Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rita Ora priredila zabavo, nato pa se opravičila

Objavljeno

V redu

Rita Ora se je požvižgala na korona ukrepe …

Pevka Rita Ora se je odločila, da bo trideseti rojstni dan za vsako ceno praznovala z veliko zabavo.
Kot je znano, policija nad to idejo ni bila navdušena, na namig kaj se dogaja je vzela pod drobnogled znano restavracijo Casa Cruz. Pevka je s slavjem kršila pravila, povezana s Covid 19 pandemijo.

Scottie Bhattarai, šef restavracije, je policiji povedal, da je pričakoval sedem gostov, vključno s slavno slavljenko, vendar se je pred vrati pojavilo 20 ljudi. Bhattarai je dejal, da ga je poklical Ritin agent in prosil, naj za Ritin rojstni dan pripravi “prigrizke in alkoholne pijače” ter priznal, da je bil “požrešen”, ko se je odzval in sprejel ponudbo, saj so težki časi za gostince. Ni pa bilo govora o tako velikem številu ljudi. 
Med gosti na ilegalni zabavi so bili Ritini dobri prijatelji, med drugim manekenka Cara Delevingne in njena sestra Poppy.  Gostje so si dodatno prinesli alkoholne pijače, tudi slavljenka. 

Policija je prekinila ilegalno zabavo in stopila v stik z lastnikom restavracije Nicholaaasom Fallowom, ki je dejal, da o tem ni vedel nič. 

Rita se je kasneje opravičila za “napačno gesto”, za kakšen znesek je klonil šef restavracije pa je pricurljale v javnost, šlo naj bi za dobrih 5000 evrov.

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO