Kontaktirajte nas

Glasba

Mel C si želi več koncertov – Spice Girls Reunion

Objavljeno

V redu

Pop zvezda Mel C drži pesti za prihodnje prireditve in ponovno srečanje Spice Girls, potem ko se je pevka znane skupine “Spice Girls” vrnila v čas in se potrudila, da bi ponovno odpela album skupine Spiceworld iz leta 1997.

Pevka je poslušala melodije iz druge studijske izdaje dekliške skupine za podcast Track By Track, v kateri so vsi umetniki vabljeni, da v živo delijo svoje spomine na stare projekte. Epizoda se je premierno predstavila v ponedeljek, ko se je Mel C odločila, da bo vse ideje in misli z oboževalci delila na Twitterju.

Med klepetom je Melanie razkrila, da “Too Much” ostaja ena njenih “absolutno najljubših pesmi Spice Girls“, medtem ko je “Do It” “verjetno pesem z najtežjim besedilom, katerega si je potrebno zapomniti”.

Medtem je oboževalcem svetovala, naj si ogledajo vlogo Blooper za ples “Never Give Up On The Good Times” iz njenega filma Spice World. “Verjetno je še vedno vidna največja napaka, ki sem jo naredila v koreografiji, zaradi česar so se dekleta nasmejale, in jo je potrebno pogledati na spletu, kar je vsekakor vredno ogleda”, je tvitnila.

Mel je še priznala, da je: “Viva Forever vedno “grenka”, ker jo spominja na čas, ko je Geri zapustila skupino. “#VivaForever … kakšna lepa pesem! Toliko čarobnih spominov. To je bila pesem, ki smo jo izdali, ko je Geri  skupino zapustila leta 1998, tako da vedno razmišljam o njej”.

Glede na lanske povratne nastope v Veliki Britaniji in na Irskem je nadaljevala: “Vedno bo posebna pesem in lepo se je bilo vrniti na oder in nastopiti z Geri”.

Na koncu Twitter zasedanja je zaključila: “Počutila sem se zelo nostalgično in bi se rada vrnila na oder z dekleti in ponovno nastopila za vse vas. Zato držite pesti, da to lahko storimo nekje v bližnji prihodnosti!”

Foto: SHUTTERSTOCK

Glasba

Raay in Marjetka Vovk sporočila, da sta presrečna

Objavljeno

V redu

Avtor

Par sta tako zasebno kot tudi na glasbenem področju in očitno jima povsod gre več kot odlično.

Priljubljeni duo Maraaya, ki ga sestavljata zakonca Marjetka Vovk in Aleš Vovk – Raay, imata velik razlog za slavje. Njuna pesem Dobr’ gre, očitno res zelo dobro gre v ušesa, saj je trdno zasidrana na prvem mestu SLO TOP 50.

»UAAAAAU!! 🤘🤘🌞 Ne zgodi se velikokrat! 🥳🥳Največkrat predvajana pesem pri nas med vsemi skladbami je najina DOBR’ GRE! Presrečna, ponosna, na polno motivirana in hvaležna do neba!❤️❤️❤️Hvala vsem! ,« sta ob uspehu njune pesmi, ki je prehitela tudi tuje izvajalce na družbeno omrežje Instagram zapisala glasbenika. Navdušenja seveda nista skrivala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Petar Grašo sredi Splita v objemu zaljubljene temnolaske

Objavljeno

V redu

Avtor

A le v videospotu za pesem, ki sta jo ustvarila velikana hrvaške glasbene scene, Petar Grašo in Tonči Huljić. Združila sta moči in čez noč osvojila srca v regiji.     

“Inamorana” je nova uspešnica Tončija Huljića in Petra Graše. Po desetih letih sta glasbenika, ki sklepata tesno prijateljstvo, spet združila moči in ustvarila hit. 

Petar, ki komaj čaka novi album je dejal: “Tončijev projekt Madre Badesse sem vzljubil že ob prvem poslušanju in vesel sem, da sem bil in sem ostal del te zgodbe. Nisem glasbenik, ki je nagnjen k duetom, a sodelovanje s Tončijem je že dolgo ni uradno sodelovanje ampak globoka prijateljska naveza, gre torej za skupno idejo dveh prijateljev “.

Inamorana, zaljubljena je lepa in melanholična pesem, a tudi lepa zgodba o minevanju časa in o potrebi po zaljubljenosti” razlaga Tonči in nadaljuje: “Grašin album je trenutno v končni fazi in ker sva v studiu nenehno skupaj, sem vsake toliko zapel, kar sem mu napisal in s tem stvar pokvaril, on pa je na vsak način hotel zapeti nekaj, kar sem napisal zase in tako sva se našla na pol poti “.

Velikana hrvaške glasbene scene, Petar Grašo in Tonči Huljič si delita tudi ljubezensko zgodbo v videospotu, ki so ga posneli v starem delu čudovitega Splita.

Foto: Croatia Records

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Nino Ošlak: “Treba je živeti tukaj in zdaj”

Objavljeno

V redu

Avtor

Nino Ošlak predstavlja svežo uspešnico ‘KO SI Z MANO‘ in svoj že 15. video, ki je, kot pravi akademski glasbenik, pravi ‘mali’ glasbeni film.

Nino Ošlak po 3 samostojnih albumih in številnih radijskih uspešnicah, zdaj predstavlja novo, energično pesem ‘KO SI Z MANO‘. Za živahno skladbo, z Ninovim značilnim elektro-pop zvokom, je glasbenik posnel prav poseben videospot. Skupaj z ekipo režiserja Luka Blatnika je video podoba nastajal skoraj leto dni, snemali pa so v vseh letnih časih. 

Pesem ‘KO SI Z MANO‘ nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba živeti tukaj in zdaj, za lepe trenutke in jih uživati v vsej svoji polnosti. Za tiste trenutke, ki nam v življenje vlivajo barve, nam ustavljajo čas…“o novi pesmi pravi Nino.

Pevec, avtor in producent, ki piše glasbo tudi za druge glasbene kolege, verjame, da je to ena njegovih najboljših pesmi v karieri. Zato si je še toliko več časa vzel za pripravo video-zgodbe, ki pa je pravzaprav pravi ‘mali’ glasbeni film:

Nisem še snemal produkcijsko tako velikega video projekta in sem zelo vesel, da nam je uspelo. Kljub drugačnim časom in razmeram. Snemali smo skoraj 20 dni, malo v prestolnici, na Gorenjskem, Štajerskem… Vedno znova sem presenečen koliko lepote premore naša lepa dežela. Vsakdanje trenutke veselja, sreče ob malih pozornostih, smo ujeli v res lepo glasbeno-video zgodbo nove pesmi KO SI Z MANO“.

Foto: Tilen Klinc

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO