Kontaktirajte nas

Zabava

Sanjski moški: Dekleta z žaljivkami nad Polono

Objavljeno

V redu

Komaj 18-letna Polona Kranjc pri kandidatkah šova Sanjski moški ni ravno priljubljena. In kaj pravi na številne žaljivke?

Polona Kranjc je dokazala, da je zrelejša od številnih starejših kandidatk šova Sanjski moški. Žal pa se z dekleti ni najbolje ujela, kar se je zlasti pokazalo v času njenega zmenka s sanjskim Gregorjem. Sotekmovalke so namreč pred kamero o njej izmenjale mnenja, padle so tudi žaljivke. Največ kritik na njen račun je izrekla 34-letna Mary Ševo, ki priznava, da zaradi visoke samozavesti nima težav z izražanjem lastnega mnenja.

Tako kot gledalci, je med ogledom oddaje tudi Polona videla, da se je med njenim zmenkom odvilo neprijetno opravljanje, polno kritik in žaljivk. In kaj Polona poreče na Maryne besede?

»Nad njenim obnašanjem nisem presenečena, saj se bo v prihodnjih oddajah videlo, da me Marica enostavno ne prenese, ampak meni za to – po domače povedano – ‘dol visi’, ker se z mnenji nepomembnih oseb ne obremenjujem in mi ne pomenijo popolnoma ničesar. Dejstvo pa je, da nikoli ne moreš biti všeč vsem, in vedno se bo našel nekdo, ki mu boš ‘šel v nos’. Zakaj je pri njej prišlo do tega, iskreno povedano, ne vem, ampak se s tem ne obremenjujem. Povedala je svoje mnenje in kot pri vsakem človeku to mnenje spoštujem, ampak sama sebe zaradi slabih besed in grdih obrekovanj ne mislim spreminjati,« je za televizijsko hišo pojasnila 18-letnica in za konec poudarila, da jo veseli, če jo ljudje sprejmejo, če pa je ne, si tega ne žene k srcu.

Polona Kranjc je dokazala, da je zrelejša od številnih starejših kandidatk šova Sanjski moški.

Foto: POP TV

Zabava

Lea Bertoncelj po šovu uživa takšno srečo! Zelo boste presenečeni

Objavljeno

V redu

Avtor

Zdi se, da se je vse postavilo na svoje mesto.

V finalni oddaji Ljubezen po domače smo izvedeli, da sta Lea in Jure Novak ostala dobra prijatelja. Se je pa Lei takoj po snemanju šova nasmehnila sreča, spoznala je čudovitega fanta, s katerim je srečna še danes.

Kaj pa sicer počne danes Lea?

»Delam v pisarni ter delam tudi kot osebna asistentka. Jeseni bom naredila strokovni izpit za zastopnika, imam tudi par projektov, ki sedaj delam na njih a zaenkrat o tem še ne bi spregovorila.«

In kaj pravi o svoji sreči, o svojem življenju?

»Moje življenje je tako, kot si ga naredim jaz, torej najboljše kar lahko. Ni vse vedno v rožicah ampak iz tega se vedno kaj naučimo.  Je pa res, da se mi je, ko sem spoznala svojega fanta življenje spremenilo. Pomagala sva drug drugemu pri uresničevanju želja ter drug drugega učiva za življenje. Tako da sem mu hvaležna, da sem se lahko marsikaj naučila.«

Lea uživa življenje. (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Poroka na prvi pogled: Uganka – kaj se je dogajalo med akterji po večerjah, ko ni bilo kamer?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste kaj šokirani?

V šovu Poroka na prvi pogled so imeli pari enkrat tedensko skupno večerjo. Tam se je, po besedah Nine, sklepalo prijateljstvo in gradili so se odnosi. Kaj pa se je dogajalo, ko kamer ni več bilo?

»Vsi pari smo se srečevali in družili samo na večerjah in ceremonijah, tako da smo imeli bolj malo časa za spoznavanje in druženje,« nam je razkrila Nina in dodala še, da je bil namen večerij druženje, tedenska refleksija, izmenjava izkušenj, pa tudi svetovanje, predvsem pa druženje.

»Seveda smo na večerjah spili tudi kakšen kozarček vina, kot se spodobi ob dobri hrani. Na zadnji večerji pa so nas vse preplavila čustva. Začeli smo dojemati, da se eksperiment približuje koncu in da bomo zelo hitro v realnem svetu, kjer nas bo čakalo ogromno neznank in na novo nastalih situacij,« je še pojasnila.

Ko je bilo konec večerje, so ugasnile tudi kamere. Kaj se je dogajalo?

Kajs se je dogajalo, ko so kamere ugasnile?

»Po večerji so kamere ugasnile, kaj se je pa potem dogajalo, pa vemo le mi,« ostaja Nina skrivnostna.

Razkrila je le to, da so prav na teh večerjah posamezni akterji med seboj spletli tesnejša prijateljstva, ki pa so se spremenila v prava šele, ko je bilo že vsega konec. »Z vsemi smo ostali v korektnih in lepih odnosih, a sama sem se z Danico in Monjo, s katerima se slišim praktično vsak dan, najbolj spoprijateljila.«

foto: planet tv

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ste videli, kakšna lepotica je danes Sajra (Ljubezen po domače)? Ostali boste odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je velika sprememba.

Na družbenem omrežju smo opazili zares lepo fotografijo Sajre Halep, ki smo jo gledali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače. Sajra je videti naravnost popolno, njena preobrazba je očitna. Videti je, da je izgubila tudi nekaj odvečnih kilogramov.

»Mislite? Neeee, to držim trebuh noter,« nam je v smehu dejala, ko smo jo poklicali. »Moja mami čisto predobro kuha, da bi lahko kaj shujšala,« je še dodala.

Se tudi vam zdi tako? Mi vztrajamo, da je videti zelo dobro.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals