Kontaktirajte nas

Zabava

Sanjski moški: Dekleta z žaljivkami nad Polono

Objavljeno

V redu

Komaj 18-letna Polona Kranjc pri kandidatkah šova Sanjski moški ni ravno priljubljena. In kaj pravi na številne žaljivke?

Polona Kranjc je dokazala, da je zrelejša od številnih starejših kandidatk šova Sanjski moški. Žal pa se z dekleti ni najbolje ujela, kar se je zlasti pokazalo v času njenega zmenka s sanjskim Gregorjem. Sotekmovalke so namreč pred kamero o njej izmenjale mnenja, padle so tudi žaljivke. Največ kritik na njen račun je izrekla 34-letna Mary Ševo, ki priznava, da zaradi visoke samozavesti nima težav z izražanjem lastnega mnenja.

Tako kot gledalci, je med ogledom oddaje tudi Polona videla, da se je med njenim zmenkom odvilo neprijetno opravljanje, polno kritik in žaljivk. In kaj Polona poreče na Maryne besede?

»Nad njenim obnašanjem nisem presenečena, saj se bo v prihodnjih oddajah videlo, da me Marica enostavno ne prenese, ampak meni za to – po domače povedano – ‘dol visi’, ker se z mnenji nepomembnih oseb ne obremenjujem in mi ne pomenijo popolnoma ničesar. Dejstvo pa je, da nikoli ne moreš biti všeč vsem, in vedno se bo našel nekdo, ki mu boš ‘šel v nos’. Zakaj je pri njej prišlo do tega, iskreno povedano, ne vem, ampak se s tem ne obremenjujem. Povedala je svoje mnenje in kot pri vsakem človeku to mnenje spoštujem, ampak sama sebe zaradi slabih besed in grdih obrekovanj ne mislim spreminjati,« je za televizijsko hišo pojasnila 18-letnica in za konec poudarila, da jo veseli, če jo ljudje sprejmejo, če pa je ne, si tega ne žene k srcu.

Polona Kranjc je dokazala, da je zrelejša od številnih starejših kandidatk šova Sanjski moški.

Foto: POP TV

Zabava

Sanjski moški: Mary komentirala Polonin izbruh

Objavljeno

V redu

Avtor

Med kandidatkami šova Sanjski moški je ‘počilo’. Polona se ni mogla zadržati in je napadla Mary …

Potem ko je Carmen Poloni razkrila, da je Mary Gregorju Čeglaju izdala, koliko je stara, se slednja ni mogla zadržati. Polona je namreč želela, da njena starost ostane skrivnost, dokler se z Gregorjem bolje ne spoznata. Šele nato mu je želela razkriti, da je stara komaj 18 let. A njeno skrivnost je izdala Mary. Pojasnila je, da ni vedela, da je to skrivno, saj ji ni nihče povedal.

»Jaz se nje ne bojim in ne mislim hodit do nje in ji govoriti – joj, oprosti, jaz sem pa povedala, koliko si stara,« je dejala Mary in pojasnila še, da če bi to storila, bi bilo videti, kot da je njeno starost izdala nalašč.

Mnenja gledalk in gledalcev so deljena. Nekateri menijo, da je Mary ravnala grdo, spet drugi menijo, da Polonina leta ne bi smela biti takšna skrivnost …

Kaj pa menite vi?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poglejte, kakšne vroče fotografije deli kandidatka Sanjskega moškega

Objavljeno

V redu

Avtor

Postavna Kaja Casar je vsekakor znala vnovčiti svoje telo.

Samo poglejte si, kako popolno je telo kandidatke Sanjskega moškega Slovenija, Kaje Casar. Dekle je pokazala, da ima zares popolno telo, kakršnega bi si želela marsikatera mladenka.

Kaja je s tem, ko se je izpostavila in tekmovala za srce postavnega Gregorja Čeglaja, znala vnovčiti svojo prepoznavnost in danes navdušuje mnoge kot model športnih oblačil.

Poglejte si njene fotografije spodaj. Vroče, kajne?

View this post on Instagram

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Sanjski moški: Poglejte, kaj so naredile tri kandidatke

Objavljeno

V redu

Avtor

Tri kandidatke, ki se potegujejo za srce sanjskega moškega, so pokazale, da mislijo resno …

Priljubljeni resničnostni šov Sanjski moški Slovenije je navdušil številne gledalce. Gregor Čeglaj pa je očitno pustil velik pečat kar pri treh kandidatkah, ki se potegujejo za njegovo srce. Dekleta so namreč objavila fotografijo, na kateri kažejo tatu. Njihove roke po novem krasi vrtnica.

Katera tri dekleta so se odločila za tak korak in zakaj, ni znano, a gledalci, ki spremljajo šov ugotavljajo, da bi to lahko bile Anja, Kaja in Nina. Kaj pa menite vi? So to prava tri dekleta?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO