Domov Zanimivosti Slavna pevka Rita Ora je sveže zaljubljena, on pa je še vedno...

Slavna pevka Rita Ora je sveže zaljubljena, on pa je še vedno poročen

Oskarjevec Taika Waititi in pop zvezda že več kot mesec dni uživata v lepotah Avstralije. Pred kratkim je bilo razkrito, da je Rita Ora v ljubezenskem razmerju s 15 let starejšim režiserjem. 

Te dni je prišlo na dan, da ima britanska pevka Rita Ora (30) rada slavnega novozelandskega režiserja Taika Waititija (45). Zvezo je odkrila sama na svojem Instagram profilu, kjer je objavila fotografijo Taika, ki jo objema, oba pa imata enake puloverje z logotipom Gucci modne hiše. Pod fotografijo je zapisala: “Dobri časi, lepi spomini, naključne stvari na mojem telefonu in tiste, ki jih imam rada …”. Skupaj z besedilom je dodala srčke.

Menda sta se spoznala pred slabima dvema mesecema v Sydneyju, kjer je britanska pop zvezda kot članica žirije avstralskega ‘The Voice’, Taika Waititi pa snema novo nadaljevanje filmske serije ‘Thor: Love and Thunder’ zaradi katere je zaslovel. Markantni režiser, ki je lani dobil oskarja za najboljši scenarij za film Jojo Rabitt, je Maori po očetu in žid po materi.

Par je mogoče pogosto videti na večerjah, nedavno pa sta s Chrisom Hemsworthom, ki igra Thora, njegovo ženo Elso Pataky in ameriškim igralcem Mattom Damonom, preživela konec tedna v znanem avstralskem letovišču Gold Coast, raju za deskarje. 

Slavni režiser je sicer še vedno poročen z avstralsko režiserko in scenaristko Chelsea Winstanley, s katero ima dva otroka, a menda že več kot dve leti ne živita skupaj. Imata dve hčerki, 9-letno Te Hinekaahu in 6-letno Matewo. Britanska pevka albanskih korenin je bila do nedavnega v zvezi s francosko-grškim režiserjem Romainom Gavrasom, ki je še na začetku leta trdil, da sta zaljubljena. A očitno je zdaj že bivši.

foto: Instagram