Connect with us

Zabava

Mihaela (Ljubezen po domače) močno presenetila s fotografijo svojega partnerja: razlika med njima je več kot očitna

Objavljeno

on

<div id="midasWidget__r92"></div>

Se spomnite Mihaele iz šova Ljubezen po domače? Ko boste videli fotografijo, na kateri je skupaj s partnerjem, boste presenečeni.

Priljubljena Korošica Mihaela Krajnc je danes srečna v zvezi s svojim srčnim izbrancem Janezom, s katerim ima tudi sina Nikolaja. Ta je dopolnil tri mesece, Mihaela je pred kratkim objavila nekaj fotografij, ki so nastale na njegovem krstu.

Z zadnjo, na kateri je skupaj s svojim partnerjem, pa je močno presenetila. Na fotografiji se vidi, kako velika razlika v višini je med njima. Zdi se, da je njen srčni izbranec pravi velikan.

»Je rek da bo sam torto razrezav  je pripisala poleg fotografije, ki je takoj požela številne všečke.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

<div id="midasWidget__r92"></div>

Zabava

Bo znani Slovenec res vstopil v nov resničnostni šov?

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Znani in priljubljeni Slovenec je s svojo objavo razveselil mnoge. Ga bomo gledali v novem resničnostnem šovu?

Znani resničnostni zveznik, gledali smo ga v šovu Bar, Nejc Rek, je s svojimi številnimi spletnimi prijatelji delil informacijo, da je minilo že osem let, odkar je tekmoval v resničnostnemu šovu Bar.

Sedaj pa očitno ponovno razmišlja, da bi vstopil v kak resničnostni šov in se ponovno preizkusil.

»Marca bo že 8 let od resničnostnega šova Bar, v katerem sem sodeloval tudi sam, v šov sem vstopil z La Toyo.

Pripravljen sem na nove stvari in še za kakšno tako izkušnjo v resničnostnem šovu, saj sedaj vem kako in kaj.

Ni nujno, da Bar, važno je, da je zanimivo in hkrati zabavno. Nisem še pokazal vsega. Priznam pa, da nekatere nekdanje sotekmovalce pogrešam, saj dejansko nimamo nekih kontaktov.

In vi, ste spremljali takratni Bar 2015?« je zapisal na družbeno omrežje Facebook in s svojim zapisom mnoge zelo razveselil.

Njegovo objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Nevesta letošnjega šova Poroka na prvi pogled s takšnimi fotografijami vse pustila odprtih ust

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Med letošnjimi nevestami je tudi 48-letna Irena, ki je s takšnimi fotografijami pritegnila veliko pozornosti …

Letos se začenja že tretja sezona šova Poroka na prvi pogled. Kot so sporočili s Planet TV, ta prihaja na male televizijske zaslone v ponedeljek, 4. marca.

Tudi letos bo v eksperiment vstopilo 12 oseb, šest nevest in šest ženinov. Planet TV jih je že predstavil, veliko zanimanja pa je vzbudila 48-letna Irena iz Tržiča.

Irena, ki je razkrila, da je mati treh otrok in da ima že tudi dva vnuka, je bila poročena 20 let. sedaj pa ponovno išče sorodno dušo s pomočjo eksperimenta.

Med svojimi hobiji, ki jih ne naštela v predstavitvenem članku, je tudi modeling, na svojem Instagram računu pa ima kar nekaj umetniških fotografij, s katerimi je dokazala, da se zna spogledovati s fotografskim objektivom.

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

Zabava

Planet TV tokrat res preseneča: To so ženini nove sezone šova

Objavljeno

on

Avtor:

<div id="midasWidget__r92"></div>

Planet TV je razkril, kdo so ženini letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled.

Že zelo kmalu, 4. marca, se na Planet TV vrača zelo priljubljeni resničnostni šov Poroka na prvi pogled. V tretji sezoni bo sodelovalo 12 kandidatov, šest nevest in šest ženinov.

Planet TV je neveste že predstavil, sedaj pa so razkrili še, kdo se je znašel med ženini.

Spoznajte jih!

35-letni Matic iz Ljubljane dela kot medicinski tehnik v UKC Ljubljana. Ima tudi licenco za osebnega trenerja. V preteklosti je imel tri resne zveze, zadnji dve leti pa je samski. “Moški od ženske potrebuje spoštovanje,” je njegovo prepričanje. Drži se vrednot, ki izhajajo iz športa: disciplina, organizacija in ne preveč spontanosti. Zelo si želi, da bi kmalu postal očka.

29-letni Marko iz Bleda je vodja restavracije na Bledu. V Sloveniji živi pet let, sicer prihaja pa iz Srbije. Pred tem je dve leti živel na Cipru, kjer je delal kot kuhar v mehiški restavraciji. Živel je tudi v Švici. Rad ima vse, kar je povezano z motošportom. Njegova najdaljša zveza je trajala pet let. Želi si družine z najmanj tremi otroki.

37-letni Kristijan iz Šmartnega pri Slovenj Gradcu prihaja iz Koroške. Že 18 let je redno zaposlen v istem podjetju. Njegova najdaljša zveza je bila deset let, ima dva otroka dvojčka, ki ju obožuje. Tudi sam ima brata dvojčka in še dve sestri. Veliko svojega prostega časa preživi v fitnesu. Všeč so mu aktivne ženske, ki se rade ukvarjajo s športom in zdravo živijo. Je romantičen, rad preseneti in je najbolj srečen, ko koga osreči.

37-letni Rudi iz Maribora je bil rojen v Kopru, zdaj pa živi v Mariboru. Po poklicu je varilec, veliko pa dela tudi kot prostovoljec. Prosti čas najraje preživi v fitnesu. Njegova zadnja zveza je trajala 13 let, od tega je bil sedem let poročen. V zvezi sta mu najpomembnejša sklepanje kompromisov in komunikacija. Seks je zanj potreba, ljubljenje pa znak ljubezni.

47-letni Andrej iz Mariboran dela v podjetju, v katerem se ukvarjajo s predelavo kovin. Bil je tudi vodja gradbenega podjetja in takrat je veliko potoval. Rad vozi štirikolesnik, kuha in pleše. Njegova najdaljša zveza je trajala sedem let, a nikoli ni bil poročen in nima otrok. Po naravi je iskren in neposreden. Ženski lahko ponudi vso svojo ljubezen, pozornost in spoštovanje.

54-letni Miha iz Ponikve nima otrok in nikoli ni bil poročen. Zase pravi, da je zvest, empatičen in čuječ moški, ki verjame v energije. Raje opazuje naravo, kot gleda v telefon. V prostem času obiskuje fitnes, zelo rad pleše in občasno dela tudi kot DJ. Imel je nekaj daljših zvez, a prizna, da ima z ženskami slabe izkušnje. Boji se osamljenosti, zato bi rad spoznal žensko, s katero bi zgradil iskren odnos. 

Foto: Planet TV

<div id="midasWidget__r92"></div>

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals