Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Nina Domnu razkrila svoje spolne fantazije, nato pa...

Poroka na prvi pogled: Nina Domnu razkrila svoje spolne fantazije, nato pa bila zelo presenečena in šokirana

Kaj se dogaja med parom? Zakaj kar naenkrat takšen velik prepad? Nina nam je razložila vse.

Kot smo lahko videli v zadnji epizodi šova Poroka na prvi pogled, so se čustva med Nino in Domnom nekoliko ohladila. Vzrok temu je bil odkrit pogovor o spolnosti, Nina je Domnu povedala vse, ni pa pričakovala, da tega ne bo mogel tako hitro sprejeti. Med njima smo začutili napetost, Nina pa je tudi dejala, da je pesimistična, kar se tiče njune zveze v prihodnosti.

Kako se je počutila in ali ji je bilo hudo, ker sta se sprla zaradi različnih pogledov na spolnost, je razkrila za naš portal.

Ker je sam že od samega začetka nastopal tako suvereno, tudi glede spolnosti, sam mu takrat tudi mimogrede omenila, da imam rada tudi eksperimentiranje in da sem malo bolj »kinky« sorte, na kar se pa je on odzval kot se je. Takrat me je njegov odziv presenetil in šokiral, pa ne
zato, ker  bi me motilo, da on ni tako odprt kot jaz, bolj me je zmotila
njegova reakcija, saj me ni poslušal, preprosto ni hotel slišati kar sem mu govorila, niti nisem prišla do besede, da bi mu obrazložila svojo plat zgodbe… nisva znala komunicirati, še manj se pa nisva znala poslušati in zato je počilo. Takrat sem bila izredno pesimistična, nisem videla smisla nadaljevati. Kako naj si predstavljam prihodnost z nekom, ki me ne posluša?,« je razkrila in dodala še: »A vseeno sem dala možnost strokovnjakom, želela sem iz te res napete situacije potegniti nekaj pozitivnega in poskusiti s pomočjo tima delati na najini komunikaciji in nadaljevati in videti, kam naju bo pot peljala.”

Zdi se, da je za njuno zvezo kljub vsemu še upanje! Mi močno držimo pesti, da bosta znala premostiti ovire.

Bosta Nina in Domen znala rešiti nesoglasja’

Foto: Planet TV