Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska pevka z lepim sporočilom za vse

Objavljeno

V redu

Slovenska glasbenica, sodnica resničnostnega šova Slovenija ima talent in članica glasbenega dvojica Maraaya Marjetka Vovk, ki je pred dnevi praznovala svoj 36. rojstni dan, je na fotografijah, ki jih redno objavlja na družbeno omrežje Instagram vedno nasmejana. Včeraj pa je dodala zares lepo fotografijo, s katere se smehlja, poleg pa je pripisala še zelo lepo in pozitivno misel: “Vedno si lahko narediš lep dan…samo preklopi na POZITIVO

Z njenim zapisom so se strinjali številni njeni sledilci in oboževalci, verjamemo pa, da je marsikomu polepšala dan. Tudi mi se strinjamo, vsak si lahko poskuša narediti svoj dan lep in pozitiven.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znana Slovenka je pokazala svojo ljubezen. Poglejte, kakšnega lepotca ima!

Objavljeno

V redu

Avtor

Tudi vi boste navdušeni nad temi fotografijami.

Priljubljena zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški Pia Gavrič, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, je na svoj Instagram račun dodala nekaj fotografij, s katerimi je pokazala svojega lepotca.

»moje vse,« je zapisala poleg in številne ljubitelje pasjih prijateljev zelo razveselila.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je srčna izbranka Lada Bizovičarja zmagovalka tega resničnostnega šova?

Objavljeno

V redu

Avtor

To pa je presenečenje …

Takrat je imela komaj 19 let, Anela Šabanagič, ki je danes srčna izbranka priljubljenega igralca in voditelja Lada Bizovičarja, s katerim ima tudi dve hčerki, pa je tudi zmagovalka resničnostnega šova.

Kot piše portal njena, je leta 2010 zmagala v televizijskem šovu Supermodel Slovenije, zmaga ji je odprla vrata v svet mode.

»Aneli so se takrat na široko odprla vrata v svetu mode, predvsem zaradi podpisa pogodbe z agencijo Next Models. Živela je tako v New Yorku kot Londonu, sodelovala na tednih mode v Parizu in New Yorku ter celo z legendarno Kate Moss posnela eno izmed kampanj,« še med drugim pišejo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

To se je ponoči dogajalo pri Janu Plestenjaku

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazali so posnetek. To se je dogajalo …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak navduši vedno, ko se oglasi preko družbenih omrežij. Tokrat pa je pevec delil nekoliko drugačen posnetek, na katerem pa je skupaj s svojima prijateljema Marjetko in Alešem Vovk, ki sta znana tudi kot duo Maraaya.

»To se zgodi,« so zapisali poleg posnetka in pokazali, da uživajo ob dobri kapljici vina. Mi pa upamo, da ponovno skupaj snujejo ideje za novo pesem.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals