Kontaktirajte nas

Zabava

Razkrili so Evo Boto, Denisa Porčiča in Dejana Krajnca

Objavljeno

V redu

Šov Kdo si ti? Zvezde pod masko je v veliki zaključni oddaji na Planetu razkril še preostale tri maske, pod katerimi so se skrivali Eva Boto, Denis Porčič – Chorchyp in Dejan Krajnc. Zmago v ugibanju so si prislužili Saša Lendero, Mimi Inhof in Milan Gačanovič – Gacho, za prav posebno presenečenje pa je poskrbela Alenka Tetičkovič.

Velika zaključna oddaja šova Kdo si ti? Zvezde pod masko je spet poskrbela za veliko presenečenj, med katerimi je najbolj uspel skrivnostni obisk maske leva, pod katero se je skrivala igralka Alenka Tetičkovič. Tekmovalci iz skupine Legende (Saša Lendero, Mimi Inhof in Milan Gačanović – Gacho) in Triglav (Jasna Kuljaj, Zvezdana Mlakar in Miha Hercog) so se namreč med ugibanjem pogosto šalili, da se pod masko morda skriva Alenka Tetičkovič in prav ta je v oddaji poskrbela za posebno presenečenje.

Eno presenečenje pa je bilo tudi manj prijetno. Čeprav je snemanje šova potekalo pod strogimi ukrepi za zajezitev koronavirusa in so bili vsi člani ekipe redno testirani, je bil test osebe, ki se je skrivala pod masko lipicanca, ravno na dan pred zaključno oddajo pozitiven, zato se je ekipa znašla tako, kot te dni poteka večina komunikacije – z videoklicem. Pod masko lipicanca se je tako na daljavo razkril Denis Porčič – Chorchyp, ki je dodobra razvnel domišljijo naših ekip. Sam je sicer menil, da bi ga lahko najbolj izdala njegova postava in gibi, po katerih se vidi, da je bolj domač v borilnih veščinah in repu. “Spet sem šel prek svojih okvirjev. Oder mi je sicer znan, ampak še nikoli nisem bil s praktično zavezanimi očmi na odru, tako da sem uporabil svoj šesti čut samuraja,” je povedal v smehu.

Denis Porčič – Chorchyp

Navihana koruza, ki je v polfinalni oddaji poskrbela tudi za popoln uvod v zvezdniško zaroko med Miho Hercogom in Sašo Lendero, je medtem pod seboj skrivala prav tako navihano Evo Boto. Sodelovanje v šovu jo je neznansko zabavalo, pa čeprav je bila maska zelo okorna in težka: “Noro zabavno je. Ko daš masko gor, si enostavno druga oseba. Zdi se mi, da se lahko toliko bolje vživiš, ker veš, da te ne vidijo in ne vedo, kdo si. Res si lahko daš duška! Zdi se mi, da je bistvo tudi v tem in res sem uživala.”

Čisto na konec pa se je prebila maska poskočne pande, ki je v šovu večkrat presenetila s svojimi raznolikimi glasbenimi izbirami. Masko je snel nihče drug kot Dejan Krajnc, ki ni skrival veselja nad tem, da je ostal uganka prav do konca šova: “Prav je, da si želiš, da greš do konca. Jaz si v življenju vedno želim iti do konca, pa naj bo to pri punci, pri žurki, pri glasbi ali pri pevskemu-plesnemu-maskiranemu šovu kot je Kdo si ti? in vesel sem, da sem prišel do konca.”

Dejan Krajnc

Čeprav so vedno malo lovili ekipo Triglav, si je tako zmago na koncu vendarle priborila ekipa Legende, kot so se poimenovali Saša Lendero. Mimi Inhof in Milan Gačanovič – Gacho. Priborili so si simbolični pokal, medtem ko je bila denarna nagrada tako kot doslej namenjena v dobrodelne namene.

Foto: Planet TV

Zabava

Šok! Jure Novak sedaj razkril vse – tudi to je bil načrt produkcije

Objavljeno

V redu

Avtor

Ne, tega pa res nismo pričakovali …

Jure Novak danes na šov Ljubezen po domače gleda drugače kot je gledal pred vstopom vanj. Kot nam je pojasnil, še sam ni točno vedel, v kaj se podaja.

»Pred snemanjem tako ali tako ne veš, kako zadeve potekajo. Misliš, da si boš kandidatke izbral sam, ampak ti jih tako ali tako izbere produkcija in pri meni je bilo razočaranje že v štartu,« je iskreno priznal.

Povedal je tudi, da še enkrat v šov Ljubezen po domače ne bi vstopil. »Če pa bom kdaj v kakšnega drugega, bom pa še videl,« se poigrava z mislijo na nove izzive.

Jure si kandidatk ni izbral sam. (foto: POP TV)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Žagar razkrila veselo novico! Vau, to pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Verjemite, tudi vi boste veseli tega.

Priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je mamica dveh otrok, sina Karla in hčere Marine, se ponovno vrača na male zaslone. Tokrat jo bomo lahko gledali kot četrto žirantko v priljubljenem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas. To pa naj bi bil tudi njen prvi javni nastop po rojstvu hčere.

“Res je, to bo moj prvi televizijski nastop po rojstvu hčerke Marine in vem, da sem za to izbrala pravo oddajo, saj je polna vedrine in tiste navdihujoče, pozitivne energije, ki jo vsi še kako potrebujemo,« je za 24ur.com povedala Žagarjeva.

Se tudi vi veselite, da jo boste lahko gledali?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Danica (Poroka na prvi pogled) odkrito: »Tega prej nisem javno izpostavljala!«

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da že mnogo let počne tudi to? Presenečeni boste.

Danica, ki smo jo spoznali v šovu Poroka na prvi pogled, ima zelo veliko srce. Sama namreč že 15 let, kadar le lahko, sodeluje pri dobrodelnih organizacijah.

“Sama že več kot 15 let pomagam v različnih dobrodelnih duštvih, kot tudi individualno zbiram za družine, otroke, invalide…

Tudi Društvu PSO, sem nekajkrat priskočila v pomoč.

Nikoli ne veš, kdaj boš sam rabil pomoč, zato kadar le lahko  se potrudim in pomagam,« je pojasnila, pred kratkim je namreč sprejela vabilo in se udeležila dobrodelne prireditve,  ki jo je organiziralo Društvo Pomagajmo slovenskim otrokom.

Prireditve pa se ni udeležila sama, spremljala sta jo tudi njena otroka.

»Svoja otroka že od malih nog učim, da je treba ljudem pomagati, učim ju solidarnosti in empatije je še pojasnila in dodala: »Sama se skozi leta nisem javno izpostavljala glede moje dobrodelnosti, vendar, če lahko izkoristim mojo trenutno prepoznavnost iz eksperimenta Poroka na prvi pogled in pri tem privabim še koga, ki bi lahko pomagal, potem bom izkoristika ta trenutek.”

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals