Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Ojoj, se res to dogaja v družini Tanje Žagar? Zavila se je v molk …

Objavljeno

V redu

Oboževalce zelo skrbi.

V družini priljubljene slovenske pevke Tanje Žagar naj bi bilo v teh dneh zelo težko. Kot namreč poroča portal žurnal24, naj bi Miki Šarac, ki je pevkin menedžer, pa tudi njen dolgoletni srčni izbranec, imel težave z zdravjem.

»Iz večih virov smo namreč izvedeli, da naj bi Mikiju nagajalo zdravje, zaradi česar naj bi mu pomagali v bolnišnici v Pulju,« poroča omenjeni portal, razkrivajo pa tudi, da naj bi se pevka zavila v molk. Prosili so jo za komentar, a ga pevka ni podala.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Se spomnite Nataše Tič Ralijan? To se danes dogaja z njo

Objavljeno

V redu

Avtor

Razkrila je, kakšno prepoved ima. To vas bo presenetilo …

Slovenska igralka Nataša Tič Ralijan, ki je nekoč množice navduševala v vlogi zgovorne Ane Lize, ima v teh dneh ogromno dela. Kot je razkrila za revijo Lady,  je zelo aktivna v gledališču.

Kot je pojasnila, je zdrava in polna energije, pripravlja se za vloge, ki jih bo odigrala v  gledališču Mestno gledališče ljubljansko.

Povedala je, da v jesenskem in zimskem času zanjo ni počitnic, a je tega vajena. Je pa presenetila tudi z dejstvom, da ima v pogodbi zapisano, da se ne sme ukvarjati z dejavnostmi, pri katerih bi se lahko poškodovala.

»Kakšen dan že ,a daljših počitnic za nas igralce v gledališču zdaj ni. To je naša narava dela in navajeni smo, da imamo počitnice poleti,« je pojasnila za omenjeno revijo in dodala: »Ne morem iti, na primer, za dva tedna smučat, pa tudi tako ali tako ne smem smučati, saj imamo to v pogodbah.«

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Oh, kako lepo! To je znana Slovenka dobila po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako čudovito darilo ji je podaril njen srčni izbranec.

Televizijska in radijska voditeljica Maja Pinerič in youtuber Gregor Jakhel Kolarević, ki se ga mnogi spomnijo tudi iz resničnostnega šova Bar in sta postala starša.

V postojnski porodnišnici se jima je rodila hčerka Luna. Starša sta seveda neizmerno srečna, uživata v prvih trenutkih starševstva.

Pinteričeva pa je sedaj preko Instagram zgodbe pokazala, kako lepo jo je presenetil njen srčni izbranec, po porodu ji je podaril čudovito verižico z obeskom neskončnosti.

»Hvala, očka. Midva za vedno,« je zapisala Pinteričeva v zgodbi, v kateri je pokazala čudovito darilo.

Instagram zgodba

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Petra Kerčmar odkrito spregovorila o slabih odnosih. S tem se sooča

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da tega ne mara in razkrila, kako odreagira …

Priljubljena televizijska voditeljica, ki jo že mnoga leta gledamo v informativni oddaji 24ur na POP TV, Petra Kerčmar, je za revijo Lady spregovorila o toksičnih odnosih.

»Čisti odnosi so mi zelo pomembni, samo tako lahko namreč v novinarstvu deluješ naprej, kot je treba. Včasih sem zelo neposredna, mogoče bo kdo rekel celo nesramna, a tako je. Pričakujem pa tudi od drugih, da mi povedo v obraz, kar je treba je pojasnila za omenjeno revijo in dodala: »To se mi zdi mnogo boljše, kot da me ogovarjajo za mojim hrbtom. Včasih kakšna kritika boli, a se z njo spoprimem in skušam biti na podlagi nje še boljša.«

Povedala je tudi, da ima raje malce manj prijateljev, a te pristne in iskrene.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals