Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana Slovenka doživela vlom, pobrali so ji vse

Objavljeno

V redu

Njeno današnje jutro se je začelo z vlomom in policijo …

Kot je pred nekaj urami preko družbenega omrežja sporočila znana Slovenka Aleksandra Popović, žena nekoč zelo priljubljenega glasbenika Daniela Popovića, je doživela vlom. Vlomili so ji v avto in namesto, da bi se odpravila v službo, je čakala na policiste.

»Jutro se je super začelo, grem v garažo in vidim da so mi vlomili v avto – in to v -2 kleti v stanovanjskem bloku..prokleta banda…in tako namesto službe čakam policijo..prsežem da bo enim glava letela, če dobimo posnetke kamer,« je bila upravičeno jezna.

Pred nekaj minutami pa je sporočila, da so policisti zaključili s svojim delom, vlomilci pa žal pobrali vse: »Sele zdajle koncali forenzicno preiskavo in vzeli prstne odtise, pokradli so vse kar je bilo vrednega..od mobitelov, do ocal..itd..ah…upam da jih najdejo«

Številni so ji seveda izrazili podporo, vsi pa upajo tudi, da storilce čim prej najdejo.

Jutro se je super začelo, grem v garažo in vidim da so mi vlomili v avto – in to v -2 kleti v stanovanjskem…

Objavil/a Aleksandra Popović dne Četrtek, 28. januar 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Njeno slavno mati pozna cela Slovenija

Objavljeno

V redu

Avtor

V takšno lepo dekle odrašča hči znane slovenske lepotice …

Pred kratkim so se slovenski mediji razpisali o hčeri priljubljene televizijske voditeljice, ki je praznovala že 12. rojstni dan. njene fotografije so na družbenih omrežjih zelo redke, mi pa smo našli še to, o kateri vas sprašujemo.

Če ste ugibali, da je to Sofia, hči poznavalke mode Lorelle Flego, se niste zmotili. Deklica je pred kratkim praznovala, v ta namen pa se je oglasila tudi njena mati, ki je preko Instagrama delila zares čustven zapis.

»Za nobeno stvar na svetu ne bi zamenjala biti mama tebi, Sofia, v dobrem in slabem, z vsem, kar prestajava vsak dan, s smehom, solzami, potovanji, klepeti pod kovtrom in objemi, ki dišijo po neskončnosti. Ker ti si moje nebo in mavrica, luna in zvezde, vesolje in vsi planeti, del mene za vse večne čase. Morda biti mama pomeni prav to: živeti hkrati v svojem in drugem telesu,« je zapisala svoji hčerki.

Kako lepo, kajne?

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ta znana Slovenka se je poročila na skrivaj! To pa je popolno presenečenje za vse

Objavljeno

V redu

Avtor

Nihče ni vedel, da se je poročila s tem zelo znanim Slovencem …

Vsaka skrivnost pride na dan, tudi ta je. Priljubljena slovenska športnica Petra Majdič je poročena. Poročila se je s svojim dolgoletnim partnerjem in nekdanjim trenerjem Ivanom Hudačem, s katerim pa ima tudi dve hčerki.

Kot poročajo slovenski mediji, sta zakonsko zvezo sklenila na matičnemu uradu v Ljubljani pred županom Zoranom Jankovićem.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Razkrito, zakaj je Prevc v resnici zaključil s smučarskimi skoki

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste bili tudi vi nad novico zelo presenečeni? Preberite vso resnico o tem.

Včeraj je mnoge presenetila novica, da se skakalec Cene Prevc poslavlja od tekmovanja. Še zadnjič ga bomo videli kot predskakalca ob koncu sezone v Planici.

Kakšen je pravi razlog, da se je Prevc odločil za tako velik korak?

“Prišel sem do točke, ko mi ostale stvari v življenju predstavljajo večji izziv. Primarno je to dokončanje obeh šol, ki jih imam odprti. To sta fakulteta za elektrotehniko ter visoka šola v Strahinju za upravljanje podeželja in krajine, na kratko rečeno za kmeta,” piše Svet24 in dodaja: “Samo s šolama se bom najbrž ukvarjal dve leti, da ju opravim. Ko pa bo tega konec, je še ogromno stvari, v katerih se lahko najdem. Poti je ogromno, puščam si odprto vse, le včasih moram paziti, da vsemu ne rečem hkrati da, saj ne morem biti na treh koncih hkrati.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals