Numerološka usmeritev dneva – Sobota, 29. 8. 2020

  • Avtor: Asya
  • 29/08/2020

“Karkoli se zgodi, svet se vrti naprej in mi z njim.”

Kot kažejo števila, se obeta zanimiv, dinamičen dan. Do izraza bodo prišle želje po svobodi in neodvisnosti, gibanju, potovanjih. Če bo na vidiku denar, se bodo prebudile tudi ambicije, zaradi katerih ne bo težko pridno delati in se prilagoditi okoliščinam. Domišljija se bo razbohotila in ideje bodo brbotale.

V delovnem okolju ne težite s perfekcionizmom.

Dinamično dogajanje lahko k vam privabi mnogo novih oseb, takšnih in drugačnih. Prijaznost in zaupanje bosta nanje delovala kot magnet. Pa ne bodo postali vsi pravi znanci, prijatelji ali poslovni partnerji. Ne razdajajte se preveč, ne vzbujajte občutkov krivde in ne delajte uslug z računico v roki. Če vaši iluzorni računi ne bodo poravnani, boste namreč razočarani in bi znali pasti v vlogo žrtve. Možna bodo kakšna razočaranja, odkritja nezvestobe, prevar in lažnih prijateljev. Nepričakovani srečni dogodki bodo delovali kot obliži na nastale rane.

Danes še posebej poslušajte svojo intuicijo, s katero boste lažje ločili prave prijatelje od lažnih ter si prihranili marsikatero grenko izkušnjo. Točno boste vedeli, koliko je ura. Naj vas zaskrbljenost, kritiziranje in omahljivost ne hromijo. Odločno recite “NE” in pika!

To je opis splošnega vpliva dneva. V kolikšni meri se dotakne nas je odvisno od števil v numerološkem izračunu vsakega posameznika.

Želim vam jasnosti in modrosti pri izbirah. Koga boste posedli poleg sebe?

Vaša numerologinja Alenka

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com