Domov Zabava Se spomnite Teje Rožen (Ljubezen po domače)? Ne boste verjeli, kaj se...

Se spomnite Teje Rožen (Ljubezen po domače)? Ne boste verjeli, kaj se ji dogaja danes …

Zagotovo se tudi vi še spomnite simpatične Teje, ki smo jo spoznali v šovu Ljubezen po domače. Ko boste videli, kako se ima danes, boste ostali brez besed …

Pred leti smo Tejo Rožen in njenega očeta Jožeta Rožena smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, kasneje pa še v komentatorski oddaji.

Teja, ki je srečo našla s Sebastjanom Likarjem, je kmalu po šovu sporočila veselo novico, da bo postala mamica. In ne dolgo po rojstvu prvega sina Filipa, je ponovno zanosila in rodila dvojčke.

Da ni lahko in da sta s partnerjem utrujena, je povedala za portal njena.si.

»Naše življenje je zdaj predvsem polno vsega, imamo se radi, lepo nam je, res lahko rečem, da smo srečni. Aleks in Alen lepo napredujeta, redno obiskujemo fizioterapije, tudi Filip ju je zelo lepo sprejel, tako da jih je res veselje opazovati, ko smo vsi skupaj,« je povedala za omenjeni portal.

 »Lagala bi, če bi rekla, da je vse popolno, vsi vemo, da nikjer ni. Na trenutke je namreč kar naporno usklajevati vse skupaj, sploh če še skoraj nič ne spiš (smeh). Pride dan, ko se nama zdi, da že pregorevava, ampak na srečo se vedno nekako malo ustaviva, pomiriva drug drugega in je to to,« je dodala za omenjeni portal.

Foto: Facebook