Domov Zabava Igralstvo je preteklost, to danes počne Cameron Diaz

Igralstvo je preteklost, to danes počne Cameron Diaz

Cameron Diaz je bila ena najsvetlejših hollywoodskih zvezd, nato pa se je naglo umaknila iz sveta blišča in drame. Šele zdaj, leta kasneje, je razkrila razlog za takšno potezo. “Moja kariera je začela ustvarjati težave v zasebnem življenju in zdravju. Odločila sem se, da si želim v življenju različne stvari. Dolga leta sem trdo delala in snemala filme. Nisem imela časa za osebno življenje,” je Diaz povedala.

Priznala je, da je delala 12 ur na dan in ni imela časa za njej drage ljudi. Takšno življenje ji nikoli ni ustrezalo, vendar je morala delati. Sčasoma pa je to postalo zanjo preveliko breme. Po seriji neuspelih odnosov se je Cameron umirila z rokerjem Benijem Maddenom, s katerim se je januarja 2015 poročila na njunem domu v Beverly Hillsu. Par se je poznal šele deset mesecev pred poroko, srečala pa ju je Nicole Richie, žena brata dvojčka Benjija.

Januarja 2020 je Cameron postala tudi mama deklice, ki je k srečnemu paru prispela v popolni tajnosti, kar je potrdila šele v izjavi na Instagramu. “Srečno novo leto vsem iz družine Maddens. Zelo smo veseli, blagoslovljeni in hvaležni, da lahko v začetku novega desetletja napovemo rojstvo hčerke Raddix Madden. Ne bomo objavljali slik ali delili podrobnosti, razen dejstva, da je res luštna,” je povedala nekdanja igralka, ki se danes ukvarja z vini.

Cameron je namreč letos s svojo poslovno partnerko Katherine Power začela svojo vinsko blagovno znamko, v igralski upokojitvi pa je napisala tudi dve knjigi in zdi se, da sedaj končno uživa življenje.

View this post on Instagram

Introducing @avaline! ? It all started two years ago on a beautiful Los Angeles afternoon in the backyard with @katherinepower. We realized that we knew the contents of everything that went onto and into our bodies—why not wine? Our journey to answer that question led us to create @avaline, a range of clean wines. I’ve always believed that the key to wellness is balance. ⚖️ Creating a clean wine that is full of natural goodness and free from dozens of unwanted and undisclosed extras helps me find that balance when I’m enjoying a glass of wine. It’s wine at its purest, created for those who embrace the pleasure of a whole life and a relaxed approach to wellbeing. ?✨ Link in bio. Cheers to that! CD #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Foto: Facebook