV hiše tudi potrdili.

Foto: POP TV

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ambrož Vahen Kralj v objemu z znano Slovenko, Nina Radi pa takole

Objavljeno

V redu

Avtor

Vsak po svoje.

Bila je vroča romanca v šovu Kmetija in vsi smo verjeli, da bo trajala. A sta šla vsak svojo pot, Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi sta se že sprijaznila s koraki vsak na svoji poti in uživata maksimalno. Kot je pred časom poročal portal žurnal24, je Ambrož že srečno zaljubljen, njegova srčna izbranka naj bi bila Andreja Brili, z njo naj bi pred kratkim tudi dopustoval v Šibeniku.

Medtem pa Nina Radi uživa na svojem koncu in se veseli poletja. Zdravstveno stanje se ji je nekoliko popravilo (imela je težave zaradi korone in težave s srcem), sedaj pa uživa vsak dan posebej. Tokrat se je svojim spletnim prijateljem oglasila s čudovitega izleta na Madžarskem.

»Življenje je ENOSTAVNO … Samo dodajte vodo je pripisala poleg fotografije, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

Fot6o: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals