in

Sabina Kogovšek iskreno o seriji Skrito v raju. Tega ni pričakovala …

Priljubljena slovenska igralka Sabina Kogovšek je spregovorila o seriji Skrito v raju.

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju igra vlogo Julije Steiner vrhunska igralka Sabina Kogovšek. Ta je za revijo Onaplus med drugim razkrila, da je pričakovala, da bo serija priljubljena, kljub temu pa je bila nad tem, da je bila serija zelo gledana, presenečena.

»Ljudje radi gledajo dobre zgodbe. Zgodbe, ki so usodne, dramatične, napete, še posebej, če gre za slovensko serijo, zato je bila dobra gledanost zagotovo pričakovana. Vedeli smo, da delamo za televizijsko hišo s produkcijo na visokem nivoju in mnogoterimi izkušnjami s snemanjem dnevnih serij, kot je Skrito v raju. Da pa bo povzročila tako velik bum v smislu gledanosti, pri vseh profilih ljudi, v vseh starostnih skupinah in da bo takšno vsesplošno navdušenje, tega res nismo pričakovali,  jaz zagotovo ne.

Ob takšnem odzivu sem lahko samo vesela in hvaležna, ker je naše delo, trud, iskrena kolektivna energija dosegla svoj namen, da serijo gledalci radi gledajo.

Tudi sama sem takšna, da v vsako stvar, ki se je lotim, vložim maksimalen trud, ne glede na to, ali snemam literarne oddaje na radiu, sinhroniziram risanke, delam za televizijo ali v gledališču. To, da se potrudiš in daš od sebe svoj maksimum, se mi zdi edino smiselno, sicer nihče nima kaj prida od tega,« je povedala za omenjeno revijo.

Foto: voyo

Sonja Javornik sklenila, da razkrije, kakšna krivica se ji je zgodila

Znani slovenski športnik je zaročen