Domov Zabava Sanjski moški: Dekleta z žaljivkami nad Polono

Sanjski moški: Dekleta z žaljivkami nad Polono

Komaj 18-letna Polona Kranjc pri kandidatkah šova Sanjski moški ni ravno priljubljena. In kaj pravi na številne žaljivke?

Polona Kranjc je dokazala, da je zrelejša od številnih starejših kandidatk šova Sanjski moški. Žal pa se z dekleti ni najbolje ujela, kar se je zlasti pokazalo v času njenega zmenka s sanjskim Gregorjem. Sotekmovalke so namreč pred kamero o njej izmenjale mnenja, padle so tudi žaljivke. Največ kritik na njen račun je izrekla 34-letna Mary Ševo, ki priznava, da zaradi visoke samozavesti nima težav z izražanjem lastnega mnenja.

Tako kot gledalci, je med ogledom oddaje tudi Polona videla, da se je med njenim zmenkom odvilo neprijetno opravljanje, polno kritik in žaljivk. In kaj Polona poreče na Maryne besede?

»Nad njenim obnašanjem nisem presenečena, saj se bo v prihodnjih oddajah videlo, da me Marica enostavno ne prenese, ampak meni za to – po domače povedano – ‘dol visi’, ker se z mnenji nepomembnih oseb ne obremenjujem in mi ne pomenijo popolnoma ničesar. Dejstvo pa je, da nikoli ne moreš biti všeč vsem, in vedno se bo našel nekdo, ki mu boš ‘šel v nos’. Zakaj je pri njej prišlo do tega, iskreno povedano, ne vem, ampak se s tem ne obremenjujem. Povedala je svoje mnenje in kot pri vsakem človeku to mnenje spoštujem, ampak sama sebe zaradi slabih besed in grdih obrekovanj ne mislim spreminjati,« je za televizijsko hišo pojasnila 18-letnica in za konec poudarila, da jo veseli, če jo ljudje sprejmejo, če pa je ne, si tega ne žene k srcu.

Polona Kranjc je dokazala, da je zrelejša od številnih starejših kandidatk šova Sanjski moški.

Foto: POP TV