Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Nina Domnu razkrila svoje spolne fantazije, nato pa bila zelo presenečena in šokirana

Objavljeno

V redu

Kaj se dogaja med parom? Zakaj kar naenkrat takšen velik prepad? Nina nam je razložila vse.

Kot smo lahko videli v zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled, so se čustva med Nino in Domnom nekoliko ohladila. Vzrok temu je bil odkrit pogovor o spolnosti, Nina je Domnu povedala vse, ni pa pričakovala, da tega ne bo mogel tako hitro sprejeti. Med njima smo začutili napetost, Nina pa je tudi dejala, da je pesimistična, kar se tiče njune zveze v prihodnosti.

Kako se je počutila in ali ji je bilo hudo, ker sta se sprla zaradi različnih pogledov na spolnost, je razkrila za naš portal.

Ker je sam že od samega začetka nastopal tako suvereno, tudi glede spolnosti, sam mu takrat tudi mimogrede omenila, da imam rada tudi eksperimentiranje in da sem malo bolj »kinky« sorte, na kar se pa je on odzval kot se je. Takrat me je njegov odziv presenetil in šokiral, pa ne
zato, ker  bi me motilo, da on ni tako odprt kot jaz, bolj me je zmotila
njegova reakcija, saj me ni poslušal, preprosto ni hotel slišati kar sem mu govorila, niti nisem prišla do besede, da bi mu obrazložila svojo plat zgodbe… nisva znala komunicirati, še manj se pa nisva znala poslušati in zato je počilo. Takrat sem bila izredno pesimistična, nisem videla smisla nadaljevati. Kako naj si predstavljam prihodnost z nekom, ki me ne posluša?,« je razkrila in dodala še: »A vseeno sem dala možnost strokovnjakom, želela sem iz te res napete situacije potegniti nekaj pozitivnega in poskusiti s pomočjo tima delati na najini komunikaciji in nadaljevati in videti, kam naju bo pot peljala.”

Zdi se, da je za njuno zvezo kljub vsemu še upanje! Mi močno držimo pesti, da bosta znala premostiti ovire.

Bosta Nina in Domen znala rešiti nesoglasja’

Foto: Planet TV

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kaj se dogaja z znanim slovenskim parom, ki se je spoznal v resničnostnem šovu?

Objavljeno

V redu

Avtor

To smo izvedeli …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatičnega para, ki se je spoznal in zaljubil v nekoč zelo gledanem šovu Ljubezen na seniku, Erike in Damijana? Kmalu po šovu sta svojim spletnim sledilcem sporočila, da se bosta poročila, postala pa sta tudi starša deklici Klari.

Kako pa se imata danes?

»Starša deklice Klare sta v minulih letih nadgradila srčno kmetovanje na ekološki kmetiji Dvornik, kjer na 29 hektarjih marljivo ustvarjata svoj raj na zemlji. Ukvarjata se tudi z dopolnilnimi dejavnostmi, na kmetiji denimo predelujejo sadje in zelenjavo, sami meljejo različne vrste moke, izdelujejo testenine, pečejo kruh in piškote.,« piše portal njena.

Zdi se, da je parček tudi danes še zelo srečen skupaj.

Erika in Damijan sta srečna skupaj. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals