Kontaktirajte nas

Zabava

Psihični zlom pred kamerami: V šovu Kmetija se je skrivala za blazino …

Objavljeno

V redu

Za igro v resničnostnem šovu morajo biti gledalci kos psihičnim pritiskom. Mladi tekmovalci pogosto ne vedo, v kaj se podajajo …

V preteklih letih ustvarjanja resničnostnih šovov se je pokazalo, da tovrstne igre niso primerne za zelo mlade tekmovalce, saj pritiskom izolacije in prisotnosti kamer preprosto niso kos. Čeprav danes tekmovalci pogosto potrdijo, da na kamere v šovu pozabijo že po prvem tednu, pa mlajšim, komaj polnoletnim akterjem običajno ni najlažje.

Še posebej težko je bilo pred leti, ko so denimo resničnostni šov Kmetija oteževale razmere v katerih je potekala igra. Trdo delo, pomanjkanje hrane in drugih dobrin, skromno okolje in stresne situacije, ki so jih budno spremljali reporterji in kamermani … vse to je nekatere udeležence pripeljalo tako daleč, da so že za čas snemanja potrebovali psihološko pomoč.

Maja Martinec

Med akterje, ki niso bili kos pritiskom, na primer sodi danes pokojna tekmovalka šova Kmetija išče lastnika in pa Maja Martinec iz 2. sezone šova Kmetija nov začetek, ki se jo gledalci spominjajo zlasti po blazini s katero se je skušala skriti pred kamerami, ki  so jo zasledovale v najbolj ranljivih trenutkih.  

Da so najstniška leta zagotovo niso primerna za sodelovanje v resničnostnem šovu, se strinja tudi Jan Klobasa, ki je ob zadnji udeležbi v šovu Bar 18-letnemu sotekmovalcu Svenu svetoval, naj odide domov. Kot je pojasnil, se sam pri teh letih nikoli več ne bi udeležil šova.

Jan Klobasa je zapustil srbski Bar.

Foto: Planet TV, Kurirtv

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals