Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Petek, 29. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Petek, 29. 1. 2021

»Pozdravi življenje z namero. To, kar izbereš, to doživljaš.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan krojita števili 29/8, ki sta v disharmoniji med seboj. Bioritem dneva kaže na naše čustveno in impulzivno odzivanje preko celega dne. Smo tudi še pod močnim vplivom polne lune. Intuicija je močnejša, muhavost težko obvladljiva, močna bodo občutja, mnogo bo želja, zanimanj in začetkov. Stvari bodo uhajale izpod nadzora. Priporoča se pazljivost, previdnost v odnosih, v prometu in pri delu. Umirjajte se in fokusirajte.

Čemu je dan namenjen v tako čustveno razburkanem razpoloženju? Še najbolj nas bosta osrečevala ljubezen in zabava. Ljubezen do sebe, partnerja, svojih domačih,…, tudi do vsega ostalega, kar v nas prebuja čutne užitke. Naj bo to hrana, glasba, estetske fotografije, slike, potovanja… Torej, lahko se lotimo kuhanja, slikanja, plesa, glasbe, ogledovanja TV oddaj o naravi. Naj bo »lepo, okusno, prijetno razburljivo«, da bomo ob tem uživali.

Osmica tekoče dne zagotavlja pomoč, varstvo in zaščito angela varuha. Situacije, v katere bomo morda zašli, se bodo bolje končale, kot bi se sicer.

Denar bo prišel, ko ga bomo potrebovali. Verjemite, da bo tako in se malo razglejte naokrog za priložnostmi in možnostmi. Iščite tudi nedenarne oblike podpore in pomoči.

Dan je ugoden za urejanje socialnih zadev, za prošnje na uradih, usluge, nakupe, športne aktivnosti.

Dan ni ugoden za rutinsko in intelektualno delo, za kirurški poseg, promet.

Prijeten dan vam želim. 

Numerologinja Asya

Foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya