Connect with us

Zabava

Sanjski moški: Dekleta z žaljivkami nad Polono

Published

on

Komaj 18-letna Polona Kranjc pri kandidatkah šova Sanjski moški ni ravno priljubljena. In kaj pravi na številne žaljivke?

Polona Kranjc je dokazala, da je zrelejša od številnih starejših kandidatk šova Sanjski moški. Žal pa se z dekleti ni najbolje ujela, kar se je zlasti pokazalo v času njenega zmenka s sanjskim Gregorjem. Sotekmovalke so namreč pred kamero o njej izmenjale mnenja, padle so tudi žaljivke. Največ kritik na njen račun je izrekla 34-letna Mary Ševo, ki priznava, da zaradi visoke samozavesti nima težav z izražanjem lastnega mnenja.

Tako kot gledalci, je med ogledom oddaje tudi Polona videla, da se je med njenim zmenkom odvilo neprijetno opravljanje, polno kritik in žaljivk. In kaj Polona poreče na Maryne besede?

»Nad njenim obnašanjem nisem presenečena, saj se bo v prihodnjih oddajah videlo, da me Marica enostavno ne prenese, ampak meni za to – po domače povedano – ‘dol visi’, ker se z mnenji nepomembnih oseb ne obremenjujem in mi ne pomenijo popolnoma ničesar. Dejstvo pa je, da nikoli ne moreš biti všeč vsem, in vedno se bo našel nekdo, ki mu boš ‘šel v nos’. Zakaj je pri njej prišlo do tega, iskreno povedano, ne vem, ampak se s tem ne obremenjujem. Povedala je svoje mnenje in kot pri vsakem človeku to mnenje spoštujem, ampak sama sebe zaradi slabih besed in grdih obrekovanj ne mislim spreminjati,« je za televizijsko hišo pojasnila 18-letnica in za konec poudarila, da jo veseli, če jo ljudje sprejmejo, če pa je ne, si tega ne žene k srcu.

Polona Kranjc je dokazala, da je zrelejša od številnih starejših kandidatk šova Sanjski moški.

Foto: POP TV

Zabava

Veliko veselje: Na POP TV se končno vrača ta priljubljeni voditeljski obraz

Published

on

Tudi vi boste navdušeni, ko boste prebrali to veselo novico …

POP TV je te dni razkril, da se na male ekrane vrača eden najbolj priljubljenih romantičnih šovov pri nas, šov Ljubezen po domače. Z njim pa prihaja nazaj tudi priljubljena televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, za katero mnogi gledalci menijo, da brez nje šov ne bi bil tako priljubljen.

In kot je razkrila za POP TV, se tudi sama že zelo veseli, da bo ponovno vodila že sedmo sezono šova.

»Veselim se nove, sedme sezone Ljubezni po domače. Želim si, da bi bila pregovorno pravljična. Dokazali smo, da Ljubezen po domače zares spreminja naša življenja na bolje. Mnogi so ednino zamenjali za dvojino, nekateri so dobili naraščaj, številni so spletli tesna prijateljstva. Pet čudovitih otrok, ki so plod naše oddaje, je najlepši dokaz, da je ljubezen, ki jo iščemo, najmočnejša sila in vse, kar nas resnično dela srečne in boljše. V predstavitveni oddaji bom obiskala kar 11 hrepenečih src, ki si želijo, da bi s svojo zgodbo, karakterjem in energijo nagovorili dušo dvojčico. Prepričana sem, da obstaja nekje prav za vsakega od nas, zato želim čim več osamljenih in samih spodbuditi k prijavi v našo oddajo. Tudi sama življenju rečem ja, odprem roke, da iz njih lahko ponujam in dajem. Edino tako lahko tudi sprejemam,« je dejala na portal 24ur.com.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zabava

Eva (Super par) presenetila z razkritjem: Nikoli ne uganete, kaj je študirala in kaj si je želela

Published

on

Nikoli ne uganete, kaj je Eva (Super par) študirala in kaj je želela postati …

Priljubljena spletna vplivnica Eva Centrih, ki jo gledamo v šovu Super par, pogosto odgovarja na vprašanja svojih sledilcev.

Tako je pred kratkim odgovorila tudi na vprašanje: »Kaj si študirala na fakulteti? Kaj si želela biti, ko si bila majhna?«

Eva je s svojim odgovorom marsikoga presenetila. Razkrila je namreč: »Diplomirala sem iz novinarstva na Fakulteti za družbene vede, do naziva mag. Eva Centrih, pa mi manjka le že magistrska naloga.«

Eva pa je presenetila tudi z razkritjem, kaj si je nekoč želela postati.

»Novinarka in TV voditeljica. Kot majhna deklica sem sanjala, da bi vodila oddajo prav na POP TV,« je razkrila.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Vlasta iz Poroke vse presenetila: Poglejte, kam je povabila Miho Hercoga

Published

on

Nekdanja nevesta Planetovega šova je javno povabila Miho Hercoga, da se ji pridruži …

Vlasta, ki smo jo spoznali v letošnjem šovu Poroka na prvi pogled, je preko Instagram zgodbe sporočila veselo novico. Opravila je tečaj za skiperja.

»Uspešno opravljen tečaj za skiperja,« je zapisala v objavi.

Že v pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled je dejala, da vabi komentatorje na jadrnico. Sedaj, ko ji je uspelo pridobiti dovoljenje, pa na svojo obljubo ni pozabila.

Vse tri je pozvala v Instagram zgodbi.

»No, Špela, Miha in Tanja, jaz imam izpit narejen za skiperja, tako da … je čas, da se odpravimo malo,« je vse tri nagovorila v Instagram zgodbi. Se bodo odzvali?

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals