Connect with us

Zabava

Tanja Ribič se je na skrivaj poročila

Published

on

Slovenska igralka in pevka Tanja Ribič je na svoj Instagram račun včeraj dodala fotografijo, na kateri sta sveže poročena z Brankom Djuricem Djuro. Na fotografiji je poleg njiju tudi njuna starejša hči Zala, mlajša hči Ela pa se na dan njune poroke še ni rodila.

Tanja je poleg fotografije, ki je stara 22 let in na kateri sta Djuro in ona še tako rosno mlada, dopisala še: “28.8.1998 💫❤️ 💫 22 yrs👩🏼‍🤝‍👨🏻 #myeverything💕 #anniversary #wedding #secretwedding @branko_djuric_djuro @zaladjuric @ela_djuric tebe pa se ni blooo

Vsekakor je zanimiv prav ključnik #secretwedding (skrivnostna poroka, op, a). Sta se Tanja in Djuro pred 22 leti poročila na skrivaj?

Tanja se je o svoji skrivni poroki razpisala na družbenem omrežju Facebook: “Danes slaviva 22. obletnico skromne skrivne poroke. Ceprav, kot je razvidno po prisotnosti Zale, sva bila v zvezi ze dlje casa. Mnogi niso verjeli v to ljubezen. Mnogi so se zgrazali zaradi nacionalnosti… Vedno sem bila in sem se vedno pripravljena se boriti za ljubezen, za ljubljene in sibkejse. In za lepso prihodnost!

Spodaj si lahko pogledate, kako sta bila lepa in kako sta žarela na svoj poročni dan. Čestitke in še na veliko let ljubezni tudi iz našega uredništva!

Foto: Facebook

Zabava

Lado Bizovičar objavil takšen posnetek: številni šokirani in brez besed (VIDEO)

Published

on

Igralec Lado Bizovičar je s posnetkom mnoge pustil popolnoma brez besed ..

Priljubljeni slovenski igralec, voditelj ter žirant šova Slovenija ima talent Lado Bizovičar, je ponovno poskrbel za glasen smeh. Objavil je namreč posnetek, v katerem pa ima čez obraz filter, ki ga popolnoma spremeni.

V posnetku je oboževalce nagovoril, naj si ogledajo prvo oddajo nove sezone šova Slovenija ima talent. »Z novimi obrazi, pa ne mislim ksihtov od Andreja Škufce,« je dodal v šaljivem tonu.

Mnogi so se njegovemu posnetku nasmejali, nekateri pa očitno niso vedeli, da gre zgolj za filter, saj so mu zapisali, da je njegov obraz grozen in da je očitno podlegel lepotnim popravkom.

Posnetek si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Gregor po odhodu domov popolnoma šokiral tekmovalce. To je povedal

Published

on

Gregor je zapustil šov Kmetija, a se je svoji družini oglasil še enkrat …

V zadnji areni je izgubil Gregor, zato je moral domov. Kljub temu pa so ga ostali člani družine videli še enkrat preko video prenosa. Določiti je moral namreč novo glavo družine.

Preden je to storil, je vsakemu izmed njih namenil še par besed, nikogar ni žalil, ostal je pozitiven in jim sporočil nekaj spodbudnih besed. Na koncu pa je moral določiti še novo glavo. In čeprav so bili mnogi mnenja, da bo to postala Mateja, tega ni storil. S svojim izborom je nekatere zelo šokiral, spet drugi pa so to pričakovali.

»Oooo, kaj?,« so se oglasili nekateri, nato pa zaploskali novi glavi družine.

»Ta teden nisem tako močno pričakoval tega,« bo iskreno povedala nova glava družine in dodal: »Tudi bo mogoče kanček težje voditi družino iz hleva, ker je le neka morala oziroma volja nam je malo padla.«

Ste ugotovili, kdo je postal nova glava?

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

Zabava

Kmetija: Tamara kričala od navdušenja! To so ji pripravili na posestvu

Published

on

Tamara, ki je bila prejšnji teden glava družine, je doživela takšno veliko presenečenje.

Tamara je klobuk predala Marcelu, pod njenim vodstvom pa so kmetje uspešno opravili tedensko nalogo in se preselili v hišo. Z dobro opravljeno nalogo pa je prišla tudi nagrada, te se je Tamara zelo razveselila.

»Aja, pivo je,« je vzkliknila, ko je videla nagrado in dodala med tekom do nje: »Danes se bomo kopali v pivu!«

A kmalu je sledilo razočaranje: »A samo tako malo ga je, ali kaj?« je rekla, hrane sprva niti pogledala ni.

»Tamara in pivo, to je neka najbolj romantična vez po mojem,« je v kamero dejal Žan in razložil, da o pivu sanja že od prvega dne šova.

Tudi sama je priznala, da ga ima zelo rada in da pri njej velja rek: »Eno pivo na dan, odžene zdravnika stran!«

Foto: Voyo/posnetek zaslona

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals