Kontaktirajte nas

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 29. 7. 2020

Objavljeno

V redu

“To, kar si, to se k tebi vrača.«

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan! Vsi, ki prebirate današnjo dnevno numerološko usmeritev zgodaj zjutraj, uživajte ob jutranji kavici, vsem pa želim en res lep in izpolnjen dan!

Danes boste nagnjeni k akciji in potrebi po neodvisnosti. Strastni boste in impulzivni, v enem trenutku bo tako, v drugem pa že drugače. V vaše življenje bi danes znali privabiti mnogo novih oseb zaradi vaše magnetne moči prijaznosti in zaupanja. Pa ne bodo postali vsi pravi prijatelji, znanci in poslovni partnerji. Ne razdajajte se preko vseh meja, ne vzbujajte občutkov krivde in ne delajte uslug z računico v roki. Če vaši iluzorni računi ne bodo poravnani, boste namreč razočarani in bi znali pasti v vlogo žrtve. Možna bodo kakšna razočaranja, odkritja nezvestobe, prevar in lažnih prijateljev. Nepričakovani srečni dogodki bodo delovali kot obliži na nastale rane.

Danes se še posebej organizirajte in se spravite v red. Delajte, postavite jasno ceno in od nje ne odstopite. Žaljivim, torej slabim ponudbam, odločno recite “NE” in pika!

Želim vam jasnosti in modrosti pri izbirah. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Alternativno

Kakšne osebe so vodnarji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste po horoskopu vodnar ali pa to znamenje pripada osebi, ki jo dobro poznate? Preverite, kako dobro se značilnosti znamenja ujemajo z osebnostnimi lastnosti vašega vodnarja …

Ste vodnar? Potem pa vse najboljše! Dajmo, preverimo, koliko resnice skrivajo v sebi značilnosti prvega nebesnega znamenja.

Veste, kaj pravijo? Da ima vodnar zelo dober občutek za ljudi, hitro namreč oceni človeka, ga pa lahko pretentajo dobri igralci. No, morda je takšen spodrsljaj v intuiciji moč pripisati tudi temu, da preveč goreče želijo biti del pravičnega sveta. Vodnarjem namreč boj za enakopravnost, pravico in skrb za šibkejše zelo veliko pomeni. Po poti jih pogosto vodijo humanitarne in socialne dejavnosti, tekom katerih nesebično razdajajo svojo energijo in kritično opozarjajo na krivice, ki jih življenje vse prepogosto pomete pod preprogo.

Vodnar je nezaupljiv v ljubezni, a ko se odpre, ko zaupa in si dovoli ljubiti, je življenje z njim prijetno in zabavno.

Mnogi bi vodnarje ocenili kot čustveno hladne osebe, saj se težko odprejo sogovorniku in razgaljajo svoje intimne misli. Čeprav se morda na zunaj ne odzivajo tako, kot bi si drugi želeli, je njihovo notranje doživljanje situacij nemalokrat razburkano, kot nevihta sredi morja. In medtem ko v sebi bijejo čustveno bitko, njihovi bližnji pogosto niti ne vedo, da jih karkoli moti. A ko je mera polna, tedaj osupnejo z reakcijo, ki ponazarja njihovo popolno nasprotje. Tedaj ostro in brez dlake na jeziku razkrijejo svoje stališče ter bojevito branijo sebe in svoje ljube osebe.

Vodnar je nezaupljiv v ljubezni, a ko se odpre, ko zaupa in si dovoli ljubiti, je življenje z njim prijetno in zabavno. Velja za zvestega partnerja, predanega razmerju, kar pa se lahko spremeni, če se ob partnerju ne počuti več varno in ljubljeno. Prevare ne odpušča, izdaja zvabi na plan leden hlad, ki ga je skoraj nemogoče stopiti.

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Ponedeljek, 25. 1. 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

»Pojdi v smer svoje duše. Tam vedno najdeš sebe.«

Tjaša Dorelay

Današnji dan oblikujeta dve harmonični si števili 25 in 4, ki v ospredje postavljata modrost, tradicionalne vrednote in delo.

Kaj je lepšega od občutka notranje svobode, od poguma, s katerim sledimo svoji notranji modrosti in hodimo po čisto svoji, originalni življenjski poti, ne glede na zunanje okoliščine?

Danes nas bodo energije dneva podprle pri naših lastnih vzgibih. Če se bomo dovolj angažirali, bo življenje od današnjega dne naprej postalo zelo, zelo zanimivo, drugačno, kot smo ga vajeni. Danes ga obogatimo s svojo esenco. Naj bodo uresničene želje in hotenja samo naša. Bodimo originalni, drzni in iščimo vire v sebi. Napajajmo lastne misli in čustva sami. Na ta način zunanje okoliščine ne bodo toliko vplivale na nas. In tako bomo imeli občutek, da živimo svoje življenje. Spremembe in raznolikost pa nam bodo dale živost.

Kaj je tisto, kar boste uresničili? Poslužujte se modrosti, ki ste se jih naučili po poti življenja. Tudi, če se vam bo zdelo, da vas okolica ne razume in vam nasprotuje, danes sledite svojim navdihom, intuiciji, sporočilom vaše duše – kakorkoli jih imenujete –  in jim dajte neko uporabno formo. Štirica tekočega dne zahteva delo, red in disciplino. Ne razmišljajte o tem, kaj bodo rekli drugi in ne iščite problemov tam, kjer jih ni. Fokusirajte se na uresničitev navdihov, zavihajte rokave, pa bo.

Astrologom, numerologom itd. se kaže povečan obseg dela. Prav tako bo danes kdo pomislil na to, da bi se naučil teh ved ali z njihovo pomočjo pridobil odgovore na življenjska vprašanja.

Osmica v bioritmu zagotavlja zaščito, varstvo in pomoč angelov varuhov.

Pogumno danes!

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM

Alternativno

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 24. 1. 2021

Objavljeno

V redu

Avtor

»Pričakuj čudeže in zgodili se bodo.«

Tjaša Dorelay

Današnja postavitev števil nakazuje harmoničen dan, nabit s čustvi in impulzivnimi vzgibi, kar je izredno ugodno za ljubezensko področje in izražanje talentov.

Pari uživajte v ustvarjanju romantičnega vzdušja. Tisti, pri katerih se čuti ljubezen v zraku, si izmenjajte sladke besede in se poparčkajte. Dovolite, naj vas zavrtijo ljubezenska čustva in se prepustite čudoviti čarovniji. Življenje je prekratko, da bi preračunavali in komplicirali.

Mnogi boste dobili občutek, da ste ljubljenci svojih bližnjih in da ste obdarjeni z neznansko srečo na mnogih področjih.

Ugodno bo tudi na področju denarja. Obstajajo večje možnosti, da ga nekaj podedujete. Darila in na splošno materialno obilje je zagotovljeno tudi iz strani nasprotnega spola. Le ne zapravljajte pretirano. Izogibajte se čustveno pogojenih nakupov. Razsipnost hitro zapelje v finančno krizo.

Dan veselja, ljubezni, iskrenih izrazov, radovednosti, študija, je odličen za izražanje svojega notranjega sveta navzven. Sprostite se, pokažite se preko izraznih umetnosti ali športnih aktivnosti. Kaj je tisto, kar vas neznansko veseli?

Radosten dan vam želim.

Numerologinja Asya

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Nika Zorjan s svojo skladbo Poljubi me na božič.

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO