Domov Zanimivosti FOTO: Tako sta se očeta Brendija spomnila njegova hči in sin

FOTO: Tako sta se očeta Brendija spomnila njegova hči in sin

Včeraj bi praznoval svoj 59. rojstni dan in ob tej priložnosti sta se oglasila tako njegov sin Dejan, kot tudi hči Tina.

Branko Jovanović Vunjak – Brendi, priljubljeni slovenski pevec, je bil tudi družinski človek. Imel je ženo, sina Dejana Vunjaka in hči Tino Zavrl.

Bilo je leta 2011, ko mu je na nastopi na poroki v Lipici odpovedalo srce in je tragično preminil. A odtlej dalje živi v srcih mnogih, njegova družina pa ga neizmerno pogreša.

Tako sta se včeraj preko družbenega omrežja Instagram oglasila tudi njegova dva otroka, znani pevec Dejan Vunjak in hči Tina Zavrl. Oba sta svoj zapis posvetila pokojnemu očetu, ki bi praznoval svoj rojstni dan.

Danes bi praznoval svoj 59 rojstni dan naš Branko Jovanovič Vunjak – BRENDI . Glasbenik , veseljak in velik človek po srcu, duši, dejanjih in ustvarjalnosti. Nosimo te v lepem spominu dan za dnem , leto za letom …,« je zapisal Vunjak.

Imam angela varuha v nebesih. Kličem ga oče,« pa je pod fotografije, na katerih je Tina pokazala lepe spomine, ki jih ima na svoje otroštvo, ko je bil ob njej njen oče.

Foto: Facebook