Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 29. 7. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 29. 7. 2020

“To, kar si, to se k tebi vrača.«

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan! Vsi, ki prebirate današnjo dnevno numerološko usmeritev zgodaj zjutraj, uživajte ob jutranji kavici, vsem pa želim en res lep in izpolnjen dan!

Danes boste nagnjeni k akciji in potrebi po neodvisnosti. Strastni boste in impulzivni, v enem trenutku bo tako, v drugem pa že drugače. V vaše življenje bi danes znali privabiti mnogo novih oseb zaradi vaše magnetne moči prijaznosti in zaupanja. Pa ne bodo postali vsi pravi prijatelji, znanci in poslovni partnerji. Ne razdajajte se preko vseh meja, ne vzbujajte občutkov krivde in ne delajte uslug z računico v roki. Če vaši iluzorni računi ne bodo poravnani, boste namreč razočarani in bi znali pasti v vlogo žrtve. Možna bodo kakšna razočaranja, odkritja nezvestobe, prevar in lažnih prijateljev. Nepričakovani srečni dogodki bodo delovali kot obliži na nastale rane.

Danes se še posebej organizirajte in se spravite v red. Delajte, postavite jasno ceno in od nje ne odstopite. Žaljivim, torej slabim ponudbam, odločno recite “NE” in pika!

Želim vam jasnosti in modrosti pri izbirah. 

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko