Connect with us

Glasba

Mel C si želi več koncertov – Spice Girls Reunion

Objavljeno

on

Pop zvezda Mel C drži pesti za prihodnje prireditve in ponovno srečanje Spice Girls, potem ko se je pevka znane skupine “Spice Girls” vrnila v čas in se potrudila, da bi ponovno odpela album skupine Spiceworld iz leta 1997.

Pevka je poslušala melodije iz druge studijske izdaje dekliške skupine za podcast Track By Track, v kateri so vsi umetniki vabljeni, da v živo delijo svoje spomine na stare projekte. Epizoda se je premierno predstavila v ponedeljek, ko se je Mel C odločila, da bo vse ideje in misli z oboževalci delila na Twitterju.

Med klepetom je Melanie razkrila, da “Too Much” ostaja ena njenih “absolutno najljubših pesmi Spice Girls“, medtem ko je “Do It” “verjetno pesem z najtežjim besedilom, katerega si je potrebno zapomniti”.

Medtem je oboževalcem svetovala, naj si ogledajo vlogo Blooper za ples “Never Give Up On The Good Times” iz njenega filma Spice World. “Verjetno je še vedno vidna največja napaka, ki sem jo naredila v koreografiji, zaradi česar so se dekleta nasmejale, in jo je potrebno pogledati na spletu, kar je vsekakor vredno ogleda”, je tvitnila.

Mel je še priznala, da je: “Viva Forever vedno “grenka”, ker jo spominja na čas, ko je Geri zapustila skupino. “#VivaForever … kakšna lepa pesem! Toliko čarobnih spominov. To je bila pesem, ki smo jo izdali, ko je Geri  skupino zapustila leta 1998, tako da vedno razmišljam o njej”.

Glede na lanske povratne nastope v Veliki Britaniji in na Irskem je nadaljevala: “Vedno bo posebna pesem in lepo se je bilo vrniti na oder in nastopiti z Geri”.

Na koncu Twitter zasedanja je zaključila: “Počutila sem se zelo nostalgično in bi se rada vrnila na oder z dekleti in ponovno nastopila za vse vas. Zato držite pesti, da to lahko storimo nekje v bližnji prihodnosti!”

Foto: SHUTTERSTOCK

Glasba

Novi zvoki BQL: ‘Zate Vse’ razkriva svežo poglavje v njihovi ustvarjalni poti!

Objavljeno

on

Avtor:


BQL Rok & Budale so nazaj z novo glasbeno avanturo. Zasedba se je preoblikovala, zdaj s Rokom v vlogi karizmatičnega frontmana in Anejem kot kreativnim ustvarjalcem. Skupaj predstavljata svež pristop k ustvarjanju glasbe pod okriljem BQL.

Rok Piletič, prevzemajoč vloge tekstopisca in frontmana, odkriva čarovnijo ustvarjanja besedil in glasbe. Pesem “Zate vse” predstavlja posebno poglavje, saj označuje nov korak v zvočni evoluciji BQL. Rok je pripravljen prevzeti vodstvo na odru, medtem ko ostaja Anej nepogrešljiv del ustvarjalnega dueta BQL.

Videospot za pesem prinaša posebno presenečenje – originalni DeLorean iz filma “Back to the Future” dodaja čaroben in nostalgičen pridih. NEO VISUALS, odgovorni za vizualno podobo BQL uspešnic, tudi tokrat ustvarja prepoznavno podobo za “Zate vse“.

Foto: NeoVisuals

Continue Reading

Glasba

Nenadne smrti umrl član skupine Depeche Mode

Objavljeno

on

Avtor:

V 61. letu starosti je umrl član priljubljene angleške skupine.

Andrew Fletcher je bil klaviaturist priljubljene skupine Depeche Mode. Novico o njegovi smrti so ostali člani delili preko Twitterja. Zapisali so, da so šokirani nad njegovo nenadno smrtjo, vzroka še ne poznajo.

»Šokirani smo in zelo žalostni, ker nas je prezgodaj zapustil naš dragi prijatelj, član skupine in družinski član, Andy Fletch Fletcher. Imel je zares zlato srce in je vedno nudil oporo, ko si potreboval pomoč, pogovor, smeh ali pa hladno pivo,« so tvitnili.

Skupina je leta 2017 nastopila tudi v ljubljanskih Stožicah. Delovati so pričeli v začetku 80. let prejšnjega stoletja, prodali pa več kot sto milijonov albumov. Leta 2020 so bili sprejeti v rokersko alejo slavnih. Njihov zadnji album Spirit je nastal pred petimi leti.

Continue Reading

Glasba

Kostariški glasbenik Rj Chambers nam predstavlja svoj single “Mysterious”

Objavljeno

on

Avtor:

V našem uredništvu smo zelo veseli, kadar lahko predstavimo tudi kakega mednarodnega glasbenika, saj menimo, da glasba res ne pozna meja.

Tokrat vam predstavljamo Rj Chambersa – mladega, talentiranega in vsestranskega glasbenika, ki bo zagotovo našel svoje oboževalce tudi v Sloveniji.

Roshawn Jones Chambers, znan kot Rj Chambers, je kostariški umetnik, pevec in pisec besedil, skladatelj, koproducent ter igralec in nekdanji model. Poje v angleščini in španščini. Na njegovem istoimenskem albumu je predstavljenih pet strastnih pesmi, kar kaže, da je Rj Chambers človek, ki ustvarja glasbo iz srca za srce.

Rj Chambers

Raztegne krila in uspešno vmeša sodobnejši latinskoameriški pridih v material, pri tem pa nikoli ne žrtvuje čustev. Ni le še en reggaetonski izvajalec, ki bi bil kot piškot; zdi se, da je bolj spreten, uglajen in jasnejši glede svoje ustvarjalne vizije in potenciala.

Rj Chambers izžareva karizmo in vas pritegne s svojim svilnato gladkim glasom in ritmi. V pesmi je čutiti nežno ranljivost, ki pa se nikoli ne preda saharinu. Glas Rj Chambersa nas popelje nazaj v čas, ko je bila glasba malo bolj resnična, iskrena in prava.

Rj Chambers – Mysterious

Rj Chambersa lahko spremljate tudi na Instagramu in sicer na njegovem profilu @iamrjcbway

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals