Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Katja povedala resnico o eksperimentu – za vedno je odšla

Objavljeno

V redu

Simpatične Katje žal ne boo več spremljali v Poroki na prvi pogled. To nam je razkrila.

V zadnji predvajani epizodi Poroka na prvi pogled smo lahko videli, da sta se Katja in Aleksandar na medenih tednih sprla. Katja je spakirala svoje stvari, napisala poslovilno pismo in odšla. Pa je to res konec njunega eksperimenta?

»Res je, odšla sem iz medenih tednov in se odločila, da tudi dokončno zapustim eksperiment. Glavni razlog za odhod je bilo spoznanje, da se z Aleksandrom močno razhajava, da se najin življenjski stil razlikuje in tudi pogled na ključne vidike življenja. V tem odnosu sem izkusila tudi dovolj takšnih trenutkov, da sem vedela, da je edini razumni korak, da iz te zgodbe odidem. Sem pa tekom eksperimenta prišla do številnih spoznanj in sem kljub grenkemu koncu hvaležna za to izkušnjo,« nam je povedala Katja in dodala še: »Še enkrat se mi je potrdilo, da sem močna, da lahko marsikaj prenesem in da lahko zberem tudi moč za odhod, ko gredo stvari predaleč. Včasih je težko, ampak so trenutki v življenju, ko moraš oditi.«

Čeprav je v šovu Poroka na prvi pogled ne bomo več videli, pa verjamemo, da bomo o Katji kljub vsemu še kdaj slišali kaj lepega …

Prepad med njima je bil prevelik …

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals