Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Sanjski moški: Ker je zavrnila vrtnico, jo je blokiral

Objavljeno

V redu

Pia je vsem povedala, kako je bilo v resnici. Gregor pa je na to odgovoril tako, da jo je blokiral.

Pia Gavrič je bila v šovu Sanjski moški iz oddaje v oddajo bolj priljubljena pri gledalcih. Ti so kmalu sprevideli, da je simpatično dekle točno takšno, kot je v resnici in da ne igra. Tudi zato se je Pia odločila, da vrtnice na zadnji ceremoniji ne sprejme.

»Res je bila to najbolj zabavna izkušnja v mojem življenju, vendar to ne pomeni, da lahko sprejmem vrtnico samo zaradi tega in Gregorja zavajam. Lahko bi bila ‘p***a’, pa šla do konca, vendar je Gregor konec koncev samo človek in tega ne bi mogla narediti.”,« je med drugim povedala Pia za portal 24ur.com.

Kot je še dejala, je Gregor ves čas govoril, naj se mu bolj odpre, a tudi sam tega ni storil.

 “Gregor se meni ni nič odpiral. Če je za njega odpiranje to, da se poljubljaš, držiš za roke, koleno, potem pa res ne vem. (smeh) Gregor mi ni povedal skoraj nobene osebne stvari, ni pokazal nobenih svojih napak, kompleksov, tako da … Tudi jaz sem mu ves čas govorila, da če hoče, da se odprem, se mora tudi on meni, vendar to ni bilo prikazano v oddajah.”,« je iskreno povedala za omenjeni portal.

Ko sta se poslovila, je bila prepričana, da bosta ostala v dobrih prijateljskih odnosih, a se to ni zgodilo, saj jo je sanjski Gregor blokiral.

Pia je vsem povedala, kako je bilo v resnici. Gregor pa je na to odgovoril tako, da jo je blokiral. Pia Gavrič je bila v šovu Sanjski moški iz oddaje v oddajo bolj priljubljena pri gledalcih. Ti so kmalu sprevideli, da je simpatično dekle točno takšno, kot je v resnici in da ne igra. Tudi zato se je Pia odločila, da vrtnice na zadnji ceremoniji ne sprejme. »Res je bila to najbolj zabavna izkušnja v mojem življenju, vendar to ne pomeni, da lahko sprejmem vrtnico samo zaradi tega in Gregorja zavajam. Lahko bi bila ‘p***a’, pa šla do konca, vendar je Gregor konec koncev samo človek in tega ne bi mogla narediti.”,« je med drugim povedala Pia za portal 24ur.com. Kot je še dejala, je Gregor ves čas govoril, naj se mu bolj odpre, a tudi sam tega ni storil. “Gregor se meni ni nič odpiral. Če je za njega odpiranje to, da se poljubljaš, držiš za roke, koleno, potem pa res ne vem. (smeh) Gregor mi ni povedal skoraj nobene osebne stvari, ni pokazal nobenih svojih napak, kompleksov, tako da … Tudi jaz sem mu ves čas govorila, da če hoče, da se odprem, se mora tudi on meni, vendar to ni bilo prikazano v oddajah.”,« je iskreno povedala za omenjeni portal. Ko sta se poslovila, je bila prepričana, da bosta ostala v dobrih prijateljskih odnosih, a se to ni zgodilo, saj jo je sanjski Gregor blokiral.

Foto: POP TV

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals