in

Razkrito, kdaj se vrača Kolo sreče

Na Planet TV so razveselili z novico, kdaj se vrača priljubljena oddaja Kolo sreče.

Mnogi gledalci zelo radi spremljajo zabavno oddajo Kolo sreče na Planet TV. Sedaj pa je razkrito tudi že, da se tretja sezona priljubljene oddaje vrača že čez nekaj dni.

Od ponedeljka do četrtka bo od 6. maja dalje na Planetu čas za kviz Kolo sreče. Tekmovalci, znane Slovenke in Slovenci ter voditelja se že veselijo nove sezone. Tudi letos bo glavna nagrad avtomobil, ki se ga bo razveselil eden od udeležencev,” so pojasnili na Planet TV.

O novi sezoni voditelj Klemen Bučan pravi: “Prav gotovo veliko zabave, novih ugank, star “ulaufan” par in baje še bolj nabrito Natašo. No pa tudi jaz imam par presenečenj v rokavu, ampak če bi jih izdal, potem niso več presenečenja, ane?”

Klemen pravi, da ima kljub 3. sezoni še vedno malo treme. A tremo dojema kot odgovornost do gledalcev in željo, da bi dobro odvodil oddajo. Zato pravi, da je tudi tremo dobro imeti.  

Voditelja tudi to sezono obljubljata obilo zabave, vsi pa se veselimo tudi odkrivanja njunih morebitnih talentov. Natašina velika želja so pevske vaje, tako da bomo videli, ali nas bo v novi sezoni presenetila s kakšnim pevskim nastopom.

“Prigod je kar nekaj. Meni osebno je najbolj ostalo v spominu, ko sem jaz v enem trenutku na odru z mislimi odtavala in namesto, da bi šla obrnit črke, sem samo stala in ploskala… in stala in ploskala … nakar v slušalki zaslišim glas naše režiserke Eme, ki mi reče ‘Nataša, črka!’. Ko sem se zavedala, da črka že nekaj časa utripa, sam začela kar teči proti njej, nakar so se vsi v studiu začeli smejati, režiserka se mi je smejala v slušalko in mi govorila, da ne rabim teči. Klemen je seveda takoj spustil par šal na moj račun in vsi smo se še lep čas na glas krohotali. Nato pa seveda ponovili moje obračanje črke,” je razložila Nataša Naneva za Planet TV.

foto: planet tv

Vau, Rebeka Dremelj pokazala, kako uživa

Saša Lendero potarnala o takšnih problemih