Connect with us

Zabava

Se spomnite Špele iz talentov? To se sedaj dogaja z njo

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zagotovo se še spomnite simpatične harmonikarice Špele Šemrl, ki je navdušila v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent.

Špela Šemrl se je Sloveniji predstavila v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent in s svojim igranjem harmonike pridobila veliko število novih oboževalcev.

Gledalci so bili nad njenim igranjem in nastopanjem na velikem odru tako navdušeni, da so jo poslali naravnost v finale. In tudi tam so ji gledalci namenili veliko število glasov, a je na koncu slavil pevec Domen Kljun.

Kljub temu pa pravi Špela, da se ji je življenje po šovu zelo spremenilo.

»Toliko nastopov kot jih imam zdaj, še nisem imela. Res sem vesela, da sem lahko del raznih prireditev, koncertov, razstav … Ljudem je res mar za umetnost. Nekaj najlepšega je, ko na nastopu/koncertu vidiš nasmejane obraze. Glasbena pot se mi je odprla po vsej Sloveniji. Kako lepo je, da lahko človek strast do glasbe širi kar po celotni državi. Wau!« je razkrila za portal njena.si.

Mnogi imajo zaradi nje harmoniko raje

Kot je pojasnila v nadaljevanju za omenjeni portal, se ji je zgodilo, da je do nje pristopila gospa in ji rekla, da odkar jo je slišala igrati, se je njeno mnenje o harmoniki spremenilo.

Ob besedi harmonika ne pomisli več le na narodno zabavno glasbo, ampak na celoten spekter glasbe. Res je bila navdušena nad tem, kaj vse zmore harmonika. Kako sem presrečna, da sem marsikomu spremenila stereotipno mnenje o harmoniki,,« je pojasnila Špela.

Razkrila je tudi, da jo ljudje na cesti ali v trgovini prepoznajo in jo imenujejo kar harmonikarica Špela, kar pa jo zelo veseli.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Šok: Matej Zemljič (Skrito v raju) danes popolnoma spremenjen. Kaj se dogaja?

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralec Matej Zemljič, ki igra v seriji Skrito v raju, je danes neprepoznaven …

Nova slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. V njej igra tudi Matej Zemljič, igra vlogo Marka Steinerja. Ta se zaljubi v lepo Laro, a pred njima je polno ovir …

Serija, ki so jo gledalci zelo lepo sprejeli, je bila snemana pred dvema letoma, zato ni nič nenavadnega, da so danes nekateri igralci malce drugačni.

Tudi igralec Matej Zemljič je nekoliko spremenil svoj videz. Očitno pa je to storil zaradi snemanja novega filma.

»Nov film,« je namreč zapisal v Instagram zgodbi, v kateri je pokazal, da ima brke in brado.

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Ste videli: V serijo Skrito v raju vstopil znani Slovenec

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Ste opazili, da je v priljubljeno serijo Skrito v raju vstopil ta zelo znani slovenski igralec?

Serija Skrito v raju je vse bolj priljubljena med slovenskimi igralci. Ustvarjalci pa so že takoj na začetku povedali, da bo serija polna presenečenj, gostovali bodo številni znani obrazi.

Eno izmed presenečenj je tudi znani slovenski igralec Miha Rodman, ki je zaigral v 16. epizodi serije. Igra jeznega soseda, ki mu sin Franka in Meri po nesreči razbije okno.

Ali bo Rodman sodeloval samo v 16. delu, ali ga bomo morda v nadaljevanju serije še videli, zaenkrat ni znano …

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Skrito v raju: ‘Saške’ na cesti ne bi prepoznali

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Igralka je v živo videti popolnoma drugače kot v vlogi saške v seriji Skrito v raju.

Igralka Mila Peršin v priljubljeni seriji Skrito v raju igra Saško. A kot je razkrila igralka, je lik, ki ga igra, njeno popolno nasprotje.

»Vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino,« je povedala za njena.si.

Za portal 24ur.com pa je pred časom opisala, kako je igrati vlogo Špele, ki jo je zaigrala v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila njeno popolno nasprotje.

»Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek ’alter ego’. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni, kot Mili, zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi,« je povedala za omenjeni portal.

Igralka je v resnici videti zelo drugače, poglejte spodaj:

Foto: Voyo

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals