Connect with us

Zabava

Psihični zlom pred kamerami: V šovu Kmetija se je skrivala za blazino …

Published

on

Za igro v resničnostnem šovu morajo biti gledalci kos psihičnim pritiskom. Mladi tekmovalci pogosto ne vedo, v kaj se podajajo …

V preteklih letih ustvarjanja resničnostnih šovov se je pokazalo, da tovrstne igre niso primerne za zelo mlade tekmovalce, saj pritiskom izolacije in prisotnosti kamer preprosto niso kos. Čeprav danes tekmovalci pogosto potrdijo, da na kamere v šovu pozabijo že po prvem tednu, pa mlajšim, komaj polnoletnim akterjem običajno ni najlažje.

Še posebej težko je bilo pred leti, ko so denimo resničnostni šov Kmetija oteževale razmere v katerih je potekala igra. Trdo delo, pomanjkanje hrane in drugih dobrin, skromno okolje in stresne situacije, ki so jih budno spremljali reporterji in kamermani … vse to je nekatere udeležence pripeljalo tako daleč, da so že za čas snemanja potrebovali psihološko pomoč.

Maja Martinec

Med akterje, ki niso bili kos pritiskom, na primer sodi danes pokojna tekmovalka šova Kmetija išče lastnika in pa Maja Martinec iz 2. sezone šova Kmetija nov začetek, ki se jo gledalci spominjajo zlasti po blazini s katero se je skušala skriti pred kamerami, ki  so jo zasledovale v najbolj ranljivih trenutkih.  

Da so najstniška leta zagotovo niso primerna za sodelovanje v resničnostnem šovu, se strinja tudi Jan Klobasa, ki je ob zadnji udeležbi v šovu Bar 18-letnemu sotekmovalcu Svenu svetoval, naj odide domov. Kot je pojasnil, se sam pri teh letih nikoli več ne bi udeležil šova.

Jan Klobasa je zapustil srbski Bar.

Foto: Planet TV, Kurirtv

Zabava

Se spomnite Mije Rovtar (Ljubezen po domače)? Poglejte, kakšno presenečenje ima

Published

on

Zagotovo še niste pozabili na simpatično Mijo. Fotografija, ki jo je objavila, vas bo zelo razveselila.

Mijo Rovtar smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, tam se je zaljubila v svojega soseda Lovra Gregorša, s katerim sta lep odnos nadaljevala tudi potem, ko so kamere ugasnile.

Njuna ljubezen pa je močna še dandanes, pogosto pokažeta kak lep skupni utrinek, ga objavita na družbena omrežja in seveda takoj požanjeta veliko lepih besed in všečkov.

Z eno zadnjih objav pa je Mija zelo razveselila vse ljubitelje šova Ljubezen po domače. Pokazala je namreč, da je dobila prav poseben obisk, obiskal jo je Ibrahim Nouhoum, ki je v šovu nastopal kot kandidat Nade Zajc, s katero sta spletla lepe prijatelje vezi.

Da se udeleženci šova še vedno dobro razumejo in tudi družijo, dokazuje fotografija Mije, na njej pa je poleg Ibrahima tudi Lovro.

»Evo ju, lepotca,« je zapisala Mija poleg fotografij.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kaj v resnici pomenijo skrivnostna vabila? (Poroka na prvi pogled)

Published

on

V zadnji oddaji so vsi pari prejeli skrivnostna vabila. Kaj v resnici pomenijo?

Kot smo lahko videli v zadnji predvajani oddaji eksperimenta Poroka na prvi pogled, so vsi pari prejeli skrivnostna vabila.

Na njih je pisalo le, da so vabljeni na praznovanje. »Vabimo vas na poseben dogodek. Skupaj boste ustvarili nove spomine, prežete z ljubeznijo in veseljem,« je pisalo.

Pari so bili nad vabilom presenečeni, mučila jih je radovednost, kaj bi to lahko pomenilo. Blaž in Tina sta ugibala, da je povsem možno, da se bosta para, ki sta se zamenjala, ponovno poročila. Vlasta pa je upala, da bo Rok že toliko pri močeh, da bosta na ta slavnostni dogodek odšla skupaj …

Kaj točno pomenijo skrivnostna vabila, bomo videli v naslednji oddaji ….

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

O, kako lepo, Meri in Matevž (Poroka na prvi pogled) že naredila tak velik korak naprej

Published

on

Matevž in Meri presenetila s tem dejanjem. Ali to pomeni, da sta pravi par?

Že takoj po vselitvi Matevža k Meri se je ozračje v stanovanju umirilo. Že njun prvi pogovor je bil sproščen, oba sta si vidno oddahnila.

Kot pa smo lahko videli v zadnji oddaji šova Poroka na prvi pogled, sta po prvi skupni noči sklenila, da naredita korak naprej. Pobudo je dal Matevž.

Zjutraj, ko sta postiljala vsak svojo posteljo, je predlagal: »Sedaj, ko ni več Žana, dava skupaj postelje?«

Meri in Žan sta namreč odmaknila vsak svojo posteljo, da nista bila skupaj.

»Ja, lahko,« je dodala Meri.

V kamero pa je pojasnila, da so že postelje prej nakazovale, kakšen prepad je med njo in Žanom. »Sedaj pa mislim, da bova na novo začela …«

Je upanje za Meri in Matevža? Zaenkrat je videti, da imata zelo lep odnos.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals