Kontaktirajte nas

Zanimivosti

FOTO: Tako sta se očeta Brendija spomnila njegova hči in sin

Objavljeno

V redu

Včeraj bi praznoval svoj 59. rojstni dan in ob tej priložnosti sta se oglasila tako njegov sin Dejan, kot tudi hči Tina.

Branko Jovanović Vunjak – Brendi, priljubljeni slovenski pevec, je bil tudi družinski človek. Imel je ženo, sina Dejana Vunjaka in hči Tino Zavrl.

Bilo je leta 2011, ko mu je na nastopi na poroki v Lipici odpovedalo srce in je tragično preminil. A odtlej dalje živi v srcih mnogih, njegova družina pa ga neizmerno pogreša.

Tako sta se včeraj preko družbenega omrežja Instagram oglasila tudi njegova dva otroka, znani pevec Dejan Vunjak in hči Tina Zavrl. Oba sta svoj zapis posvetila pokojnemu očetu, ki bi praznoval svoj rojstni dan.

Danes bi praznoval svoj 59 rojstni dan naš Branko Jovanovič Vunjak – BRENDI . Glasbenik , veseljak in velik človek po srcu, duši, dejanjih in ustvarjalnosti. Nosimo te v lepem spominu dan za dnem , leto za letom …,« je zapisal Vunjak.

View this post on Instagram

A post shared by Dejan Vunjak (@dejanvunjak)

Imam angela varuha v nebesih. Kličem ga oče,« pa je pod fotografije, na katerih je Tina pokazala lepe spomine, ki jih ima na svoje otroštvo, ko je bil ob njej njen oče.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani obraz prihaja na RTV Slovenija! To pa je presenečenje

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni oboževalci se že veselijo.

Kot je preko družbenih omrežij razkrila sama, se Danica Lovenjak ponovno vrača kot vremenarka. Napovedovala bo vreme in nas razveseljevala s sončnimi napovedni v oddaji Dobro jutro.

»Kar rad počneš in delaš s srcem, se rado vrne v življenje … Vreme je pomembna stalnica vsakdana in s kratkim premorom ostaja stalnica mojega dela. S sončno napovedjo vas bom pozdravila za Dobro jutro na RTV Slovenija.,« je zapisala na svoj Instagram račun in seveda takoj prejela številne čestitke.

Tudi mi smo veseli, da jo bomo zoper lahko gledali.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Špela Grošelj razkrila vsem – že razmišlja o nakupu vozička!

Objavljeno

V redu

Avtor

To je razkrila sedaj. Presenečeni?

Priljubljena pevka Špela Grošelj ne bo imela le enega, imela bo dva! To je razkrila sedaj v Instagram zgodbi, za vse tiste, ki so se spraševali, ali bo potem, ko je izvedela, da psiček Jack ostaja pri njej za vedno, še razmišljala o nakupu novega psička. Potrdila je, a se je malo zakompliciralo, saj ima njen mladiček infekcijo in dokler bo na antibiotikih, bo počakala s posvojitvijo.

Se pa trenutno naša zvezdnica ukvarja z vprašanje, kupiti voziček ali ne.

»Resno se spogledujem z idejo, da bi vzela tale voziček, ma ne, nisem šla v maloro, samo poglejte, če pač nikamor ne smeš s psom noter in ga moraš imeti v torbi. Zdaj, dva psa, dve torbi, … meni se zdi, da je to ful bolj praktično,« je razmišljala v svoji Instagram zgodbi in za mnenje prosila tudi svoje spletne prijatelje.

Kaj bi ji svetovali vi?

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rihanna je postala mamica

Objavljeno

V redu

Avtor

Znane so prve podrobnosti poroda in spol otroka.

Svetovno znana zvezdnica Rihanna in njen srčni izbranec A$AP Rocky, sta že pred dnevi postala starša. Pevka naj bi rodila doma v Los Angelesu že 13. maja, prooča portal TMZ. po njihovem poročanju pa naj bi na svet prijokal deček.

Kaj več pa zaenkrat še ni znanega.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals