in

Sonja Javornik sklenila, da razkrije, kakšna krivica se ji je zgodila

Strokovnjakinja Sonja Javornik je mnoge presenetila s svojo zgodbo …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled je med strokovnjaki tudi novinarka Sonja Javornik, ki zase pravi, da odnose dobro pozna.

Na družbenem omrežju Facebook pa je sedaj razkrila, kaj se ji je v preteklosti zgodilo.

Danes sem pa res totalno zasrala. Sploh ne razumem, kako mi je to uspelo … Bila sem v nekem podjetju in na hodniku me je srečala kolegica, ki me je povabila, naj pridem še do nje ob priliki. Jaz pa sem ji grobo odvrnila, da kaj se pa gre, ko je bila nazadnje grozna do mene. Njo je čisto presekalo, moj odziv jo je seveda šokiral. Nič ji ni bilo jasno. In ko sem videla, da ji ni nič jasno, sem dojela, da sem seveda čisto zamočila in da sem jo zamenjala. ne vem kako, ker je skupno samo to, da sem obe pred leti srečevala na Delu. kar je očitno za moje zmešane možgane dovolj, da čisto zamešajo totalno prijazno kolegico z eno, ki mi je naredila eno večjih krivic v življenju. Bi človek mislil, da se bom vsaj tiste, ki so mi škodovali, dobro zapomnila, ampak žal temu ni tako. Zato prosim, imejte razumevanje, če vas ne prepoznam …” je začela s pripovedovanjem.

In če vas zanima, kaj mi je tista prava negativka naredila: on in še ena novinarska kolegica sta bili v komisiji za mojo habilitacijo. to pomeni, da sta morali oceniti, ali predavam dovolj dobro, da sem primerna za predavateljico na višji šoli. Očitno sta se dogovorili, da bosta na vsak način to preprečili, saj sta po mojem predavanju začeli bruhati, kaj vse naj bi narobe govorila. zanimivo je, da sta za stvari, ki sem jih povzela iz strokovne literature, govorili, da niso resnične – očitno je bilo najbolj pomembno, da dekana (ki se res ne spozna na novinarstvo) prepričata, da govorim neumnosti. Ko so me poslali ven, so se glasno prepirali, saj sta onidve vztrajali, da sem nevarna za študente, on pa je vztrajal, da sem predavala zanimivo in razumljivo in da je to tisto, kar je treba oceniti, ne pa mojo strokovnost, ki sem jo itak že na druge načine dokazala. Obe sta potem še pisali, naj me vendar ne angažira. Ko pa ju je povabil, naj prideta na kakšno od mojih predavanj, nista prišli, saj sta očitno želeli samo preprečiti mojo izvolitev in ju potem ni več zanimalo, ali sem res slaba za študente ali ne …,« je zaključila Javornikova.

Foto: planet tv

Alya presenetila z razkritjem, tudi vi boste presenečeni

Sabina Kogovšek iskreno o seriji Skrito v raju. Tega ni pričakovala …