Kontaktirajte nas

Zabava

Tanja Ribič se je na skrivaj poročila

Objavljeno

V redu

Slovenska igralka in pevka Tanja Ribič je na svoj Instagram račun včeraj dodala fotografijo, na kateri sta sveže poročena z Brankom Djuricem Djuro. Na fotografiji je poleg njiju tudi njuna starejša hči Zala, mlajša hči Ela pa se na dan njune poroke še ni rodila.

Tanja je poleg fotografije, ki je stara 22 let in na kateri sta Djuro in ona še tako rosno mlada, dopisala še: “28.8.1998 💫❤️ 💫 22 yrs👩🏼‍🤝‍👨🏻 #myeverything💕 #anniversary #wedding #secretwedding @branko_djuric_djuro @zaladjuric @ela_djuric tebe pa se ni blooo

Vsekakor je zanimiv prav ključnik #secretwedding (skrivnostna poroka, op, a). Sta se Tanja in Djuro pred 22 leti poročila na skrivaj?

Tanja se je o svoji skrivni poroki razpisala na družbenem omrežju Facebook: “Danes slaviva 22. obletnico skromne skrivne poroke. Ceprav, kot je razvidno po prisotnosti Zale, sva bila v zvezi ze dlje casa. Mnogi niso verjeli v to ljubezen. Mnogi so se zgrazali zaradi nacionalnosti… Vedno sem bila in sem se vedno pripravljena se boriti za ljubezen, za ljubljene in sibkejse. In za lepso prihodnost!

Spodaj si lahko pogledate, kako sta bila lepa in kako sta žarela na svoj poročni dan. Čestitke in še na veliko let ljubezni tudi iz našega uredništva!

Foto: Facebook

Zabava

Se še spomnite Jacqueline iz šova Ljubezen po domače? To vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

V šovu je iskala ljubezen, našla jo je drugje. Kaj pa je z njo danes?

Zagotovo se tudi vi še vedno spomnite Jacqueline, ki je sodelovala v šovu Ljubezen po domače. Kasneje so jo hrvaški gledalci lahko gledali v šovu Ljubezen na vasi. Ne v eni in ne v drugi seriji prave ljubezni ni našla, poročila se je kasneje.

In v kakšnem spominu jo imajo hrvaški gledalci?

»52-letnice, ki je pri nas pritegnila veliko pozornosti, se še vedno dobro spomnijo na Hrvaškem. Kot razkriva odziv na RTL-ovo objavo, so gledalci Jacqueline ohranili v lepem spominu,« poroča portal njena, objavili pa so tudi nekaj prijetnih komentarjev:

»Zelo prijetna in simpatična.«

»Zelo korektna in dobra oseba.«

»Od vseh žensk, ki so takrat sodelovale, mi je bila najbolj všeč.«

Kako pa se ima simpatična svetlolaska danes?

»Kako se ima več kot leto po poroki, ni znano, saj se je umaknila v zasebnost. še navaja omenjeni portal.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: POP TV pokazal, kje se bo odvijala letošnja Kmetija in obljublja tudi to

Objavljeno

V redu

Avtor

Ljubitelji šova Kmetija bodo zaradi tega še bolj navdušeni! To je razkrito …

Končno je razkrit del kmetije, kjer se bo odvijal letošnji šov Kmetija, za katerega pa voditeljica Natalija Bratkovič pravi, da bo pustil odprtih ust vse, še najbolj pa tekmovalce, ki si takšnih pogojev najbrž niso predstavljali. Kot je razkrila za POP IN, bo tudi letos z njimi gospodarica Nada, in: » Lahko razkrijem, da sva z gospodarico Nado letos sklenili prav poseben pakt, o katerem boste izvedeli že v prvi oddaji …«

Voditeljica razkriva še, da bomo gledalci po koncu vsake oddaje komaj čakali naslednjo.

»Letos predlagam, da pozabite na vse, kar ste na naših kmetijah videli in doživeli, pričakujte ogromno novosti, veliko sprememb, še več bojev, nove nevarnosti, ki prežijo na tekmovalce,« je med drugim razkrila voditeljica Natalija.

Nas že pošteno muči radovednost. Pa vas?

Kmetija

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ta znani slovenski parček se ni razšel, ampak se je zgodilo to …

Objavljeno

V redu

Avtor

Zelo boste presenečeni!

Parček, ki ga menda vsi dobro poznamo in smo ju gledali v enemu izmed resničnostnih šovov, je v tem času zavit v tančico skrivnosti. Vsaj tako poroča portal njena, ki pa imen ne izdaja. Le skrivnostno so zapisali, da prihaja veliko presenečenje, ki ga pripravlja znani slovenski par, za katerega so mnogi ugibali, ali sta sploh še skupaj.

» … parček se še vedno ljubi, le da tega ne obešata na velik zvon, v medsebojni naklonjenosti namreč raje uživata v zasebnosti. Je pa res, da ju to poletje čaka velik preizkus, saj se zaradi določenih okoliščin in projektov zelo dolgo ne bosta videla.

Za koga natanko gre, bo jasno kmalu, čaka pa vas kar dvojno presenečenje,« med drugim piše omenjeni portal.

Ste kaj radovedni, za koga gre? Mi priznamo, da smo zelo!

Fotografija je simbolična! Foto: VOYO

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals