Kontaktirajte nas

Zabava

Igralstvo je preteklost, to danes počne Cameron Diaz

Objavljeno

V redu

Cameron Diaz je bila ena najsvetlejših hollywoodskih zvezd, nato pa se je naglo umaknila iz sveta blišča in drame. Šele zdaj, leta kasneje, je razkrila razlog za takšno potezo. “Moja kariera je začela ustvarjati težave v zasebnem življenju in zdravju. Odločila sem se, da si želim v življenju različne stvari. Dolga leta sem trdo delala in snemala filme. Nisem imela časa za osebno življenje,” je Diaz povedala.

Priznala je, da je delala 12 ur na dan in ni imela časa za njej drage ljudi. Takšno življenje ji nikoli ni ustrezalo, vendar je morala delati. Sčasoma pa je to postalo zanjo preveliko breme. Po seriji neuspelih odnosov se je Cameron umirila z rokerjem Benijem Maddenom, s katerim se je januarja 2015 poročila na njunem domu v Beverly Hillsu. Par se je poznal šele deset mesecev pred poroko, srečala pa ju je Nicole Richie, žena brata dvojčka Benjija.

Januarja 2020 je Cameron postala tudi mama deklice, ki je k srečnemu paru prispela v popolni tajnosti, kar je potrdila šele v izjavi na Instagramu. “Srečno novo leto vsem iz družine Maddens. Zelo smo veseli, blagoslovljeni in hvaležni, da lahko v začetku novega desetletja napovemo rojstvo hčerke Raddix Madden. Ne bomo objavljali slik ali delili podrobnosti, razen dejstva, da je res luštna,” je povedala nekdanja igralka, ki se danes ukvarja z vini.

Cameron je namreč letos s svojo poslovno partnerko Katherine Power začela svojo vinsko blagovno znamko, v igralski upokojitvi pa je napisala tudi dve knjigi in zdi se, da sedaj končno uživa življenje.

View this post on Instagram

Introducing @avaline! 🌟 It all started two years ago on a beautiful Los Angeles afternoon in the backyard with @katherinepower. We realized that we knew the contents of everything that went onto and into our bodies—why not wine? Our journey to answer that question led us to create @avaline, a range of clean wines. I’ve always believed that the key to wellness is balance. ⚖️ Creating a clean wine that is full of natural goodness and free from dozens of unwanted and undisclosed extras helps me find that balance when I’m enjoying a glass of wine. It’s wine at its purest, created for those who embrace the pleasure of a whole life and a relaxed approach to wellbeing. 🍷✨ Link in bio. Cheers to that! CD #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Foto: Facebook

Zabava

Kmetija: Prihaja porota, a njihov namen vas bo presenetil

Objavljeno

V redu

Avtor

Prišli so točno z določenim namenom. Tekmovalci bodo šokirani …

Prišel je čas, ko na posestvo vstopa porota. Kot porotniki so se vrnili Denis, Manja, Aneta, Maja in Karin. A prišli so s prav posebnim namenom, ki pa vsem tekmovalcem zagotovo ne bodo všeč.

Medtem ko se v areni odvija boj med Ivanom in Janom, so se porotniki naselili v hišo.

»Pač, enostavno, prideš sem, da se določenim ljudem maščuješ,« je takoj napovedala Maja in dodala, da ni maščevalna oseba, a je prav, da izkusijo tisto, kar je zaradi njih občutila ona.

Maščevanje je napovedal tudi Denis, ki je dejal: »Če je kmetija letos brez milosti, bom pa tudi jaz!«

Kaj čaka preostale tekmovalce?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Gospodarica Nada tega še nikoli ni naredila, Ivan vihal nos

Objavljeno

V redu

Avtor

Tako lepo jih je presenetila, a vsi niso bili zadovoljni.

Gospodarica Nada je tekmovalce, ki so še ostali na posestvu prijetno presenetila. Za vsakega izmed njih je skrbno izbrala darilo.

Najprej je odšla do šotora, kjer sta bila Ivan in Jan, ki sta čakala na dvoboj v areni. Izročila jima je darila, Jan se ga je zelo razveselil, Ivan pa je bil malce presenečen nad Nadino izbiro.

»Ali meni na čelu delo piše, al kaj?« je dejal v kamero, ko je odvil darilo. Dobil je namreč kovček orodja, ki bi se ga zagotovo razveselil vsak moški.

Jan je za darilo prejel mikrofon, s katerim je takoj popestril dan.

Gospodarica Nada ni pozabila na ostale tri. Darilo, ki so se ga zelo razveselili, je odnesla tudi Aljažu, Danijeli in Tomu.

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kmetija: Za tekmovalce prihaja velika sprememba, ki je niso pričakovali

Objavljeno

V redu

Avtor

Šov Kmetija se bo letos zaključil popolnoma drugače.

Nič ne bo tako kot smo bili vajeni do sedaj. Ustvarjalci so namreč za letošnji resničnostni šov pripravili še nekaj presenečenj, ki pa jih gledalci še ne poznajo. Letos se bo zaključek zgodil nekoliko drugače.

Na posestvo prihaja porota, a to niso vsi izpadli tekmovalci, prišli bodo le nekateri. Tekmovalci, ki so še ostali, se jih bodo več ali manj razveselili. Kot je že znano, prihajajo Manja, Maja, Aneta, Denis in Karin.

A tukaj presenečenj še ni konec.

Na posestvo namreč prihaja še nekdo oziroma še štiri osebe, ki pa bodo letos imele povsem drugačno, novo vlogo …

Foto: Voyo/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals